Şimdi Ara

Xbow Dagger Pvp taktikleri yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok bilgilendirici bir konu olmuş benim görüşlerimi katmak istiyorum işe yarıycandan emin olun ilk önce 4 senelik tecrüben war we yazılan yazılara şöyle cevap weriyorum bowcu konusu açılmış o onun kendi skilidir adam boşuna uplamamış joymax getirmiş adam kullanıyor bire 123 e basmıyorlar rakibinin boş anını arıyorlar kullandığım için biliyorum adam bles açmışsa neden başka skil vursunki gel beni kesmi desin adam iteler iteler arkadaşımızın taktiği okadar uzun ve etkileyici gözüksede iyi bir taktik ama çoğu çarda işe yaramaz arkadaşımız önüne gelen 1 tane bile bowu kesemediğinden hırs yapmış birde viz vs dagger görünmezliğine birşey demiyoruz arkadaşım 2 ws 1 yapmasına yada pvp teklif etmeden dalıp safe zoneye kaçmakta herkezce neylik bilinir bilirsiniz şimdi size daggeri açıklıyorum

XBOW DAGGER CLERİC KULLANIMI:ilk bowcuyu anlatıyım eğer o arkadaşınkini yaparsan 1 skil ya vurursun yha vuramassın habire iteliyor çünkü karşındaki yere yatmamak birde itelenmemek için fire val açacaktı sende phy mag def atıp heal orbit açacaksın ve onun fire valını geçirmeye çalışacaksın geçtikten sonra fire valı açmaya çalışacaktır açarken 50 lvl ikili ittirmesi wardır onu vur iteler iptal olur sonrada yatır yap yere yatınca al daggeri eline extremeyi aç 60 lvl 3 lü combosunu vur aradanda hızlı koşmayı aç çok seridir yavaş deildir youtubeden izlersin eğer silahını criti güzelse ki bende 15 den yüksek olmalı yerdeyken biri crit tutarsa adam pert ama kaltı şayet hemen iteleyecektir sende iteledikten sonra daggerin 20 lvl stun skilini yap tutarsa 40 lvl skillle işini bitir tutmassa al cleric kalkanı aynı taktik devam nükerdede snow bitene kadar açma extremeyi x bowla full atack healorbit wsaire bitince yatır sonrada extreme 60 lvl lik 3 lü combo pert glawierlerede aynı taktik warriorlara gelince sana dare devil yaparken 50 lvl ittirmesini vurmalısın çok etkili olu skilini keser sonra gine yatı 60 lvl combosu bu çok etkilidir taktik budur arkadaşım vizardlara ise al bi Sbow görünmezleri gör napalım herşeyden faydalan life açarsa sen clericle bufla kendini tek atamaz sabit vuruşla tek atarsın şayet açmassa ozamanda nükerden biraz fazla vurur 22 k fln 42 k hp ile 3 yada 4 kere ard arda vurması lazım sen ozamana kadar yatır yapıp daggerle 60 ın kombosunu yaparsın taktik budur

buda herkeze kısadan cevap videohttp://www.youtube.com/watch?v=0q6_PA1VTlg

• http://www.youtube.com/watch?v=_LX6Q8fEp7Q&feature=related bu da bir örnek çoaltıla bilir serverin kingi olmak istiyorrsan izle we yazdıklarımı oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

karşındaki bowsa, sürekli ittirme atıyorsa onla pvp atma, karşındaki ezikliğini bildiğinden ancak seni öyle alt edebilir.

Burayı tam olarak anlamadım,sürekli k.b kullanan bowlar ezik mi oluyor ?

sence kb den başka skill uygulamayan bowlar ezik değilmidir?

Dostum sen bow lar ezik oluyor demıssın.Bana hybird bow 2 kere çaktı.Ben warior'dum.
    (2int-1str).
    Adamın silahı +14 nova crit 14.
    Adam bana vurdu 38 k,24 k

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.