Şimdi Ara

Xbow Dagger Pvp taktikleri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar hiç onamadığım bir builde sahip oldum ama pvp taktikleri nasıl yapılır hiç bilmiyorum anlayan arkadaş varsa bi yardımcı olabilirmi.

Xbow Dagger Pvp taktikleri yardım

• Oha chara bak !
    Benim böyle charım olcak taktik maktik dinlemem,sadece kendi yaptığım taktiklerimi uygularım. . .
  • Aras işte senin bu yüzden öyle bir karakterin olmuo knka

Taktik: Xbow ile yatır batır vur snra eline hemen Dagger al hızlı koşma bas ve bu sırada Takla atan bir skill var yatan adama %50 fazla vuruyor onu çak snra Prick çak sonra

bunları yap^^

Ayrıca: www. youtube.com burdan yazarsan çok fazla bulursun bence :)
  • saolun arkadaşlar :D
  • sırf dagger taktikleri vericem, ben dagger char kullandım.

öncelikle zehir el yakma senin en büyük avantajın, zehir el yakmayı her zaman kullanıcaksın. onu yediği zaman rakibin pot minimum heal yapıyor kendine, bu yüzden ch charlar pottan aldığı gücünü kaybediyor.

2.si 1. skilli uplamadığını görüyorum, bunu herkes yanlış yapmakta. o skill normal ataktan daha seri bir skilldir. skill aralarında bard gibi vurur ve %87 olduğuna bakmayın o sadece 1 bıçağın vuruşu toplamda %174 vurur. her zaman bitirici bir vuruş olarak kullanabilirsiniz çabuk dolar.

dövüş taktikleri. kesinlikle atak buffu basıp kimseye dalma bu senin ölümün olur. o skill en avantajlı olduğun zamanlarda geçerlidir. tamamen ataksız dalıcaksın. atağa başlamadan önce hendine 16sn lik heal atıcaksın sonra pvpye başla, kesinlikle heal bitince atağa devam etme yine kendine heal atak. daggert buffsuzda çok iyi atak yapar, karşındaki warriorsa ve kendine iron bastıysa sende cleric defans bas. yere yatırdığında kalkan tak kalkınca heal bas atağa aban illaki ciritlerin açığa çıkıcak sabırlı olacaksın. daggerla uzun süre pvp yapamaz kimse buna blade dahil. ben çok blade şaşırttım, kimse daggerın bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordu. karşındaki zehiri birden silemez çünkü zehir 216 değil çok daha fazla vuruyor, cleric buffu onun bir kısmını kesebiliyor, karşındaki chse zaten zehiri yer o anda pot basar eu ise ve zehirle aynı anda pill basmadan pot basarsa vay haline.

bir bladele 10dk vs attığımı biliyorum sonunda kazanan yine ben oldum. eğer lag yoksa, pvp sırasında buffsuz atak yaparken canını fulledin ve karşındaki strci ise çok hızlı bir şekilde atak buff(dagger desp..) bas prick at ve hemen buffu sil. karşındaki bowsa sürekli ittirme atıyorsa onla pvp atma karşındaki eziklğini bilidiğinden ancak seni öyle alt edebilir. çünkü bowlar ancak öyle seni keser.
    karşındaki bladese seni sürekli yatır batır yapmak zorunda, kesmen zordur ama seni kesmeside zordur. canın azalınca healle eğer sana ne biçim pvp yapıyorsun heal yapıp durmasana derse sende yatır batırdan başka skillin yokmu de.
    warrior zordur çünkü 2 defans skilleri ve yatırları var. sana eğer dare devil vurucaksa canın fullse korkma sende prick at çünkü o anda %35 daha fazla yer crt getirirsen yatar. canın full değilse kalkan tak heal at. ben warriorlara çoğunlukla damage returndan yatıyorum, warriorla kapışmak gerçekten zordur.

xbowla yatır daggerla skill at olayı zor. xbowdaki yatır uzakta kalıyor türkiye deki ping şartlarıyla uygulamak gerçekten zor. zaten %50 yatır şansı var ve xbow hantal attırmayabiliyorlar.

prick skillinide sürekli bastığın 4 poarmak dışına koy onu ayrı takip edip bas, bazı charlara karşı herzaman kullanamazsın.
    cleric defansını basıpta atak buffunu kullanayım deme hiçbir işe yaramıyor.
    burdaki püff nokta atakbuffunu unut. pvplerin hep onsuz olsun. çok zevklidir ve başarı alırsın. 2.si ise zehir ve 16sn lik heal bunlar senin en iyi dostun.

inlere karşı snowlu nuker dışında zorlanmazsın, nuker snow atarsa sende claric defans at 16sn lik heali unutma ve dal.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

sırf dagger taktikleri vericem, ben dagger char kullandım.

öncelikle zehir el yakma senin en büyük avantajın, zehir el yakmayı her zaman kullanıcaksın. onu yediği zaman rakibin pot minimum heal yapıyor kendine, bu yüzden ch charlar pottan aldığı gücünü kaybediyor.

2.si 1. skilli uplamadığını görüyorum, bunu herkes yanlış yapmakta. o skill normal ataktan daha seri bir skilldir. skill aralarında bard gibi vurur ve %87 olduğuna bakmayın o sadece 1 bıçağın vuruşu toplamda %174 vurur. her zaman bitirici bir vuruş olarak kullanabilirsiniz çabuk dolar.

dövüş taktikleri. kesinlikle atak buffu basıp kimseye dalma bu senin ölümün olur. o skill en avantajlı olduğun zamanlarda geçerlidir. tamamen ataksız dalıcaksın. atağa başlamadan önce hendine 16sn lik heal atıcaksın sonra pvpye başla, kesinlikle heal bitince atağa devam etme yine kendine heal atak. daggert buffsuzda çok iyi atak yapar, karşındaki warriorsa ve kendine iron bastıysa sende cleric defans bas. yere yatırdığında kalkan tak kalkınca heal bas atağa aban illaki ciritlerin açığa çıkıcak sabırlı olacaksın. daggerla uzun süre pvp yapamaz kimse buna blade dahil. ben çok blade şaşırttım, kimse daggerın bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordu. karşındaki zehiri birden silemez çünkü zehir 216 değil çok daha fazla vuruyor, cleric buffu onun bir kısmını kesebiliyor, karşındaki chse zaten zehiri yer o anda pot basar eu ise ve zehirle aynı anda pill basmadan pot basarsa vay haline.

bir bladele 10dk vs attığımı biliyorum sonunda kazanan yine ben oldum. eğer lag yoksa, pvp sırasında buffsuz atak yaparken canını fulledin ve karşındaki strci ise çok hızlı bir şekilde atak buff(dagger desp..) bas prick at ve hemen buffu sil. karşındaki bowsa sürekli ittirme atıyorsa onla pvp atma karşındaki eziklğini bilidiğinden ancak seni öyle alt edebilir. çünkü bowlar ancak öyle seni keser.
    karşındaki bladese seni sürekli yatır batır yapmak zorunda, kesmen zordur ama seni kesmeside zordur. canın azalınca healle eğer sana ne biçim pvp yapıyorsun heal yapıp durmasana derse sende yatır batırdan başka skillin yokmu de.
    warrior zordur çünkü 2 defans skilleri ve yatırları var. sana eğer dare devil vurucaksa canın fullse korkma sende prick at çünkü o anda %35 daha fazla yer crt getirirsen yatar. canın full değilse kalkan tak heal at. ben warriorlara çoğunlukla damage returndan yatıyorum, warriorla kapışmak gerçekten zordur.

xbowla yatır daggerla skill at olayı zor. xbowdaki yatır uzakta kalıyor türkiye deki ping şartlarıyla uygulamak gerçekten zor. zaten %50 yatır şansı var ve xbow hantal attırmayabiliyorlar.

prick skillinide sürekli bastığın 4 poarmak dışına koy onu ayrı takip edip bas, bazı charlara karşı herzaman kullanamazsın.
    burdaki püff nokta atakbuffunu unut. pvplerin hep onsuz olsun. çok zevklidir ve başarı alırsın. 2.si ise zehir ve 16sn lik heal bunlar senin en iyi dostun.

inlere karşı snowlu nuker dışında zorlanmazsın, nuker snow atarsa sende claric defans at 16sn lik heali unutma ve dal.

hocam döktürmüşün bakalım uyğulayabilecekmiyim bu atack skili dediğin hangi skill

• quote:

sırf dagger taktikleri vericem, ben dagger char kullandım.

Burayı tam olarak anlamadım,sürekli k.b kullanan bowlar ezik mi oluyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::::::::MAGE REHBER::::::::::
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

quote:

karşındaki bowsa, sürekli ittirme atıyorsa onla pvp atma, karşındaki ezikliğini bildiğinden ancak seni öyle alt edebilir.

sence kb den başka skill uygulamayan bowlar ezik değilmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 2 Aralık 2009; 19:01:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

quote:

karşındaki bowsa, sürekli ittirme atıyorsa onla pvp atma, karşındaki ezikliğini bildiğinden ancak seni öyle alt edebilir.

sence kb den başka skill uygulamayan bowlar ezik değilmidir?

Saldırmak için en uygun zamanı arıyor olabilirler,hem herkezin kendine özgü taktikleri olabilir sırf sürekli k.b kullanıyor diye bowlarla pvpden kaçmak korkaklık sayılabilir.

• Gıcık oluorm bow lara ittiriolar anca... sonra deli oluyorum ve Wizard'ı getirip kafalarına indiriom meteoru
  • Taktik istiyosan senin charın icin her zaman çalışan ve bu oyundaki en iyi taktik olan xbowla yatırıp scud+desparate acıp rakibine yerdeyken 3lü combo vurduktan sonra prick vurman. Block gelmedikce karsında adam durması zor.Bowun k.b olayına gelince.Bende iki skillden baska skill kullanmayıp oyunun icine eden bowlara gıcığım.Oyuna gelmis en büyük saçmalık bence.7li combo geldiginde nolcagını düşünemiyorum bile.
  • Cekemiyorsanız pvp yapmayın kardesim ne demek bowların k.bsine sinir oluyorum

O zaman her zaman bir kusur bulun 1v1 pvp yapmamak için.. Bu oyun böyle archerlerin kbsi bladerlerin kd stableri euların fazla vuran skilleri..

Begenmiyorsanız yada çekemiyorsanız binbir tane online mmorpg var buyrun onları oynayın

Ve MetalWawe senin yorumuna gelince ..

Silkroadı 60 level capından beri oynuyorum emin ol bu forumdaki bir çok kişiden fazla silkroad bilgim vardır..

Hiçbir rogue-cleric char "usta" bir archer oyuncusu karsısında sudan cıkmıs balıga döner.. kolay kolay pvp kazanması zordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras Topuz

Oha chara bak !
    Benim böyle charım olcak taktik maktik dinlemem,sadece kendi yaptığım taktiklerimi uygularım. . .

bodoslama dalarım yemişim taktiği
  • Vay canına; hala Archer'in knock-back kullanmasına laf ediyorlar. Bir de buna eziklik diyorlar. Asıl böyle bir tavir takınmak ezikliğin daniskası!

Aynen katılıyorum, çekemiyorsanız gidin kesebileceğiniz karakterlerle pvp yapın. Archer'dan kombo kullanmamasını isteyin. Blader'dan knock-down kullanmamasını isteyin. Warrior'dan skin kullanmamasını isteyin. Sonra kalkın kendi bütün potansiyelinizle saldırıp "haklı" bir galibiyet elde edin.

Yuh artık diyorum, başka da bir şey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Vay canına; hala Archer'in knock-back kullanmasına laf ediyorlar. Bir de buna eziklik diyorlar. Asıl böyle bir tavir takınmak ezikliğin daniskası!

Aynen katılıyorum, çekemiyorsanız gidin kesebileceğiniz karakterlerle pvp yapın. Archer'dan kombo kullanmamasını isteyin. Blader'dan knock-down kullanmamasını isteyin. Warrior'dan skin kullanmamasını isteyin. Sonra kalkın kendi bütün potansiyelinizle saldırıp "haklı" bir galibiyet elde edin.

Yuh artık diyorum, başka da bir şey demiyorum

Aynen katılıyorum

Ayrıca bende bir taktik vereyim bütün karakterleri yatırmakmı istiyorsun?Hemen serverden kendi denginde warrior - cleric - bard pek önemli olmasada warlock buildiyle oynayan arkadaşlar ediniyorsun.Warrior - cleric - bard sana buff basarken warlock karşı tarafa debuff atar ve sende kesersin bu böyle sürer.Buda bir taktikdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HollowFlea -- 3 Aralık 2009; 5:29:18 >

• yorumlara bak ya, joymax'a mail atın kbnizi güçlendirsinle bazen size o bile yetmiyor. o yüzdenmi wizard ve roguelerin görünmezliklerini pk2 ile bozuyorsunuz. bire birde adam gibi oynamak denen birşey vardır, hepiniz wizardların görünmezlik basıp atak yapmasından sonra "aa ezik noob, görünmezlik basıp dalıyorsun" der bowların kb den başka skill kullanmamasına taktik dersiniz, taktiğe bak; el yakma 123 123 123 adam eu olduğu için ittire ittire ölsün. . kb yi 2 kez 3 kez üst üste kullanırsın ama adamı yatırana kadar kb atmak ezikliktir. bladein yatır batırlarına benim lafım yok. bunu savunan tek kişiler bow sahipleri,
  • Hiç pk edit ile stealth ve invisible buff'larını devre dışı bırakıp pvp ya da jobwar yapmadım; yapana ayrıca ben "höst" diyorum.
    Kimse wizard ve rouge karakterin görünmezlik ile adam öldürmesine laf söylemez, en azından ben söylemem. Benim sinirime dokunan, safe zone'dan görünmezlik ile çıkıp vurup tekrar kaçması. İşin içine safe zone'a kaçma eylemi giriyorsa, durumu açıklayan ifadeyi geyet iyi biliyorsunuz.
    Archer'da ise taramalı tüfek gibi hababam combo kullanmayı hiç sevmem, kullananı da sevmem. 5'li combo'yu bile çok nadir kullanırım; ama gel gör ki herkes benim gibi değil.

Ben bir önceki mesajımda biraz sert girmişim, özür dilerim. Mesajı yazdığım arada jobwar vardı, sinir katsayım biraz yüsekti

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 3 Aralık 2009; 15:27:49 >

• Taktik: Yatır daggerle giriş
  • biz çoktan söledik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

biz çoktan söledik :D

Altınız çizerek birkere daha söyledim işte
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.