Şimdi Ara

xbox-1 can alıcı sorular :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el bir xbox-1 alıdım.siparişi verdim 2-3 güne kadar elime gececek merak ettiğim bazı konular var daha doğrusu karıştırdığım yardımcı olrsanız sevinirim

1- evox ve Avalaunch gibi bazı terimler yazılıp çizilmi ama nedir ne işe yararlar bilmiyorum ve bu saydıklarımın download yapıldığı bir yer varmıdır .indirip bir kenara koysam diyorum.

2- xbmc (xbox media center. download edeceğim bir link bulamadım varsa nereden indirirm ve bir forumda türkçe menülü olarak görmüştüm onu nereden bulabilirim.

3- xbox -1 için aletin kolları eğer ki arıza yaptı diyelim .bu kolları nereden bulabilirim veya xbox360 kolları xbox-1 e olurmu veya ps3-ps3 kolları.

• 1- evox ve avalaunch aynı işi yaparlar. evox daha kullanışlıdır. kopya oyun ve xbox media center gibi eklenti programların çalıştırılmasını sağlar. ben aslında unleashx kullanıyorum ama evox da hayli hayli işini görür. ben xbox'a şifre koymak için unleashx kullanıyordum. aslında bu unleashx de xbox'a şifre koyacak şekilde gelmiyor. ben küçük bi programlamayla şifre koyma özelliği eklemiştim . hala daha kullanıyorum konsolumu. çok da memnunum. verdiğim her kuruşu sonuna kadar çıkardı.

2-http://xbox.makii.pl adresinden indirebilirsin. programın türkçe versiyonu var içinde. xbox'a nasıl atarım diyorsan oturum ftp bağlantısı kurman lazım. o da anlatması uzun iş. inşaallah forumda yazmışlardır çünkü anlatacak vaktim yok

3- bu alete aparatla ps2 kolları takılabiliyor. önlem olarak bu aparattan bulursan alabilirsin. onun dışında kolları bulman çok zordur ama kollar öyle kolay kolay bozulmaz. tabii biraz narin davran artık. ne de olsa kolların yenisi üretilmiyor. xbox 360'ın kolları da olmaz. kablolu olan da olmuyor. oturup denedim. xbox'ın girişini usb'ye çevirdim ve xbox 360 kablolu kolu taktım. olmuyor malesef. ps2 kolu aparatla olur ama ps3 kolu hiç olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox
    3- bu alete aparatla ps2 kolları takılabiliyor. önlem olarak bu aparattan bulursan alabilirsin. onun dışında kolları bulman çok zordur ama kollar öyle kolay kolay bozulmaz. tabii biraz narin davran artık. ne de olsa kolların yenisi üretilmiyor. xbox 360'ın kolları da olmaz. kablolu olan da olmuyor. oturup denedim. xbox'ın girişini usb'ye çevirdim ve xbox 360 kablolu kolu taktım. olmuyor malesef. ps2 kolu aparatla olur ama ps3 kolu hiç olmaz.

Dostum bu aparatı nerden bulabiliriz?...
  • atik - özkan elektronik'e sorabilirsin. Atikte xbox kolları var. ben geçen bi tane aldım bende de yedek dursun diye. Yedeğim vardı ama yan sanayi koldu. Bu nedenle 2. orijinal kol aldım. atikte hala vardır. bitmemiştir yani. bi 5-6 tane falan vardı en son gittiğimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@triXbox -- 9 Temmuz 2008; 16:00:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@triXbox

atik - özkan elektronik'e sorabilirsin. Atikte xbox kolları var. ben geçen bi tane aldım bende de yedek dursun diye. Yedeğim vardı ama yan sanayi koldu. Bu nedenle 2. orijinal kol aldım. atikte hala vardır. bitmemiştir yani. bi 5-6 tane falan vardı en son gittiğimde.

Dostum eyvallah ama ben İzmirdenim yinede saol,bende 2tane var biri oriji diğeri yan sanayii,oriji olan bozuldu(kablolardan birşey var herhalde)yan sanayiide o kadar kaliteli değil,.... elektronikte buldum bi tane yan sanayi 20 liraya onu alıcam bendeki arızalıyıda bir elektronikçiye gösteriyim o da dursun ilerde lazım olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster için can alıcı bilgi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.