Şimdi Ara

X64 VISTA DA 8600 GTS 3DMARK''06 SONUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3DMARK''06 DX 9 Kullansada merak ettim.

X64 VISTA DA 8600 GTS 3DMARK''06 SONUCU

http://img87.imageshack.us/my.php?image=benchmarkhd2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necax -- 19 Mayıs 2007; 16:17:18 >

• Dostum skorunda bi anormallik var. Vista altında bile çalışsa bu puanı almaması lazım. Bu kart ile alınan skorlar en az 4.5 k civarı.
    İstersen en son driverları indirip tekrar dene
  • hakikaten o ne kardeşim???????????bi sorun var o makinada virüs falan olmasın?driveri falan bi yeniden yükle istersen
  • vistada salaklık çok oluyo böle.benimde 2gb ramime sistem puanı 2 verdi.yuh dedim .hemen sildim xp yi kurdum
  • Bence vistada bir problem yok, nede olsa 64 bit, 64 bit oldukca farklı 32 bitlik programlar burda cerez oluyor.
    10 numara değil ama 9 verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necax -- 19 Mayıs 2007; 21:48:51 >
  • 64 bitlik vistada performans sorunu olması muhtemel zaten gerek yok 64 bite tüm programlar 32 bitken 64 bitlik işletim sistemi ileriye değil geriye götürür takoz olur ancak.
  • 8600gts=1644 o ne ya.Benim 1600pro 1800 alıyo 2500+ ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codest -- 19 Mayıs 2007; 22:33:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 64 bit vistayı nasıl kullanıyosunuz ya cok agır çalışıyo ben 2 kez kurdum begenmedim sildim ya
  • 64bit te sorun.
    kur bak 32 bit uff nasıl ucuyor
    bende de ole bi sorun var çünki
  • Dediğiniz gibi vista x64 ağır yazılım, performans testlerinde 5 puanın altında alan kurmaması gerekir.
  • Sorunun 64bitte olduğunu sanmıyorum çünkü ben 64bit kullanıyorum ve 3Dmark 06'dan imzamdaki sistemle 4600 puan alabildim ki normal 32 bit işletim sistemindeki skor da yaklaşık aynıdır. Ayrıca 64bit ağır değil aksine daha hızlıdır. Yalnız arkadaşın verdiği ekran görüntüsüne bakıyorum da Aero kapalı, sakın Vista'nın donanımsal hızlandırıcısı olan WDDM kapalı olmasın ya da bunu kapatacak uyumsuz bir sürücü yükleniş olmasın? Sistemden çok sürücü problemi gibi geliyor bana.
  • Ben 64 bite yaklaşık 3 ay önce gectim ve çok menunum tamamı ile oyun için kullanıyorum bilgisayarımı ve hızı gayet iyi bence yalnızca o 8800 gtx len ben en fazla 7900 alırken millet nasıl çıtır çıtır 12000 alıyor hala anlamıyorum hele bir arkadaşım var 8800 gts ile 15000 alıyor arada bir beni geceleri arayıp hala kaç aldığımı sormuyormu kahroluyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.