Şimdi Ara

X8 8300 VS İ5 4460

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorum, benzeri konu defalarca açıldı belki. Ama net cevaba ulaşamadığım için ayrı konu açma mecburiyetine düştüm.

Geçmişte P4, sonrasında ve halihazırda i3 kullanan birisi olarak işlemci ve anakartı değiştirmek istiyorum. En geç cumartesi parçaları almış olacağım.

İki seçenek arasında kaldım.

MSI 970 GAMING AMD ve AMD FX X8 8300 ikilisi. Ortalama 800 lira fiyat çıkıyor.
    MSI H97 GAMING 3 ve i5 4460 ikilisi. Ortalama 1000 lira fiyat çıkıyor.

Lütfen hangisini seçmem gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz? Arada 200 tl fark var. Bir de işlemci fanı eklenecek bunlara.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler olsun.

• 4460
  • Oyun içinse 4460 render ise 8300 düşünülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içinse 4460

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 22 Temmuz 2015; 15:02:22 >
  • Gaming 3 + 4460

Edit: Benimki de dahil konudaki bütün yorumlar aynı, ama eksi bana neden? Bkz. diğer yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rulurak -- 23 Temmuz 2015; 1:56:06 >
  • İntel
  • Her ne kadar Fx 8300 çok iyi OC olan bir işlemci olsada geleceği olmayan bir işlemci.Am3 platformuna para yatırılmaz artık.Zen mimarisi'ne geçersin diyeceğim ama oda Am4 platformu olacak.Fx 8300 al diyeceğim ama o zamana kadar satacağın zaman bilgisayarı'nın değeri çok düşmüş olacak.i5 4460+H97 Gaming 3(yada H97 Pc Mate) almanız daha iyi olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nezaket gösterip cevap yazan herkese, özellikle öm ile sorularımı cevaplayan @Elessar Eredhian'a teşekkür ederim.

i5 alınıyor o zaman.
  • Kesinlikle i5 fx serisi ölmüştür artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dx12 ile amd işlemcilerine fazladan bi bonus geliceği aşikar ama 4460 ı geçebileceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.