Bildirim
x79 için soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
X79 anakartlar zaten en düşüğü 650-700 TL'den başlıyor, anakarta bu kadar para veren, ekran kartını da alır diye düşünüyorum. -
LGA 2011'de Dahili Grafik var mı ya ? Ben yok diye biliyorum. Olsaydı Anakart'larda olmaz mıydı çıkış ? Veya yeni Çipset mi gelecektir nedir?
Bu arada Vatan'da MSI'ın ucuz X79 modeli 500 Lira %25 İnidirmle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Aralık 2011; 21:46:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yogitech
X79 anakartlar zaten en düşüğü 650-700 TL'den başlıyor, anakarta bu kadar para veren, ekran kartını da alır diye düşünüyorum.
ozaman gömülü grafik işlemci tampon süsü mü oluyor
yakında çıkar Q79 ardından QX80 z68 gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda-x -- 28 Aralık 2011; 21:47:07 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: *Furious*
LGA 2011'de Dahili Grafik var mı ya ? Ben yok diye biliyorum. Olsaydı Anakart'larda olmaz mıydı çıkış ? Veya yeni Çipset mi gelecektir nedir?
Bu arada Vatan'da MSI'ın ucuz X79 modeli 500 Lira %25 İnidirmle.
Ivy Bridge ler intel hd4000 serisi yonga var -
Intel® Core™ i7-3930K Processor (12M Cache, 3.20 GHz)
Grafik kısmında şöyle demiş > Graphics may not be available on all computing systems. Please reference the system, motherboard or chipset specifications for compatibility -
"Ivy Bridge ler intel hd4000 serisi yonga var " bunu biliyorum da onların çipseti ayrı zaten. -
quote:
Intel® Core™ i7-3930K Processor (12M Cache, 3.20 GHz)
Grafik kısmında şöyle demiş > Graphics may not be available on all computing systems. Please reference the system, motherboard or chipset specifications for compatibility
yongasetini destekleyip desteklemediğini bilmiyorum
destekliyorsa ozaman anakart üreticileri koymuyor
desteklemiyorsa bunu üretende intel satanda (tik tok devam ozaman ) -
quote:
"Ivy Bridge ler intel hd4000 serisi yonga var " bunu biliyorum da onların çipseti ayrı zaten.
LGA 2011 de hangi çipsetmiş hiçbir üreticinin sitesinde lansmanı bile yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda-x -- 28 Aralık 2011; 22:21:44 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X