Şimdi Ara

XAOC online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet akibeti belli olmayan bir oyun.Şuan sadece yeni nesil (next-gen) olduğu söyleniyor.

Edit:Geliştirme aşamasında >

http://www.xaoc.cc/OWA/

XAOC online

XAOC online

XAOC online

XAOC online

XAOC online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 29 Eylül 2010; 11:29:29 >

• hoş görünüyor Aslında Denemek LAzım işden gelince bakıcam
  • Zaten yeni çıkacak bir oyunun yeni nesil olması gerçekten çok ilginç. Aydınlattın bizi. Eline sağlık süper tanıtım.
  • sen niye sürekli ters cevaplar yazıyosun ? çok dikkatimi çekti
  • Next-Gen dediğin böle olur;

Bu oyunun grafiklerinin uzaktan yakından Next-Gen ile alakası yok.

• sana kim söyledi aion un next-gen olduğunu ?
  • Niye kişisel algılayıp benle tartışmaya girme gereksinimi görüorsun. Verdiğin yanlış bilgiyi bilgiyi düzeltiyorum. Bu oyun next-gen grafiklere sahip bi oyun değil.
    Artı olarak neyin ne olduğunu bilecek kadar içerisindeyim online oyunların. Xaoc un next-gen grafiklere sahip olup, Aion un sahip olmadığını düşünüyorsan zaten bişe söylemem yanlız bi göz doktoru öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaioyu -- 30 Eylül 2010; 1:07:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Rise Online Forum
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Niye kişisel algılayıp benle tartışmaya girme gereksinimi görüorsun. Verdiğin yanlış bilgiyi bilgiyi düzeltiyorum. Bu oyun next-gen grafiklere sahip bi oyun değil.
    Artı olarak neyin ne olduğunu bilecek kadar içerisindeyim online oyunların. Xaoc un next-gen grafiklere sahip olup, Aion un sahip olmadığını düşünüyorsan zaten bişe söylemem yanlız bi göz doktoru öneririm.

1.Bence sen benimler tartışmaya giriyorsun.

2.Verdiğim bilgi yanlışsa kanıtlarsın bende eyw der değiştiririm.

3.Bu oyun next gen değil diyorsun, oyunun sahipleri next gen olduğunu söylüyor acaba kime inanmak lazım

4.Artı neyin ne olduğunu bilmeyecek kadar online oyunların içindesin.

5.Hadi oyun yapımcıları yalancı :) googlede araştır biraz ney olduğunu en azından da rezil etme kendini.

not: bu arada istersen tanıdığım gözlükçü bir arkadaşım var.

XAOC online

oyunun sitesinden bir resim..

• Yapımcılar oyunlarını satmak için herşeyi söylerler. Her gördüğüne inanma sen. Resimlerde ve bideoda görülüyor herşey. bi oyundaki kaplamalara bak istersen pastel boya ile boyanmış gibi bumu next-gen.
    sen kimsinde seninle tartışmaya giricem tanımıyorum etmiyorum konu açmak için gelip konu açıosunz.İlk okul çocuğu gibi benim laflarımı bana söyliorsn bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

Yapımcılar oyunlarını satmak için herşeyi söylerler. Her gördüğüne inanma sen. Resimlerde ve bideoda görülüyor herşey. bi oyundaki kaplamalara bak istersen pastel boya ile boyanmış gibi bumu next-gen.
    sen kimsinde seninle tartışmaya giricem tanımıyorum etmiyorum konu açmak için gelip konu açıosunz.İlk okul çocuğu gibi benim laflarımı bana söyliorsn bide.

SeN GW 2 yi oynadınmı ki onun için de belki yalan söylüyorlar ?

Birde konu diğer oyunlar bölümü kurallarını okuyabilirsin.Zaten işiniz bu sizin , forumda var sizin gibi 3 5 kişi canınız sıkılıyo galiba sarıcak yer

arıyorsunuz.Arkadaşım burda 2 resim birde video koydum tanıtım amaçlı ve forumda buna benzer bu tarz açılmış biton oyun var.Git herkeze aynı

lafları söyle .Sana mı kaldı ki sen kimsin konu açarım açmam yetkili birisimisin sen sana hesap vermem filan mı gerekiyor ? Benimle ilgili

kişisel sorunların varsa ya şikayet edersin yada pm atarsın .Bu bir oyun başlığı oyun hakkında yorumun varsa yaz yoksa diğer düşüncelerini

kendine sakla. Oyun yapımcılarına yalancı diyor ya olaya bak

• Çevre grafikleri fena değil
    Karakter grafikleri kötü

Oyunun pek güzel olucağını düşünmüyorum
    Vasat bir uzak doğu oyunu olacaktır
  • Next-gen veya değil ben o tartışmaya hiç giremeyeceğim ama artık bu çin işi japon işi oyunları görmekten gına geldi.O video daki müzik ne öyle yav kulaklarım felç oldu.
  • mexaton, bir oyun nextgen olamaz. Bir oyunun grafik motoru veya baska ozelligi next gen olur. Kaldiki grafiklere bakildiginda kac yillik oyunlarla yarisamicak halde goruyoruz. Ee daha ne?
  • sadece karakter çizimlerine bakarak bile bu oyun oynanmaz.

•  XAOC online

• hacı bildigin unutmamışsın ya helal valla 3 yılı geçmiş be
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenses

hacı bildigin unutmamışsın ya helal valla 3 yılı geçmiş be

Face'den bişeyler paylaşmaya başladır oradan uyandım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.