Şimdi Ara

X96 Max Kullanıcılar Kulubü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
19
Favori
40.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok şükür bugüne kadar AliExpress den teyp telefon TV box da dahil bir çok şey sipariş verdim hiç gümrüğe takilmadim prosedür nasıl işliyor hiç bilgim yok ürünün satınalma ekran görüntüsünu falan istiyorlar heralde sizden ürün değeri için ona göre vergi düzenlemesine girersiniz kısa zamanda gelir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schumi42 S kullanıcısına yanıt
    Bugün akşam 18:30 da telgraf geldi bana. Sipariş ekstresi istediler. Yolladık bakalım maille. Ne çıkacak bahtımıza.

• JeMoKa J kullanıcısına yanıt
    zaten böyle bişey benim başıma gelmese kafamı keserdim. Mutlaka bir aksilik olacaksa bana olmalı :D
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    sonuçlanınca haber verir misin ne olduğunu burdan, biz de bilelim önceden başımıza geleceği
  • cihaz mesaj gelmiş gibi mesaj sesi veriyor ara sıra ama bir türlü bulamıyorum hiç biryerde görünmüyor

• Bende bu tvbox dan almak istiyorum ama acaba bluetooth kulaklık takılıyor mu bu cihaza deneyen oldu mu?
  • bluetooth kulaklık çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevlut01 -- 25 Aralık 2018; 17:34:15 >
  • mevlut01 M kullanıcısına yanıt
    Aynen arada sırada veriyor o sesi Chrome da video açınca görüntüde dalgalanma oluyor mu

Kendi YouTube uygulamasında video çözünürlüğü ayarlaniyor mu bende video dan atıyor

• videolar da dalgalanma yok bayağı bir diziye baktım webten hiç bir sorunla karşılaşmadım youtube kendi uygulamasını indirdim onda çözünürlük ayarlanıyor diğerinde ise ayarlanmiyor ben cihazdan memnunum beklentilerimi karşılıyor

• Merhaba arkadaşlar bende vontar t9 aldım henüz iki gün oldu. Sorum şu, ip tv den izlediğimiz kanalı server sağlayıcı görebiliyor bu durum normalmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_37

Merhaba arkadaşlar bende vontar t9 aldım henüz iki gün oldu. Sorum şu, ip tv den izlediğimiz kanalı server sağlayıcı görebiliyor bu durum normalmi?
    Görebilir ve bu normal.

• tarun kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum geçen yarış oyunu indirdim ne kumandadan ne de Air mouse dan hiçbir sekilde kontrol sağlayamadim telefonun sensorune göre ayarlanmış oyun bunu değiştirmek için ne yapabiliriz gamepad iş görür mü

• X96max ile 3d film izleyebilirmiyiz?

Televizyon 3d desteklemiyor.

• TRAPPER247 T kullanıcısına yanıt
    televizyon desteklemedikten sonra izleyemezsiniz maalesef.
  • x96 Max 4/32 sıfır cihaz satılıktır. ilan bölümünde bulabilirsiniz. düşünen olursa.380 TL fiyat. Ankara içi elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daytripper25 -- 30 Aralık 2018; 18:51:39 >
  • x96 max s905x2 4gb ram 64 gb rom satan varsa almak isterim
  • Beyler aranızda farklı bir launcher kullanan var mı ya da tavsiye edebileceğiniz ?
  • bu aleti 5+1 sinema sisteminde kullanan varmı? cihazı aldık diyelim 5+1 bluetooth sisteme nasıl bağlamak gerekiyor. optical çıkıştanmı bağlanıyor.
  • Cihaz elime ulaştı sonunda. Evde çok vakit geçirmediğimden test pwk yapamadım.

Genel izlenimim oldukça güzel akıcı ve stabi.

Cihazda atv rom var. Cihaz telefon gibi gözüküyor.

Dual rom olduğu söylenmişti. İkisi arasında nasıl geçiş olacağını bulamadım henüz.

Stabillik önemli şuan için sıkıntı yok. Hafta sonu oyun vs yükleyeceğim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.