Şimdi Ara

XANTARES Vac (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

quote:

Orijinalden alıntı: nightwish34

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

Vac değil o fake nickle mm atıp report yiyip senin gibi novaların ow'una düştü overwatch ban yedi. Bilginiz yoksa fikir üretmeyin.

overwatchda nick gözükmüyor alo ? ses ?

Adam diyorki fake nickle oynadi cok report yedi ow ye dustu. Sende diyorsunki owde nick gorunmuyor.
    Alo ses

Bu arada yukaridaki uyeyi savunacagimi hic dusunmezdim gicigim kendine

KennyS main hesabı

http://steamcommunity.com/id/kennyS-?l=turkish

fake nickleri Le MagicieN,B1LEL

Sözde aimlock kullandigini iddaa edilen flusha profilihttp://steamcommunity.com/profiles/76561197991348083

fake nicklerine bi bakın

1236436130
    2133723314
    1232331123
    2133723311
    Señor Vac
    13232111233
    &¤#!"@$13&""

4500 saati devirmişler ve bu iki oyuncu öyle yalan vuruşlar attilarki youtubedeki videolari söylememe gerek yok birde yalan shotları ow ye düşen demolarda attiklarini düşün şimdi bu adamlar niye cok report yeyip fake nickle ow de banlanmıyor ki flushada skin bile yok,söyle bir mantık olabilir skin varsa hile kullanmaz riske atmaz.tekrar diyorum flushada skin bile yok.mantıklı bir acıklama yapacak varsa buyursun burdayım.Daha bu flusha ve kennys gibi nice adam var ister bilindik landa ister onlinede bilindik olsun.Bahane hazir fake nickmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 20 Eylül 2015; 22:41:40 >

• turnuva rozeti var nick değişse bile gözüküyor farkında mısın :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rest

turnuva rozeti var nick değişse bile gözüküyor farkında mısın :D

Turnuva rozeti var diye adami report etmeyeceklermi? oynadıgı normal mm,faceit su bu maclarini gectim bu türl adamlari sırf gıcıklıgına veya sevmedigi icin report eden onlarca adam vardir.Overwatch a gittiginde kim ak kim beyaz belli oluyor zaten birde demiyorlarmı novalar izliyor global maclarini diye o zaman tüm global eliteler ban riskinde?! valvede bunu düşünemiyor öylemi?! kısacası yalancının mumu yatsiya kadar yanar.
  • La adamın banı VAC bile değil OverWatch üstelik şimdiye kadar Shroud, Scream, Roca gibi profesyonel oyuncular da banlandı OverWatchtan. Ama gel de bunu bizim cahillere anlat. 1 haftaya kalmaz kalkar banı, sonra size de bu ettiğiniz lafları geri yedirir Xanteres. Bizim millet kadar da kendini yermeyi seven başka bi millet yoktur dünyada.

Tekrardan geçmiş olsun diyorum Can kardeşimize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen butun global elitelerin ve prof oyuncularin xantares gibi keskin aimi var. bu aimin 32 tickte nasil gorunecegini tahmin edebilirsin. soylendigi gibi scream shroud roca ow ban yiyen oyunculardan. hepsinin olaganustu aim gibi bir ortak ozellikleri var. ow ban xantares icin hicbir seyi kanitlamiyor. ben ow yesem hile dersin ama xantarese diyemezsin :D

• quote:

aynen butun global elitelerin ve prof oyuncularin xantares gibi keskin aimi var. bu aimin 32 tickte nasil gorunecegini tahmin edebilirsin. soylendigi gibi scream shroud roca ow ban yiyen oyunculardan. hepsinin olaganustu aim gibi bir ortak ozellikleri var. ow ban xantares icin hicbir seyi kanitlamiyor. ben ow yesem hile dersin ama xantarese diyemezsin :D

Haklısınız kardeşim hadi iyi geceler.
  • haklıyım tabi. iyi geceler

• hakli ya da haksiz yemis onu zamanla ogrenecegizde, turk oyunculugunu bu derecede rencide edici bir haberi neden sevinilecek keyif alinacak gibi yaziyorsunuz ? nerdeyse boyle bir duruma zil takip oynayacaksiniz. kqly yasaklandiginda takim arkadaslarinin nasil zan altinda kalip ulkesiyle redditte ve diger platformlarda nasil dalga gecildigini unutuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logistics -- 21 Eylül 2015; 1:19:10 >
  • Bu videoda sadece bir kesit var. Demonun tamamını görmek lazım. Belki daha başka şüpheli hareketleri vardır. Cache midde yaptığı hareket ban için yetersiz. Açılır yakında bu ban tahminim o yönde.

• banı kaldırırlar herkes susar. hile diyen silver bebelerde aglamaya baslar tekrar silver eliteler sizi
  • Overwatch ban özellikle üst seviyede oyuncular için bişey kanıtlamıyor bende geçmişte ban yemiştim üstelik twitchte yayınını yaptığım oyunlardan. Fazla üstüne gitmemiştim ama açılmamıştı. Bu valvenin sıçmığıdır

• Zaten VAC ban yememis acilir arkadaslar OW ban yemis ki ticket attiginda yayini aciksa acilivaktir steam cozer arkadaslar.

• Abi bana hile kullanmayıp hile kullanıyosun dediklerinde bile hoşuma gidiyor bu adamın nasıl gitmiştir hoşuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi hiledir değildir bilmem 1.5 zamanında senoyna.com almazlardı arkadaşı. ama maşallah herkesinde oyun bilgisi mükemmelmiş ne güzel yorumlar okudum öyle :) hile olduğu kesin kanıtlanırsa 1.5 zamanına geri dönmüş demektir arkadaş :)
  • Hiko'nun attığı flickshot haftalarca dillerinden düşmedi, GeT_RiGhT'ın efsane lurkleri hiç hile damgası yemedi, flusha internet memesi oldu, olofmeister, kennys, jw ve daha niceleri onlarca hatta yüzlerce insanlık dışı kill aldı, ama hile damgası XANTARES'e vuruldu

Açıkçası ben kendilerini pek sevmem, ama bu seviyede iyi ve tecrübeli bir oyuncunun bir şeyleri doğru yaptığı için bu seviyeye geldiğini kabul edin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

quote:

Turnuva rozeti var diye adami report etmeyeceklermi? oynadıgı normal mm,faceit su bu maclarini gectim bu türl adamlari sırf gıcıklıgına veya sevmedigi icin report eden onlarca adam vardir.Overwatch a gittiginde kim ak kim beyaz belli oluyor zaten birde demiyorlarmı novalar izliyor global maclarini diye o zaman tüm global eliteler ban riskinde?! valvede bunu düşünemiyor öylemi?! kısacası yalancının mumu yatsiya kadar yanar.

valve düşünmüş banı kaldırmış allah allah :)

• xantares çok fazla izlediğim bir oyuncu değil onun hakkında yorum yapamam ama overwatch temiz iyi oyuncular için tehlikeli bir sistemdir ana hesabıyla mm oynaması yanlış bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godforınsane

quote:

valve düşünmüş banı kaldırmış allah allah :)

temiz oldugu icin acilmistir.Bana da iyi bir kapak oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 22 Eylül 2015; 2:32:55 >

• lido kullanıcısına yanıt
    Sana hak veriyorum, son aşamadan sonra valve in bu konuya çare bulması lazım. global üzeri bir seviye daha lazım dünyaca izlenebilirliği artırmak adına olabilir.
    xantares avrupa daki rakipleri ile eş değer pinglerle oynayabilse daha çok başarılı olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inalough -- 22 Eylül 2015; 3:20:54 >
  • Adamın banı açıldı. Demek ki hile değilmiş dimi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.