Şimdi Ara

xbox 360 1366-768

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konular arasında hd tv ve monitör ayarları adında bir başlık olmasına rağmen oraya sorulan soruların cevapsız kalmış olduğunu görünce buraya yazma ihtiyacı hissettim.
    1080 p lg led tv sahibiyim . xbox 360 hdmi ile bağlı. optimal çözünürlüğü seçtiğimde 1080 p ayarlamasına rağmen , 1360-768 çözünürlüğü xbox üzerinden seçtiğimde daha iyi görüntü vermesinin sebebi nedir ? bunu açıklayabilecek yada tavsiyesi olan arakadaşlar varsa çok memnun olurum . umarım forumda ilgilenen arkadaşlar olur ve daha önce sorduğum sorular gibi cevapsız kalmaz.. herkese iyi forumlar.

• Tv nin 360 tan daha iyi upscale yapması olabilir başka mantıklı birşey gelmedi aklıma..
  • anladım. birçok yabancı forumdada 1366-768 en iyi cozunurluk olarak gösteriliyor . içinden çıkamadım bir türlü . çıldırmak üzereyim..
    r
  • Çözünürlük seçmenin bence pek bi numarası yok. Sen 720p seçersen tv nin gerçek çözünürlüğüne tv upscale yapacak, 1080p seçersen xbox yapacak. 1360x768 seçersen iki kere upscale yapılacak görüntüye.Yani 1080p tv varsa oyunun native çözünürlüğü illa ki bir şekilde upscale olacak o yüzden hangisi gözüne güzel gözüküyorsa onu seç bence. Ben hep tv nin gerçek çözünürlüğünü seçerim hiç değilse dashboard daha keskin görünüyor
  • en iyi çözünürlük 1360x768'dir kaç tv'de denedim hep aynı sonuç oldu,720p görüntü berbat oluyor zaten 1080p'de karelenme daha fazla 1360x768 çözünürlüğe göre
  • Benim panel zaten 1366x768 olduğundan ben de bu çözünürlükte kullanıyorum ve inanılmaz iyi görüntü alıyorum. 720p ve 1080p'nın birbirinden pek farkı yok ama 1366p acayip kaliteli görüntü sunuyor. Tek sorun 1366p'de televizyonu oyun moduna alamıyorum, ancak 720p ve 1080p'de alabiliyorum. Bundan multi FPS oynarken 720p'ye almak zorunda kalıyorum, normalde de input lag hissetmedim ama kıllanıyorum yine de alıyorum oyun moduna Bir de benim TV HD Ready ve paneli 1366p ama yine de Full HD görüntü alabiliyorum o biraz garip çok saçma bir televizyonum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende şöyle bir sorun oluştu.Xbox 360 oynarken ara ara lcd ekranda pürüzlü beyaz noktacıklar oluşuyor bunun nedeni nedir bileniniz varmı.? Ve nasıl çözülür.? upscale ile alakası olabilirmi.?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.