Bildirim
xbox 360 slim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chiefchuky33
merhaba arkadaslar ben xbox slim aldim fakat sizce ps3 almamakla hatami ettim fikirlerinizi almak istiyorum ona gore xboximi satip ps3 alicam
Biraz kullan beğenmezsen Ps3'e dön. Ama bence doğru bir karar vermişsin. -
hmm, peki dostum sen ne kullaniyorsun ? ya ben teknoloji marketlere gidince hep ps3 oyunu goruyorum o sinirimi bozuyor ondan boyle kararsizim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi bir seçim yapmışsın.Live tadını anlayınca dediğimi anlayacaksın -
quote:
hmm, peki dostum sen ne kullaniyorsun ? ya ben teknoloji marketlere gidince hep ps3 oyunu goruyorum o sinirimi bozuyor ondan boyle kararsizim
Bendede slim xbox var ama ps3 e gecicem galiba takaslicam ama bende kararsizim -
Şuan xbox oyunları piyasada yok denilecek kadar az evet.İleride bu sorunun çözüleceği düşünülüyor.
Bence doğru bir seçim yaptın Xbox live falan -
quote:
Bende Xbox 360 Slim vardı sattım. Ondan önce de Arcade vardı onu da sattım. Bir iki aya bir tane daha alacağım. Sen bakma marketlerde çok uçuk fiyatlar var zaten. -
ps3 koluyla oyun oynayamadım xbox un kolu ise harika.sadece bunun için ps3 satıp xbox aldım.ama oyunları biraz pahalı ve az bulunuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mvlt42
ps3 koluyla oyun oynayamadım xbox un kolu ise harika.sadece bunun için ps3 satıp xbox aldım.ama oyunları biraz pahalı ve az bulunuyor
Katılıyorum,gamepad'i gerçekten mütiş -
quote:
merhaba arkadaslar ben xbox slim aldim fakat sizce ps3 almamakla hatami ettim fikirlerinizi almak istiyorum ona gore xboximi satip ps3 alicam
bence. xbox 360 inanılmaz bi cihaz. ama hele xbox s.
bence sen böle yola devam et he; ben ısınamadım. dersen, kendin bilirsin. -
Zaten 2012 de x box resmi olarak türkiyeye geleceği için doğru bir karar vermişsin. yani 2012 de oyunlar bulunmaya başlıyacaktır -
hepinizin verdigi cevaplar icin tesekkur ederim xbox'a devam edicem :) bu arada eklemek isteyen ekleyebilir daha acemiyim ve tek gears of war 2 var yakin zamanda mw3 alicam gt : ChiefChuky33 -
bencede devam etmelisin, bende ps3 sahibiyim dün ps3 move aldım.... bazen sinir ediyor insanı.Kinect hiç oynamadım ama move dan daha iyi olduğu kesin.bende aslında geçen sene xbox360 slim alacaktım ama baktım '' there will be only chaos '' yani god of war3 , [ ps2 den beri oynarım gowu] sırf gow3[ uncharted'ın da etkisi var ] için ps3 aldım zaman zaman pişman oldum..... Bakın buraya yazıyorum ps4 te eğer kinect tarzı bişey olmaz ise gidip xbox720 alıcam ! -
Daha önce hiç konsol almamışken gittim xbox slim kinect aldım . Kinect gerçekten çok süper birşey . Eksiklikleri varmı var fakat teknoloji çok iyi ve 720 de bunu aşıcaklarını biliyorum. İyi seçim yapmışşsın. Kinect sports seasons mükemmel seri sanki spor salonundaki gibi ter arttıyor adama. Sonrası belli et kırılması -
your shape paketi al gece yattığın yeri beğenirsin :) -
valla daha kinect almadim ama onsuzda suan gears of war 2nin online ile mutluyum alim mi sizce kinect
Edit: aleti cok sevmeye basladim,isindim baya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldfirex8 -- 27 Aralık 2011; 23:35:22 > -
iki haftadır bi xbox manyaklıgı sardı benide aslında almak istememin tek sebebi kinect yoksa ne oyun oynamaya vaktim var nede xboxa ihtiyacım var evdeki pcler her oyunda işimi görür :D
eger begenmez de satmak isterseniz alabilirm nasılsa bende bir iki ay max kullanıp sıkılacagım için sıfırına o kadar para vermemiş olurum :DD
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X