Şimdi Ara

XBL Ultimate Game Sale-Bu hafta 32 Oyunda İndirim Var!Son İndirimler Belli Oldu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uk hesapta Tomb Raider 1760 puana düşmüş.
  • Boşuna Macar hesapla karşılaştırmışım. Macar yine çok ucuz ama, US'de de fiyatlar çok uygunmuş zaten. UK'de bildiğin kazık yiyoruz. US fiyatları;

Bioshock- 3200 puan
    Hitman- 800 puan
    Metal Gear- 2400 puan
    X-com- 1600 puan
    Judgment- 2400 puan
    Tomb Raider- 1600 puan

Geç bile kaldım ama, US'e geçtim sonunda ve Bioshock aldım hemen. Yarın da Hitman'i alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 5 Temmuz 2013; 3:16:17 >
  • Bioshock uk-us arasinda saglam fark varmis yaw :) metal geardada 500 puan fark var :)) ikisinide bitirdim gercekten iyi oyunlar bioshock zaten malum da, metal gearda tavsiye ederim bayagi eglenceliydi..aklima gelmisken metal gear in dlc leride indirime giricek haftaya aliriz onlarida..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bioshock'da 900 puan fark var, UK cidden çok kazık. Yine pahalı ama, 2. el ile uğraşmak istemediğim için alıyorum. 80-90 liraya aldığın oyunu 40 liraya zor satıyorsun. Mezarcılarla uğraşacağıma 20 lira zararda olurum, oyun bende kalır.

4000 üzeri puan alımlarında, hesapta hediye puan da olunca nispeten ucuza geliyor zaten oyunlar:)
  • bluelabel kullanıcısına yanıt
    Tomb Raider VPN istiyor değil mi?
  • Ben 1 ay önce VPN gerekmeden almıştım hocam.
  • arkadaşlar ben uk hesabımla giriyorum fakat xbox.com da oyunlar hep pound cinsinden çıkıyor karşıma hiç puan falan yazmıyor. puanla nasıl alacaz oyunları?
  • Tomb Raider'ı bekleyeceğiz diye Borderlands'i kaçırdık, işe bak.. Düzenli olarak indirimleri takip edebileceğimiz bir site var mı, ona göre fazla MSP almayı düşünüyorum. Majornelson ile uğraşmak yerine bu tarz bir başlık açılabilir örneğin..

@qubee

Download to Xbox360 diyorsunuz. Çıkan popup tarzı sayfada Use MS Points şeklinde bir seçenek var. Oradan MSP fiyatı , sizin bakiyeniz ve olası alımda kalacak bakiyeniz görünmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 5 Temmuz 2013; 9:20:40 >
  • teşekkürler
  • Forza Horizon şu an 1200 puan, oyunun rally dlc'si ise 1600 puan hala, bu kekoluğu yapsa yapsa ms yapardı zaten
  • Crysis 3'ü satın almak isteyenler alman hesap açıp öyle alsınlar çünkü oyun Türkçe alman hesabında. US ile 80 puan fark ediyor us 1600-eu 1680 points.
  • Bende mi US live'a geçsem diyorum ama sanırım gerek yok çünkü live dan sadece DLC satın alan biriyim GoD ile işim olmuyor zaten.
  • Hitman US hesapta 800 puan. Süper olmuş. Oyun bildiğim kadarıyla RF idi. VPN istemiyor değil mi? Akşam hemen indirmeye başlayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Boşuna Macar hesapla karşılaştırmışım. Macar yine çok ucuz ama, US'de de fiyatlar çok uygunmuş zaten. UK'de bildiğin kazık yiyoruz. US fiyatları;

Bioshock- 3200 puan
    Hitman- 800 puan
    Metal Gear- 2400 puan
    X-com- 1600 puan
    Judgment- 2400 puan
    Tomb Raider- 1600 puan

Geç bile kaldım ama, US'e geçtim sonunda ve Bioshock aldım hemen. Yarın da Hitman'i alırım.

Hocam bu us e gectikten sonra account kisminda gold uyeligin expire tarihi gozukmuyor neden olabilir acaba? Normalde account a girince hesap bilgilerinde nekadar sure goldumuz kaligini gorebiliyorduk biliyosun simdi bende gozukmuyor?

• Arkadaşlar US hesaptan indirdiğimiz Hitman Absolution Türkçe mi acaba? İkinci soru da Hitman de bölge kilidi gibi bir durum var mı,yani US hesabımızdan sorunsuzca indirip oynayabilir miyiz?
  • Bende baktım şimdi, bende Expires on: 02/07/2014 yazıyor. Oysa 24.06.2013'te yenilemiştim live üyeliğini. İndirimler için TR'den UK geçmiştim, 2sinde. Gün kazancım olmuş sanırım.

undefined

Gece UK hesap için almıştım Hitman'ı, sabah çıkmadan downloadları açıp çıkmıştım. Başka oyunlarda vardı, eğer indiyse akşama sonucu yazarım. Bölge kodu için birşey diyemem.
    @Krupp K5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 5 Temmuz 2013; 13:21:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krupp K5

Arkadaşlar US hesaptan indirdiğimiz Hitman Absolution Türkçe mi acaba? İkinci soru da Hitman de bölge kilidi gibi bir durum var mı,yani US hesabımızdan sorunsuzca indirip oynayabilir miyiz?

Bende merak ediyorum bu soruların cevaplarını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Bende baktım şimdi, bende Expires on: 02/07/2014 yazıyor. Oysa 24.06.2013'te yenilemiştim live üyeliğini. İndirimler için TR'den UK geçmiştim, 2sinde. Gün kazancım olmuş sanırım.

O bende de olmuştu da çaktırmayım demiştim 1 ay önce 12 ay Gold aldım ama UK'den US'e geçtiğim günün üstüne 12 ay koymuş MS, eğer tarih doğruysa benim işime gelir yani sorun değil Bu arada Judgment beklediğimden çok daha fazla geldi ben de Hitman aldım artık o kadar puan aldık bir işe yarasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Bende baktım şimdi, bende Expires on: 02/07/2014 yazıyor. Oysa 24.06.2013'te yenilemiştim live üyeliğini. İndirimler için TR'den UK geçmiştim, 2sinde. Gün kazancım olmuş sanırım.

undefined

Gece UK hesap için almıştım Hitman'ı, sabah çıkmadan downloadları açıp çıkmıştım. Başka oyunlarda vardı, eğer indiyse akşama sonucu yazarım. Bölge kodu için birşey diyemem.
    @Krupp K5

Hocam ben dun yani ayin 4 unde gectim us e ve expire date yazmiyor sadece account transfer diyor ve tarih olarak 4/7/2014 diyor.. bende goldumu 9 haziranda yenileyip 1 yillik almistim??

• quote:

Xbox LIVE
    Xbox LIVE Subscription Transfer
    Expires on: 02/07/2014
    Paid with: None
    Keep playing by auto-renewing your membership.

My Account kısmına girince yukarıdaki gibi görünüyor. Herhalde live üyeliğimizin 1 ayı daha dolmadığı için direk geçiş tarihini alıyor. İyi birşey bence..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.