Şimdi Ara

xbowda sp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meb arkadaşlar bi sorum olacaktı. bende silver pre var şuan düzgün skillerimi açıp hızlı kasmak için mastery lvli kaç lvl düşük gitmeliyim. sürekli sp kasmak istemiyorum. belli bi seviye gap bırakıp hep uzun süre öle gidecem. önerileriniz nelerdir. şuan 2 lvl fark var

• Öncelikle lv in kaç ve ben 80 lv sınır iken 80 e kadar 5 gapla kasmıstım sp sorunum olmamısdı. Ama sana bir öneri sunayım 70 lv olunca 9 gap yap ve rock ta kasıl olece gıt super sp alıyrosun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Erdem

Öncelikle lv in kaç ve ben 80 lv sınır iken 80 e kadar 5 gapla kasmıstım sp sorunum olmamısdı. Ama sana bir öneri sunayım 70 lv olunca 9 gap yap ve rock ta kasıl olece gıt super sp alıyrosun...

Arkadaşa Katılıyorum...70 lw olunca 9 gap Yap ve Rock'ta kasıL...Neden ? En rahat ve en seri kasabilecegin Yer...Çok güzel MOB'u boL yerLer war... Pre plusunuda Bastınmı....Onunda görevini yaparsan rahatlıkla işini görür...
  • şuan lvl 32 hala arada 3 lvl gap var. 32 lvl e göre tecrübelerinden kaç lvl bırakmam gerektiğini söyleyebilirmisin. dediğim gibi prede var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub-zero -- 10 Ağustos 2009; 13:23:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

şuan lvl 32 hala arada 3 lvl gap var. 32 lvl e göre tecrübelerinden kaç lvl bırakmam gerektiğini söyleyebilirmisin. dediğim gibi prede var

SungSunglarda Farm yap diycem ama levelın biraz yükselmiş.İstersen mastery levelını 17ye kadar geri çek.Sonrada 27 levela düş.SungSunglarda biraz Farm yap.Sonra level kasarsın.Ama istersen SungSunglarda Skillerini geriye çekip Ong farmda yapabilirsin.Farmı düşük levellarda yapman her zaman daha iyi olur.Hem daha az paran gider hemde daha Farm işin daha çabuk biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 10 Ağustos 2009; 13:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

şuan lvl 32 hala arada 3 lvl gap var. 32 lvl e göre tecrübelerinden kaç lvl bırakmam gerektiğini söyleyebilirmisin. dediğim gibi prede var

SungSunglarda Farm yap diycem ama levelın biraz yükselmiş.İstersen mastery levelını 17ye kadar geri çek.Sonrada 27 levela düş.SungSunglarda biraz Farm yap.Sonra level kasarsın.Ama istersen SungSunglarda Skillerini geriye çekip Ong farmda yapabilirsin.Farmı düşük levellarda yapman her zaman daha iyi olur.Hem daha az paran gider hemde daha Farm işin daha çabuk biter

yani lvl düşürmek mastery lvli geriye almaya çalışmaktansa bende hep ticket var şöle sürekli olarak belirli bi level fark bırakarak kassam nasıl olur. ben aslında bunu sormuştum şuan hep 3 lvl farkla gidiyom lvl atlayınca mastery de uplıyorum bi lvl. ama 3 lvl yeterli olurmu onu bilmiyorum. şuan lvl 33 mastery rouge 30 da ve tüm skiller açık bowla alakalı 7016 sp var biriken. bu konuda bana yardımcı olacabilecek biriler ivarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub-zero -- 10 Ağustos 2009; 15:52:17 >

• Ben 7k sp İle Baslamısdım Crosbowuma 2-3 Gap Gittim Suan lvl 50 yim Crosbow Skilleri Max Daggerda 40skilleri Max Ve Pasif Skiller Yan build Bard suan 40 da + 1640 Sp Var 52 de Max Olcak 50 ye Bard Skillerim Sana Önerim Yan Build Bard Aç Cleric Açarsan Çok Sp istiyor Bardda 2 Skil Açıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrostStorm -- 10 Ağustos 2009; 19:20:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dostum 32 lv charın 2 günlük işi var wede pre ye verecen parayla game gold çek onglarda takıl canın sıkılıncaya kadar çünkü bulunduğun lv zaten srun değil hani 32 lv zor diyorsan sen farm işini hallet onglarda ben seni 40 yapacam apollodaysan ama akademi ye de alırım bari 1 tane mezunum olmus olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SneaR -- 10 Ağustos 2009; 19:37:33 >

• Arkadaşlarıma katılyorum.O sırada gidersen dengeli bir şekilde x-bowa sahip olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.