Şimdi Ara

X700de yön tuşu sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • X700 kullanlara soruyorum.Aşağı yön tuşu içine girdi.Çalışıyor ama dokunmatik oldu.Diğer 3 yön tuşuna bastığımda bu sorun yok ama alt tuş çok kullanıldığı için iyice içine girmiş durumda.Tık tık özelliği (başka türlü nasıl anlatıcam bunu) gitti.

• quote:

Orjinalden alıntı: pisagorean

X700 kullanlara soruyorum.Aşağı yön tuşu içine girdi.Çalışıyor ama dokunmatik oldu.Diğer 3 yön tuşuna bastığımda bu sorun yok ama alt tuş çok kullanıldığı için iyice içine girmiş durumda.Tık tık özelliği (başka türlü nasıl anlatıcam bunu) gitti.

SERVİSE GÖTÜR GARANTİ VAR İSE YOKSA KENDİN AÇ YAP ÇOK BASİT KAPAKLARI ÇIKIYO BEN ÇIKARTTİM.AMA EL BECERİN VARSA
  • sende de oldu yani bu sorun farukk ölemi.servise verdim teli zaten.bakalım nolacak.Ama tekrarlayacak bu sorun ondan eminim.Tekrarlarsa bende açarım.gerçi açtığım hiçbir elektronik aleti geri toplayamıyorum öle de bi yeteneğim var ama.Neyse ya tık tık etmesin çalışsında.Alışırım ona da.Ama genede bi eksik hissediyo insan.
  • Bi de nasıl açtınki abi.Yani tuş takımını nasıl çıkardın.Vidaları falan kurcalamıyoruz dimi.Onu da bi yazsana birader nasıl açtın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisagorean

Bi de nasıl açtınki abi.Yani tuş takımını nasıl çıkardın.Vidaları falan kurcalamıyoruz dimi.Onu da bi yazsana birader nasıl açtın.

BENDE BAŞKA PROBLEM OLMUŞTU ARKADA 4 TANE VİDASI VAR YAPILINCA TEKRAR SORUN OLACAĞINI SANMIYORUM

VİDALARI KURCALADIM SERVİSE VERDİM YİNE YAPTILAR AMA SEN KURCALAMA X 700 ÜDE ÇOKTAN HEDİYE ETTİM BİLE TAŞ GİBİ ALET

VE ÖZELLİKLERİ YETERLİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.