Şimdi Ara

XBL Ultimate Game Sale-Bu hafta 32 Oyunda İndirim Var!Son İndirimler Belli Oldu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende tr hesap var forza horizon baktım burda 39 tl yazıyor
    bunu ms puanları ile nasıl alabilirim tr hesaplardan puan ile alınabilmesi mumkün değilmi ?
    puan yok su anda puan alıcam ona göre yada oyunu alıcam para ile günlün indirimi kacırmak istemiyorum
  • uk den us hesaba gectım kurtuldum uk den oh beaa :))
  • 4100 puanla UK'den Macaristan bölgesine geçtim 600 puana Horizonu kaptım Crysis3 880 puan Left4Dead2 400 puan Bunları da alıcam sanırım bu gidişle
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshallah

4100 puanla UK'den Macaristan bölgesine geçtim 600 puana Horizonu kaptım Crysis3 880 puan Left4Dead2 400 puan Bunları da alıcam sanırım bu gidişle

Hocam nasil degistiriyoruz bolge ? Bi de dezavantajlari neler simdi macaristana gecip sora skinti yasamayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

arkadaslar bende tr hesap var forza horizon baktım burda 39 tl yazıyor
    bunu ms puanları ile nasıl alabilirim tr hesaplardan puan ile alınabilmesi mumkün değilmi ?
    puan yok su anda puan alıcam ona göre yada oyunu alıcam para ile günlün indirimi kacırmak istemiyorum

yok mu benim derdimi bilen
  • Valla bende daha yeni geçtim avantajı dezavantajı nedir şimdilik bilmiyorum. Sadece gördüğüm bu hafta boyunca genel olarak indirimde olan oyunlardan bir kaçı yok sadece(mesela Dragon Age,Brothers in Arms..) onlarda benim için önemli değil zaten. Asıl yarını merak ediyorum baya sağlam oyun gelecek umarım bu bölgede aktif olurlar. Bu arada oyun almak için kullandığım hesapla online takıldığım hesabım farklı. O yüzden sorun teşkil etmiyor 3 ay sonra tekrardan UK'ye dönücem puan satın almak için yada yeni bir UK hesabı açarım
    Bölge değiştirmek için pc den xboxlive sayfasına gir hesabınla giriş yap sağ üst köşeden hesabım bölümüne gir sağ orta kısımda bölge değiştir( Change Account Region) gibi birşey göreceksin. Sonrası basit zaten 2dk'lık bir işlem.

• quote:

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

4100 puanla UK'den Macaristan bölgesine geçtim 600 puana Horizonu kaptım Crysis3 880 puan Left4Dead2 400 puan Bunları da alıcam sanırım bu gidişle

Hocam nasil degistiriyoruz bolge ? Bi de dezavantajlari neler simdi macaristana gecip sora skinti yasamayalim

Valla bende daha yeni geçtim avantajı dezavantajı nedir şimdilik bilmiyorum. Sadece gördüğüm bu hafta boyunca genel olarak indirimde olan oyunlardan bir kaçı yok sadece(mesela Dragon Age,Brothers in Arms..) onlarda benim için önemli değil zaten. Asıl yarını merak ediyorum baya sağlam oyun gelecek umarım bu bölgede aktif olurlar. Bu arada oyun almak için kullandığım hesapla online takıldığım hesabım farklı. O yüzden sorun teşkil etmiyor 3 ay sonra tekrardan UK'ye dönücem puan satın almak için yada yeni bir UK hesabı açarım
    Bölge değiştirmek için pc den xboxlive sayfasına gir hesabınla giriş yap sağ üst köşeden hesabım bölümüne gir sağ orta kısımda bölge değiştir( Change Account Region) gibi birşey göreceksin. Sonrası basit zaten 2dk'lık bir işlem.

• quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Sabah hemen The Witcher 2'yi kaptım. Kaldı 2400 MSP.

Tomb Raider ve Hitman'e bakalım yetecek mi. Bu arada 8.99 olarak satılan Borderlands 2 49.99 olmuş tekrar, alanlar bayağı kazançlı..

Hocam The Witcher 2'yi nasıl aldın? Bölge kilidi engeli çıkmadı mı? Hesabın hangi bölge?
  • quote:

hocam peki vpn mi gerekir macar hesabına gecersek bu oyunları indirmek için
  • Macar hesabı ya da başka hesap için bölge değiştirmeye gerek yok aslında. Bir tane daha hesap açmanız yeterli. Sonuçta satın aldıklarınız hesaba ve makinaya kaydediliyor. Yani Macar hesabınızla aldığınız oyunu, UK hesabınızla oynayabilirsiniz ya da tekrar indirebilirsiniz. Sadece hesaba bağlı olan şeyler; points, gold ve save dosyaları.

Bu arada, VPN durumu IP kısıtlaması ile ilgili olduğu için, her hesapta aynıdır. UK hesapta VPN isteyen oyun, US ya da Macar hesapta da VPN ister.
  • ARKADAŞLAR BÜYÜK YAZDIĞIM İÇİN KUSURA BAKMAYIN AMA LÜTFEN YARDIM KAMPANYA BİTİYORMUŞ, NASIL ÜYE OLUYORUZ NEREDEN BU PUANLARI ALIYORUZ BÖLGE DEĞİŞİYORMUŞ BUNU NASIL YAPIYORUZ BİR ACIKLAMASI VARSA BİLDİĞİNİZ BİR YERDE LÜTFEN YÖNLENDİREBİLİR MİSİNİZ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

uk den us hesaba gectım kurtuldum uk den oh beaa :))

Ortak Resident Evil 4 HD'de VPN var mı? US hesap için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Kardes ben re 4 hd yi indirimdeyken vpn olmadan satin almistim.. ama eskiden vpn istiyordu suan durumu nedir bilmiyorum ama dedigim gibi ben satin almistim hatta sasirmistim cunku onceden region locked di oyun hatta bundan onceki ultimate game sale konusundada yazmistim bunu..

Ayrica bu vpn nin us veya uk hesap olmasiyla alakasi yok cunku ip numaran ile ilgili birsey bu...

• quote:

quote:

quote:

Kardes ben re 4 hd yi indirimdeyken vpn olmadan satin almistim.. ama eskiden vpn istiyordu suan durumu nedir bilmiyorum ama dedigim gibi ben satin almistim hatta sasirmistim cunku onceden region locked di oyun hatta bundan onceki ultimate game sale konusundada yazmistim bunu..

Ayrica bu vpn nin us veya uk hesap olmasiyla alakasi yok cunku ip numaran ile ilgili birsey bu...

Yahu şimdi bende 2500 puan kaldı... Hitman'i alsam üstüne de Crysis 1 alsam yine puan kalacak ki zorla alacağım onları da. Bunlar yerine Resident Evil 4 alıp yanına da Crysis mi alsam diye düşündüm. Olmadı COD DLC -lerine dalacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Macar hesabı ya da başka hesap için bölge değiştirmeye gerek yok aslında. Bir tane daha hesap açmanız yeterli. Sonuçta satın aldıklarınız hesaba ve makinaya kaydediliyor. Yani Macar hesabınızla aldığınız oyunu, UK hesabınızla oynayabilirsiniz ya da tekrar indirebilirsiniz. Sadece hesaba bağlı olan şeyler; points, gold ve save dosyaları.

Bu arada, VPN durumu IP kısıtlaması ile ilgili olduğu için, her hesapta aynıdır. UK hesapta VPN isteyen oyun, US ya da Macar hesapta da VPN ister.

Yeni hesap açabilirsin fakat o macar hesaba point alamazsın. En uygun fiyatlı ms point şu anda 4200 uk olduğu için ben hazır boşta duran uk hesabıma yükledim sonrada onu macar hesabına geçirdim. Zaten gold üyeliğimin bulunduğu online oynadığım hesabım ayrı. Elinizde hazır UK profil olup 3 aydan fazla süredir de aktif ise bence en mantıklısı ona point yükleyip macara geçirmek. Sonuçta yeni açacağınız hesap macar olursa puan yükleyemezsiniz uk olursa ucuza oyun alamazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ ICEMAN

quote:

hocam peki vpn mi gerekir macar hesabına gecersek bu oyunları indirmek için

bluelabel hocanın da dediği gibi vpn isteyen oyun her bölge hesabında da isteyecektir. ip ile alakalı bir durum. ip'niz sürekli Türkiye görüneceği için sorun çıkacaktır. Şu anda horizonu aldım sadece ve sorunsuz yükleniyor

• quote:

quote:

Macar hesabı ya da başka hesap için bölge değiştirmeye gerek yok aslında. Bir tane daha hesap açmanız yeterli. Sonuçta satın aldıklarınız hesaba ve makinaya kaydediliyor. Yani Macar hesabınızla aldığınız oyunu, UK hesabınızla oynayabilirsiniz ya da tekrar indirebilirsiniz. Sadece hesaba bağlı olan şeyler; points, gold ve save dosyaları.

Yeni hesap açabilirsin fakat o macar hesaba point alamazsın. En uygun fiyatlı ms point şu anda 4200 uk olduğu için ben hazır boşta duran uk hesabıma yükledim sonrada onu macar hesabına geçirdim. Zaten gold üyeliğimin bulunduğu online oynadığım hesabım ayrı. Elinizde hazır UK profil olup 3 aydan fazla süredir de aktif ise bence en mantıklısı ona point yükleyip macara geçirmek. Sonuçta yeni açacağınız hesap macar olursa puan yükleyemezsiniz uk olursa ucuza oyun alamazsınız.

İçinde puan varsa, en mantıklısı bölge değişimi zaten hocam. Ben de yarınki indirimlere göre US bölgesine geçebilirim bu yüzden. Bu arada, Macar hesabına 800 ve yukarısı points yüklenebiliyormuş, aklında olsun. Yabancı bir forumda yazmışlardı.

Bölge değiştirdikten hemen sonra puanları falan kullanabiliyor muyuz? Hesap aynen devam ediyor değil mi, bekleme süresi falan yok?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu şimdi bende 2500 puan kaldı... Hitman'i alsam üstüne de Crysis 1 alsam yine puan kalacak ki zorla alacağım onları da. Bunlar yerine Resident Evil 4 alıp yanına da Crysis mi alsam diye düşündüm. Olmadı COD DLC -lerine dalacağım.

İndirimde diye zorlada oyun alinmaz mesela hitman guzel oyun ama turu sevene guzel beni bayiyor mesela..crysis1 ise hem serinin en iyi oyunu hemde turkce bu fiyata bedava bence..ben 1600 puana almistim :(

• quote:

quote:

quote:

İçinde puan varsa, en mantıklısı bölge değişimi zaten hocam. Ben de yarınki indirimlere göre US bölgesine geçebilirim bu yüzden. Bu arada, Macar hesabına 800 ve yukarısı points yüklenebiliyormuş, aklında olsun. Yabancı bir forumda yazmışlardı.

Bölge değiştirdikten hemen sonra puanları falan kullanabiliyor muyuz? Hesap aynen devam ediyor değil mi, bekleme süresi falan yok?

Benim bildiğim EU Avrupa bölgesi diye satılan pointlerde UK diye ibare de vardır yani sadece UK hesapta kullanılabilir diye biliyorum. Puanları yükledim bölgemi değiştirdim ve hemen ardından horizonu aldım. Yani hiç bir sıkıntı çıkmıyor. Sadece bir daha bölge değişimi için 3 ay beklemek zorundasın hepsi bu. Açıkcası microsoftun yaptığı saçmalıktan başka birşey değil

• quote:

quote:

quote:

Hocam demin us e gectim aninda geciyorsun puanin goldun ach in vs aynen kaliyor..live dan oyle surekli oyun almiyorum ama aliyoruz sonucta arada, birde fiyatlarda pound gormeye uyuz oluyordum e tabi birde puan farkida oluyor oyun alirken..mesela simdi bayonettayi aldim us hesaptan 1600 puana, uk hesapta ise bayonetta 1840 puan :)

Ayrica witcher 800, prey 240, orange box 400 puan suan us hesapta :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.