Şimdi Ara

XBL Ultimate Game Sale-Bu hafta 32 Oyunda İndirim Var!Son İndirimler Belli Oldu (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
2
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eu diye satilan puanlar butun avrupa hesaplarinda kullaniliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler Magyarország, macaristan değil mi? yanlışlık yapmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: marshallah

quote:

Macar hesabı ya da başka hesap için bölge değiştirmeye gerek yok aslında. Bir tane daha hesap açmanız yeterli. Sonuçta satın aldıklarınız hesaba ve makinaya kaydediliyor. Yani Macar hesabınızla aldığınız oyunu, UK hesabınızla oynayabilirsiniz ya da tekrar indirebilirsiniz. Sadece hesaba bağlı olan şeyler; points, gold ve save dosyaları.

Bu arada, VPN durumu IP kısıtlaması ile ilgili olduğu için, her hesapta aynıdır. UK hesapta VPN isteyen oyun, US ya da Macar hesapta da VPN ister.

Yeni hesap açabilirsin fakat o macar hesaba point alamazsın. En uygun fiyatlı ms point şu anda 4200 uk olduğu için ben hazır boşta duran uk hesabıma yükledim sonrada onu macar hesabına geçirdim. Zaten gold üyeliğimin bulunduğu online oynadığım hesabım ayrı. Elinizde hazır UK profil olup 3 aydan fazla süredir de aktif ise bence en mantıklısı ona point yükleyip macara geçirmek. Sonuçta yeni açacağınız hesap macar olursa puan yükleyemezsiniz uk olursa ucuza oyun alamazsınız.

İçinde puan varsa, en mantıklısı bölge değişimi zaten hocam. Ben de yarınki indirimlere göre US bölgesine geçebilirim bu yüzden. Bu arada, Macar hesabına 800 ve yukarısı points yüklenebiliyormuş, aklında olsun. Yabancı bir forumda yazmışlardı.

Bölge değiştirdikten hemen sonra puanları falan kullanabiliyor muyuz? Hesap aynen devam ediyor değil mi, bekleme süresi falan yok?

Hocam demin us e gectim aninda geciyorsun puanin goldun ach in vs aynen kaliyor..live dan oyle surekli oyun almiyorum ama aliyoruz sonucta arada, birde fiyatlarda pound gormeye uyuz oluyordum e tabi birde puan farkida oluyor oyun alirken..mesela simdi bayonettayi aldim us hesaptan 1600 puana, uk hesapta ise bayonetta 1840 puan :)

Ayrica witcher 800, prey 240, orange box 400 puan suan us hesapta :D

Hocam witcher 2 800 puan ama indiremiyoruz... Bölge kilidi var. Sanırım Resident Evil 4 ve Crysis'i indireceğim. O da resident evil eğer vpn istemiyorsa...

• Sürekli hesap değiştiren arkadaşlar yanlış bilmiyorsam mesela Uk markette bir oyun aldınız bu oyun geçtiğiniz ülkede yoksa siliniyor diye biliyorum.
    Bence yeni hesap açın bende 2 gün önce Magyarország macar hesabı açtım daha ucuz bu hesapta aldıklarımı ana hesabımda kullanıcam.
    4200 msp kodları çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Sürekli hesap değiştiren arkadaşlar yanlış bilmiyorsam mesela Uk markette bir oyun aldınız bu oyun geçtiğiniz ülkede yoksa siliniyor diye biliyorum.
    Bence yeni hesap açın bende 2 gün önce Magyarország macar hesabı açtım daha ucuz bu hesapta aldıklarımı ana hesabımda kullanıcam.
    4200 msp kodları çalışıyor

ciddi misin ya5-6 oyun var ve birkaç dlc var hesabımda.

edit: şöyle diyor. sanırım oyunlar silinmiyor

quote:

Here’s what moves with you:

Your gamerscore, unlocked achievements, and the rest of your Xbox LIVE profile
    Any Microsoft Points already in your account
    Any remaining time on your Gold membership

You can only move between Xbox LIVE regions once every 3 months.
    What can’t move:

Some services you use now might not be available in your new region.
    To find info about services, like TV providers, available in a specific region, visit the Xbox.com website for that region. (To find that other region’s website, click the name of your current region at the bottom of any Xbox.com page.)
    Xbox Music subscriptions can’t be moved.
    If you have a current Xbox Music Pass, it will be cancelled as part of the move. Your collection will stay the same, subject to availability and region-specific licensing rules, if you subscribe to Xbox Music Pass again after you’ve changed to a new region. When you subscribe in a new region, if you use your Xbox Music Pass on a Windows Phone, you’ll need to reset your phone to manufacturer settings.
    Some content may be blocked in the new region because of legal obligations or regional restrictions.
    Before you change your region, make sure you’ve downloaded any purchased content you want to keep, like movies or music. Content purchases aren’t refundable.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_TR -- 4 Temmuz 2013; 21:34:26 >

• Daha önce arastırdığımda öyle olduğunu duymuştum (%100 emin değilim) o yüzden geçişlerinizi eğer çok içerik aldıysanız içeriği az olan ülkelerden çok olan ülkelere doğru yapmanızı tavsiye ederim.
  • Ben indirimlerde falan çok oyun alıyorum hocam, çoğu oyunda da en az 240 puan kaçıyor:) Almayı düşündüğüm Fifa Street UK'de 2400, US'de 1600 puan. Yarınki indirime göre büyük ihtimal US'e geçerim.

Şimdi benim bildiğim UK hesapta aldığın içerik US hesapta yoksa kullanamıyorsun. UK hesapta olup da, US'de olmayan içerik yoktur herhalde. Arcade oyunlar hariç, 20 civarı oyun var çünkü hesapta:) Bir de bölge kilidi olan oyunlar var. Konsol PAL olduğu için bazı oyunları US hesaptan indiremiyorsun.
  • quote:

Ben indirimlerde falan çok oyun alıyorum hocam, çoğu oyunda da en az 240 puan kaçıyor:) Almayı düşündüğüm Fifa Street UK'de 2400, US'de 1600 puan. Yarınki indirime göre büyük ihtimal US'e geçerim.

Şimdi benim bildiğim UK hesapta aldığın içerik US hesapta yoksa kullanamıyorsun. UK hesapta olup da, US'de olmayan içerik yoktur herhalde. Arcade oyunlar hariç, 20 civarı oyun var çünkü hesapta:) Bir de bölge kilidi olan oyunlar var. Konsol PAL olduğu için bazı oyunları US hesaptan indiremiyorsun.

Valla hocam uk hesapta olupta us te olmayan icerik gibi bir ihtimal yoktur zaten us games of demand ve arcade nin oyun sayisi uk den daha fazla..zaten fark etmiyorduki bolge kilidi olan oyunu uk dende indiremiyorduk..demin 8-9 oyunun demolarini indirmeyi denedim uk de inmeyenler us tede inmedi, uk de inenler us tede indi..Olmadi baktik sorun oluyor 3 ay sonra uk e doneriz zaten..benim bugun bayonettadan ettigim 250 puan kar yetti bana simdilik :))

Witcher i bilmiyorum uk hesabi olup vpn siz indiren biri varsa bizi bilgilendirsin..bende indiricektim witcher i ama zaten kitliymis hem fiyati cok guzelde zaten agir gelir be hocam bu rpg bana zaten isten gelip stres atiyoruz kasamam simdi cadi madi :))

• Witcher da resident evil 4 de indiremiyorum iyi mi? Elimde fazladan 2500 puan kaldı. Yarın olacak indirimlerin de hiç biri bana yaramıyor. Ne yapsam bekletsem mi puanları acaba... Yada 1 adet cod dlc mi alsam? Yanına da crysis belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Witcher da resident evil 4 de indiremiyorum iyi mi? Elimde fazladan 2500 puan kaldı. Yarın olacak indirimlerin de hiç biri bana yaramıyor. Ne yapsam bekletsem mi puanları acaba... Yada 1 adet cod dlc mi alsam? Yanına da crysis belki.

2 oyunda rf degil o yuzden indirememissindir uk hesapta vpnsiz iniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Witcher da resident evil 4 de indiremiyorum iyi mi? Elimde fazladan 2500 puan kaldı. Yarın olacak indirimlerin de hiç biri bana yaramıyor. Ne yapsam bekletsem mi puanları acaba... Yada 1 adet cod dlc mi alsam? Yanına da crysis belki.

2 oyunda rf degil o yuzden indirememissindir uk hesapta vpnsiz iniyor

İşte sorun da orada ben Ağustos ayına kadar bölge değiştiremiyorum. Bir daha ki sefere UK tercih edeceğim. Şimdi hangi Black Ops 2 DLC-sini indirsem diye düşünüyorum. Vengeance için sitelerden kötü şeyler okudum ama burada millet beğenmiş gibi. Gönlümden Revolutions geçiyor... Biri bana yardım etsin yahu. En sevdiğim haritalar Hijacked, Nuclear , Kırgızistan'da bir harita vardı o. Bu gibi haritalar hangi DLC'de var. Zombi filan hiç oynamıyorum.

• Son indirimler de belli oldu ama, Hitman hariç sağlam indirim gelmemiş. Tomb Raider zaten uygundu, daha uygun olmuş:)

Arkadaşlar acilen Macaristan hesabı açın ya da 2. üyeliğinizi Macar hesabına çevirin. Fiyatlarda çok ciddi fark var;

UK Hesap

Bioshock- 4120 puan
    Hitman- 1040 puan
    Metal Gear- 2920 puan
    Judgment- 2920 puan
    Tomb Raider- 1840 puan
    X-com- 1840 puan
    Forza Horizon- 1440 puan

Macar hesap

Bioshock- 2680 puan
    Judgment- 2400 puan
    Metal Gear- 1800 puan
    Hitman- 400 puan
    X-com- 880 puan
    Forza Horizon- 600 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 5 Temmuz 2013; 0:46:21 >
  • Hitman'i kaptım ama Tomb Raider'ı alamadım. :/ 1410 MSP kaldı. Yarın biraz alsam mı acaba..

Bu arada indirimler 8ine kadar devam etmiyor mu, cümleyi mi yanlış anladım.

@bluelabel

Edit,

Heh tamamdır, belirli indirimde olanlar devam edecekmiş 8ine kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 5 Temmuz 2013; 1:37:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Hitman'i kaptım ama Tomb Raider'ı alamadım. :/ 1410 MSP kaldı. Yarın biraz alsam mı acaba..

Bu arada indirimler 8ine kadar devam etmiyor mu, cümleyi mi yanlış anladım.

@bluelabel

Edit,

Heh tamamdır, belirli indirimde olanlar devam edecekmiş 8ine kadar.
    Hitman'i ben de alırım ama, aklım Macar hesaptaki fiyatlarda kaldı:)

Kullanmadığım 2. hesabın bölgesini Macaristan yaptım ama, içinde puan yok. UK hesabımda 4000 puan varken, bir de Macar hesaba puan almak çok saçma geliyor. Asıl hesabımın bölgesini değiştirmek istemiyorum, çok fazla oyun ve DLC var içinde. 3 ay boyunca onları ve çıkacak olan içerikleri riske edemem. Bu yüzden 4000 puana Judgment ve Hitman alacağım sanırım.

Bu arada, Live üzerinden 500 puan alabilirsin hocam, fazla almana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 5 Temmuz 2013; 1:47:06 >

• quote:

Hitman'i ben de alırım ama, aklım Macar hesaptaki fiyatlarda kaldı:)

Kullanmadığım 2. hesabın bölgesini Macaristan yaptım ama, içinde puan yok. UK hesabımda 4000 puan varken, bir de Macar hesaba puan almak çok saçma geliyor. Asıl hesabımın bölgesini değiştirmek istemiyorum, çok fazla oyun ve DLC var içinde. 3 ay boyunca onları ve çıkacak olan içerikleri riske edemem. Bu yüzden 4000 puana Judgment ve Hitman alacağım sanırım.

Bu arada, Live üzerinden 500 puan alabilirsin hocam, fazla almana gerek yok.

Hocam Judgement bende var. Bir daha düşün derim sana... Harbiden kötü olmuş. O kadar puana yazık edersin, almak olsun diye alma bence...

Bir de Hitman için VPN gerekiyor mu? Ona göre alacağım. US hesap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 5 Temmuz 2013; 2:07:51 >

• _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Bir taraftan da onu düşünüyorum hocam. Forumda 50 liraya satılmasına rağmen almamıştım. 3-4 gün sonra Dishonored indirime girecek, onu beklerim daha iyi.

Sadece Hitman'i alıyorum ve 3000 puanı diğer indirimlere saklıyorum o zaman:)
  • quote:

Bir taraftan da onu düşünüyorum hocam. Forumda 50 liraya satılmasına rağmen almamıştım. 3-4 gün sonra Dishonored indirime girecek, onu beklerim daha iyi.

Sadece Hitman'i alıyorum ve 3000 puanı diğer indirimlere saklıyorum o zaman:)

Bence en iyisini yaparsın hocam. Judgement'ı es geçmez hiç bir şey kaybettirmez sana, aksine eşşek yüküyle MS puanı cebinde kalır. Dishonored'un indirime gireceğini nereden biliyorsun hocam? O oyunu acayip merak ediyordum, Bathesda'nın oyunu değil mi ?

Bir de bu Hitman'in VPN durumuyla ilgili bir bilgin var mı hocam?
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    9 Temmuz'da indirime giriyor hocam, benim de merak ettiğim oyunlardan.

http://majornelson.com/2013/07/02/coming-soon-to-the-xbox-live-marketplace-26/

Hitman VPN istemiyor.
  • quote:

9 Temmuz'da indirime giriyor hocam, benim de merak ettiğim oyunlardan.

http://majornelson.com/2013/07/02/coming-soon-to-the-xbox-live-marketplace-26/

Hitman VPN istemiyor.

Oha Dishonored 400 Puana mı düşüyor !! Çok iyi yahu...

Pardon yahu varies yazıyormuş :) Umarım 800'e düşer bu durumda iki oyunu da alabilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 5 Temmuz 2013; 2:36:54 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.