Yaf arkadaşlar internetten bi oyun indirdim. 3GB.. Ne zahmet olduğunu sanırım tahmin edersiniz. Ancak bilmediğim bişey var. Xbox .iso dosyası. Açamıyorum. ISO'dan açıyorum içi boş. Bişi görmüyor. Alcohol ile deniyorum içi görünmüyor boş gözüküyor. Nedir bundaki keramet?? Bilenlerin yardımına ihtiyacım var... Saygılarımla
+nero dan iso cd sını yazmayı dene o zaman sertup gelebılır ??
olmassaa dosyayı seç shift + delete
Dostum saol da, yazdırmayı deneyemiyorum. Malum 3 GB, bende de var CDRW :? Nolcek bu iş... Verdiğim emeğe yazık şerefsisim... Yapacak bişey yok son çare shift+delete :(
dosya bozuk değil, PC göremez xbox formatını okadar. ISO yu bir dvd ye yazdır calısır. dvd writer yoksa ISO yu FTP ile xbox a gönder. Network kur PC - XBOX arası..sanırım bunu yapabiliyorsundur ? Xbox iso larını PC de acmak icin simplex adlı program var onu kullan içini ve klasörlerini görmek istiyorsanız.
olmadı email at yardımcı olurum.
Saygılar @diL
adil kardeşim keşkem daha önce haberim olsaydı... Tüh bea! Son yöntemi (shift+delete) kullandım... Artık çok geç sanırım... :(
wala yazık olmuş, okadar emek sonrası delete :(
Bağlantın iyi ise tekrar indir, yoksa kasma hiç, 4ytl oldu oyunlar piyasada.
yada email at bi kıyak yaparız :p
Saygılar @diL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme