Şimdi Ara

XANTARES Vac (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: godforınsane

quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

turnuva rozeti var nick değişse bile gözüküyor farkında mısın :D

Turnuva rozeti var diye adami report etmeyeceklermi? oynadıgı normal mm,faceit su bu maclarini gectim bu türl adamlari sırf gıcıklıgına veya sevmedigi icin report eden onlarca adam vardir.Overwatch a gittiginde kim ak kim beyaz belli oluyor zaten birde demiyorlarmı novalar izliyor global maclarini diye o zaman tüm global eliteler ban riskinde?! valvede bunu düşünemiyor öylemi?! kısacası yalancının mumu yatsiya kadar yanar.

valve düşünmüş banı kaldırmış allah allah :)

temiz oldugu icin acilmistir.Bana da iyi bir kapak oldu

XANTARES Vac

• Abi adama hile diyor banlıyor ya şimdi bunlar. Bu adam gerçekten hile olmasa nasıl banlıcaklar. Hile yakalayan programları yokmu. Bu kadar basitmi bu işler. Bende duvara rastgele sıkayım ha arkada adam varmış o zaman ban yiyim. Eğer gerçekten hile yoksa yazıklar olsun kendilerini geliştirsinler hile yakalama konusunda. Arkadaşların dediği gibi refleks olma ihtimali yüksek. Çünkü adam belki o haritayı senin oynadığının 10-20 katı oynadı . Ha hile yoksa bile en azından adam hilesiz hile gibi oynadığını kanıtlamış oldu helal olsun.

Edit: arkadaşlar bu adam kendini duyurmuş biri bizim gibilere olsa banı koysalar bida arkalarına bakmazlar gibime geliyor ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic222 -- 22 Eylül 2015; 8:31:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çabuk sevindiniz ama banı açıldı. Gidin oturup ağlayın şimdi novalar sizi.
  • İşte bu saçma kardeşim kaldırırcaksın o zaman ow'yi yok yere yiyen adam ne yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Çabuk sevindiniz ama banı açıldı. Gidin oturup ağlayın şimdi novalar sizi.

Hauahaush güzeldi kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    nasıl bir fangaylik bu benim ağzımdan hileydi iyi ki ban yedi diye bir şey çıktı mı ?
  • Fanboy falan değilim attığım mesajı anlamadan cevap atmışsın ondan etiketledim seni. Hatırladığım kadarıyla sende owerwatch yemiştin galiba 3 kere 11 yıllık hesap için pm atıp cevap alınca geri dönmemiştin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.