Şimdi Ara

XANTARES Vac (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla silverlarla oynarken benzeri oldu vac diye başladılar hemen ağlamayın size tavsiyem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • z'de baktığı açıda dışarda eğilen adam varsa sandbox civarları veya yakınları, ordaki kit adamın kafası gibi gorunuyor. reflex olarak 2 mermi atmış zaten

o mesafeden sese göre ateş edilmez, baya uzakta adam
  • ayrıca bu tarz turnuva seviyesine yükselmiş oyuncular hile yapsa dahi kolay farkedilemez (online).

1. Aldıkları hile modeli, oyle şak die vac hatası verirse oyuncuların kariyerleri biter. oyuzden teknik alt yapıda en güncel / paralı olanı falandır.
    2. Oyuncuları demo izleyerek yakalamak pek mümkün değil, kariyerleri boyunca 1321312 maça çıkan adamlar, köşeyi dönerken hangi açıya bakacağını, veya duvar arkasından gördüğünde dahi kabak gibi duvarlaya bakarak gezmeyecxeğini bildiğininden o şekildede yakalanamaz.

ya oyuncu veya takım arkadaşları itiraf edecek, yada pc'deki veya serverdaki anti cheat programları falan uyarı vererek bir yerden patlatacak
  • Ben kendi demolarımı izliyorum hatalarıma bakmak için, 2-3 kere böyle adamı izler gibi duvar arkasından onun kafaya tutmuşum çıktığı gibi vurmuşum. Böyle şeyler oluyor genelde. Benim önüme OW ile o görüntü gelse ben hile derdim. Varsa şüphen rapor eder geçersin, böyle kafadan tahminle adamla karalanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 7 Eylül 2015; 14:41:43 >
  • Xantares overwatch yedi vacation
  • Sneaky Pete kullanıcısına yanıt
    Vac değil o fake nickle mm atıp report yiyip senin gibi novaların ow'una düştü overwatch ban yedi. Bilginiz yoksa fikir üretmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Vac değil o fake nickle mm atıp report yiyip senin gibi novaların ow'una düştü overwatch ban yedi. Bilginiz yoksa fikir üretmeyin.

global adam report yerse nova incelemiyor merak etme globale veriyodur raporu. ama yememesi lazim cok ilginc umarim acarlar.

yoksa seized mi banlattirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ov ban yemiş galiba. açtırabilir umarım.
  • quote:

overwatchda nick gözükmüyor alo ? ses ?
  • Hangi demoya gire o.w yedi

• O değilde bu adamın banını açacaklar ama csgo yu günde 6-7 saat oynayan uç global ow yerse açmayacaklar çünkü pro değil. Saçmalık cidden.
  • Vay be unutmuşum bu konuyu zamanında eksilenmişiz şimdi yine birşeyler desek yine su üstüne cıkarlar ne diyeyim.
  • quote:

işte bunun gibi cahil herifler kendini akıllı sanıyor bir de millete fikir felan üretmeyin diye akıl verip milleti akılsız sanıyor,ve bunun gibiler daha bir kactane daha var bu forumda globalim diye geciniyor her konuya sözde bilgili mesaj atıp ve üstelik global smurf hesaplar satıyor artık nasıl global oluyor orasi muaamma bu kafa ile sizin bilmiş bilmiş konusup bozuldugunuzu görmek bana ayri bir keyif veriyor
  • quote:

SEN HAYATINDA OVERWATCH İZLEDİN Mİ?

ADAM CEVABINI VERMİŞ ZATEN ŞÜPHELİ DİYE YAZAR NİCK YAZMAZ ÇAKMA GLOBAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

overwatchda nick gözükmüyor alo ? ses ?

Adam diyorki fake nickle oynadi cok report yedi ow ye dustu. Sende diyorsunki owde nick gorunmuyor.
    Alo ses

Bu arada yukaridaki uyeyi savunacagimi hic dusunmezdim gicigim kendine

• Global smurf satmadım hiç sattığım hesapların en düşüğü 250 win 1600 saat globaldi bol keseden atmayın.
  • 1800 saatlik 400 küsür winli hesabım ow yedi ama arkamda kimse yok açmadılar.
  • Ne ağladınız be, adam ow yedi vac ban değil. Ağlayın işte onun gibi oynayamıyorum diye böyle fırsatlar kollayın komik duruma düşün ve daima noob kalın
  • ben bu adama hile dediğimde beni burda taşa tutan herkese selam olsun.
  • arkadaşlar scream, get_right, keynnyS, JW bu adamların yaptığı olayların çok daha epic hareketler oyunlar yapıyorlar onlar yemiyor ow ama bizimki yiyor, alla allaaa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.