Şimdi Ara

X700 Pro mu X1300 Pro mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

X700 Pro mu X1300 Pro mu?
  • x700 alsın. diğerinden daha fazla performans sağlar. fazla para veripte yüksek performans alayım düşüncesinden çıkın. neye göre performans istiyorsa onu bu sağlar. zaten arkadaşının fazla içli dışlı olmadığını söylüyorsun neden gidip daha fazla para versinki.

x700
  • ABİT x700 pro kullanıyorum.need for speed carbon full detay 1024*768-fearda sahadowsu kısarak full detay.call of duyt 2 full detay.PREY full detay (hepsi 1024*768)sorunsuz oynuyorum.

bu kadar söleyim:)
  • gddr3 olması nedeniyle kesınlıkle x700 pro bendede duz x700 var alakasız ama olsun ıyı bı kar kı benımkı ddr2
  • x700 pro veya x1600 pro alabilirsin
  • x700 number one. imzamdaki laptopda bunu kullanıyorum. DOOM3, FarCry, Quake 4, NFSMW gibi baba oyunları bitirdim şimdide F.E.A.R.'ı oynuyorum. Hiçbir takılma tekleme yok. Oyunların çözünürlük ayarıda 1280x800 ( Tabiki laptopuma göre) ve grafik detayları son seviyede. Gayet basarılı bir ekran kartı.
  • performans olarak x700 biraz daha iyi ama teknoloji bakımından arada daglar kadar performans farkı yok... x1300 daha iyi bi zamanlar cok arastırmıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Kasım 2006; 22:46:21 >
  • Arkadaslar kolay gelsin.

• Konu hortlamış resmen.Arkadaş X1300 Pro aldı bile neyi tartışıyoruz ki?
  • O kadar X700 diye bağırıldı. Ama yinede X1300 almış. Sözünü mü geçiremedin? Forumu mu takip etmedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

O kadar X700 diye bağırıldı. Ama yinede X1300 almış. Sözünü mü geçiremedin? Forumu mu takip etmedin?
    Performans karşılaştırmasında iki kartta eşitti, arkadaş SM 3.0 ve Video İşlemcisini seçti diyelim.
  • yazık etmiş diyelim...
    powercolor x800 gto alabilirdi eksenden 99 usd 128 mb 400/700 256 bit
    bu kartlardan çok daha iyi performans ama geç oldu sanırım.
  • Yaa arkadaslar almayı dusundugum ASUS notebook 1680*1050 cozunurluk ve ati X700 ekran kartına sahip...

SORULARIM:

1) Ekran cozunurlugunu degistiremeyecegimize gore, oyunları da 1680*1050 cozunurlukte oynayacagız , x700 bu cozunurlukte akıcı olarak oynatabilir mi?

2) Masaustu uygulamalar ve internet icin bu cozunurluk cok degil mi, alısmak zaman alır mı , bazı arkadaslar 15.4'' ekran icin bu cozunurlugun en uygunu oldugunu soyluyor ...

3) Notebooklarda hala cozunurlugu degistiremiyormuyuz kalite kaybı olmadan ?

Cevaplarınız kararımı dogrudan etkileyecektir
  • Abi kartı felan boşverinde TROX resmen hatunu fotolamış

7600 kartı bile bile kademe kademe sıcaklık artışı hissetmiş vaybe teknolojinin bile şehvet duyguları varmış
  • Forum kirliligi yapıyorsun , burda insanlar sorunlarına cozum arıyorlar senin araya sıkıstırdıgın mesaja bak
    Yas kac bu arada,gerci ben tahmin ettim ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Thiefman

Abi kartı felan boşverinde TROX resmen hatunu fotolamış

7600 kartı bile bile kademe kademe sıcaklık artışı hissetmiş vaybe teknolojinin bile şehvet duyguları varmış

• Mesajı tekrarlıyorum kusura bakmayın !
    quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Yaa arkadaslar almayı dusundugum ASUS notebook 1680*1050 cozunurluk ve ati X700 ekran kartına sahip...

SORULARIM:

1) Ekran cozunurlugunu degistiremeyecegimize gore, oyunları da 1680*1050 cozunurlukte oynayacagız , x700 bu cozunurlukte akıcı olarak oynatabilir mi?

2) Masaustu uygulamalar ve internet icin bu cozunurluk cok degil mi, alısmak zaman alır mı , bazı arkadaslar 15.4'' ekran icin bu cozunurlugun en uygunu oldugunu soyluyor ...

3) Notebooklarda hala cozunurlugu degistiremiyormuyuz kalite kaybı olmadan ?

Cevaplarınız kararımı dogrudan etkileyecektir

• x700 pro canavar bi karttır.o/c ile sapphire marka bir kartla 3dmark05 ten 3.4k ya yakın skorlar alıyordum zamanında.Yani default bir 6600gt seviyesine yaklaşabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.