Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.738
Cevap
166
Favori
336.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok sağolun hocam tam bir fiyatına uygun cihaz lakin aklıma geldi 8/256 sürdüler on sipariş daha sonra kalktı acaba sadece 12/ 512 mi satıcıklar 20k ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    Çok takılma ve kendin incele öyle karar ver veya da Türkiye incelemelerini bekle öyle aç kullan / kullanma derim...
    S23 kamerasını da yerden yere vuranlar var mesela...
    Sence o kadar kötü müdür?
    Ben kullandığım sürece çok memnun kaldım.
    Her cihazın mutlaka bir eksiği oluyor. Bu cihazın da kamerası ve malzeme kalitesi süper değil fakat kötü de değil.
    Türkiye şartlarında "parasına göre" en alınabilir cihaz şu an bu 🙂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sysarchitect kullanıcısına yanıt
    YBROY Xiaomi Poco X6 Pro 5G için kılıf, çizilmez, ultra ince yumuşak TPU silikon kılıf, darbeye dayanıklı cep telefonu kılıfı, Xiaomi Poco X6 Pro 5G için koruyucu kılıf (mavi)https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQ584CW2?ref_=cm_sw_r_apan_dp_YYCP255EWR4JKPRZYTRN&language=tr-TR

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt
    Ekran kalitesi yeter

• UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt
    O ihtimal var sanki...
    X6 Pronun 8/256 versiyonu satıldığı sürece düz x6 alıcısı çok az olacaktır.
    X6 satmak için x6 pro 8/256 versiyonu galiba belirli bir süre gelmeyecek. Daha sonra tekrar getirip satarlar. Tabii bu fiyatta da olmaz. Bunlar benim tahminim ama

12/512 fiyatı 22 sinden sonra kaça çıkar acaba

Bizim söylediklerimiz tahminden öteye gitmez.
    Geçenlerde yazmıştım. Trendyol'da 8/256 için 19bin, 12/512 için 22 bin yazmıştı X Türkiye. Belki akıllarında olan fiyatlar bunlardı ve yoklama çektiler.

• benimde x6pro bugün geldi kurulyumlar uygulamalar ıvırlar zıvırlar derken anca bitti , telefon genel olarak beklentiye göre tabiki iyi performanslı plastik kasa metal kasa bunlar benim için bir kıstas değil işini yerine getiriyor hızlı aklıcı bir telefon reklamların bir çoğunu kaldırabildim ama dosya yöneticisindeki reklamı kapatmayı bulamadım yerini bilen varsa yazarsa süper olur (bu reklam olayı gerçekten saçma bir durum itici bir olay ) çok fazla inmceleme fırsatım olmadı ekranı biraz soluk gibi geldi ips ekrandan geçtiğim için olabilir beyazlar tam beyaz değil gibi siyahlarda bir sorun yok renkler pastelimsi bir tonca ekran ayarından canlıya alınca birazdaha renkler albenili olabiliyor tabi , artık bir çok telefon aynı zaten fiyat performans telefonu gibi düşünülebilir

• re_death kullanıcısına yanıt
    Kullanılan panel kötü diyebilir miyiz o zaman ekranlar soluksa sıkıntı var 64 milyar renk var renk uzayı vb. Olmaması lazım ips kullanınca amoled biraz soluk gelir tabi su an bende ips kullaniyorum X3 gt nin paneli çok iyi ips

Evet hocam zaten 8/256 rekabetçi fiyat di bence 12 512 fiyatı 20 çekerler zaten ön sipariş bitince 1k zamlaniyor eski fiyatına çekiliyor yani böylece X6 ile arası açılır rekabetçi olur

• re_death kullanıcısına yanıt
    Hocam hdr video açtığınız da video esnasında hafif Sarı oluyor mu özellikle hdr YouTube videoların da ( X6 pro kullanmıyorum eski farklı marka cihazım da bu sorun var di)

• Kamera merak edenler için gece çektiğim foto paylaşayım , ikinci gundeyim şarjı su gibi içiyor telefon insalla zamanla oturur.
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★
    ★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hdr olmasindan kaynaklı bir durum , bu bı sorun değil.

Benimkiler ilk izlenim henüz bir 10 gün kullanınca ortaya çıkar aslında bekleyip almak gerekirdi ben acele ettim şarjı falan içiyor diyen kullanıcı yorumları artmaya başladı

• 5gyi Turkcell üzerinden aktif etmeyi deneyen oldumu mesaj gönderdiğimde aktif etmek için cihazınız 5g uyumlu değil diye cevap geldi

• judger90 kullanıcısına yanıt

Wifide çokta kötü değil 1 hafta kullandiktan sonra normale döner bence.

Şimdi baktım da android 14te ekran süresini kaldırmışlar bakabilecegim program varsa araştırıp öyle bakicam. Diğer cihaz android 13tü onda da yoktu megersem kaldirmislar ekran süresini. 8/256 tekrar satışa çıkarılır ama fiyat 1-2k oynayabilir 12/512 ile. Ben pubg falanda oynadım sabit 60fps aşırı ve hdr ayarlarda sorunsuzdu benim cihaz 8/256 gayette güzel oynattı.

ben daha canlı renklerden geçtiğim için biraz pastel gibi geldi , ilk zamanlar her telefon değiştiğimde yaşanan birşey aslında bu yüzden panel ekran kötü dyemeyiz alışkanlıklardan bi anda kopamıyruz , yavaş yavaş alışıyorum renk tonlarına hatta daha doğal renkler gibi gelmeye başladı

telefon ile video çekme alışkanlığım olmadığı için dikkatli bakmamışım ama şimdi kapalı alanda deneme yapınca azda olsa bir sararma oluyor pc ye veya başka bir yere atınca nasıl gözükür bakmak lazım , filtrelerle renk oynamaları ile bunar düzelir zaten benim için çokta önemli olan bir detay değil

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.