Şimdi Ara

x800 GTO2 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu kart Nasıl bir karttır? kullanan (varsa) memnun mu? fiyat/performans ilişkisi nasıl? 300 Watt'lık PSU ile kullanabilir miyim?.. Ayrıca aşırı ısınma,ses sorunları,overclock kapasitesi nasıldır? kullanan veya bilgisi olan arkadaşları yoruma davet ediyorum...
    saygılarımla...

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=Hrd2jh2da8uVChGulMzSMyWbK3bp5UOe85YkTz8sqeF9SRKUqS&ad=ekran_karti&ur_no=642

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowCLanS -- 3 Eylül 2006; 14:54:34 >

• R423 çipsetli GTO2lerden kesinlikle uzak durmanı tavsiye ederim
    bunlar ne adam gibi o/c olur ne de x850'ye modlanır, tamamiyle boşver o kartı gitsin
    R480 olsa neyse diyeceğim ama sonradan gelen partilerde R480 bulmak oldukça zor.

aynı parayı verip 7600GT ya da 7600GS "Sonic" alsan çok daha iyi bir iş yapmış olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 3 Eylül 2006; 16:24:47 >
  • evet biraz önce bir yazı okudum 7600 gs hakkında... Gerçekten şimdi bende snn gibi düşünüyorum... peki 7600 gs'nin güç tüketimi nasıl ? Bende 280 Watt (max. 300 watt) psu var bu yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowCLanS -- 3 Eylül 2006; 17:06:38 >
  • 7600 serisinin güç tüketimi çok düşük, gto 2'ye yetiyorsa 7600gs'ye de yetecektir fazlasıyla
  • Ozaman Alacağım kart Palit 7600gs Sonic ;) iyi günler dilerim ...

• bu da rakiplerine oranla ne kadar tasarruf seven bir ekran kartıolduğu ispatlıyor
  • gerçekten iyi fiyatı konusunda bir bilgi verebilir misin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    20 yıl önce açıldı
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    satılmıştır..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkurler
  • fiyatı tam bana göre iyi ki gelip sizlere sormuşum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShadowCLanS

teşekkurler

yeni F/P sistem toplasam ben de bu kartı alırdım kesinlikle
    palit kendini aşmış valla
  • kırmızı pcb li sapphire bulursan kaçırma
  • Bencede kesinlikle palit olmalı tercihin şu sıralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.