Şimdi Ara

XBOX 360 4GB GEOW 2 399 TL SİYAH VE BEYAZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
7.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carrefour natiliusdan biraz önce aldım son 2 tane beyaz kalmıştı birini aldım gerçekten eski kasaya göre çok sessiz dvd ile oyun oynarken bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

Carrefour natiliusdan biraz önce aldım son 2 tane beyaz kalmıştı birini aldım gerçekten eski kasaya göre çok sessiz dvd ile oyun oynarken bile

Hayırlı olsun.
    Daha önceki Xbox'larda nasıldı bilemem, ama hiç öyle rahatsız edici bir ses yok. Zaten oyunun heyecanına kaptırınca hiç duyulmaz.
  • Küçük Teknosa mağazasına gittim son 1 tane beyaz kalmış hemen aldım çok güzel birşey atariden sonra inanılmaz geliyor
    Fotolarınıda yüklerim en kısa zamanda
  • Ankara da sadece antareste teşhir kaldı siyah.. Makineyi kutusundan çıkarmqmışlar temizdi ancak joysticki bulamadıkları için alamamıştım. Şansım varmış ki nata vegada beyaz kapalı kutu buldum onu kaptım. Bildiğim kadarıyla ankara da şu an sadece antareste teşhir var onunda joustickini bulabilrlerse tabi

• Benimkinin kutusunu açmışlardı ama çıkardığımda temizdi.Aradığımda kontrol için açtıklarını söylediler.İşte buda benim Xbox'ım

XBOX 360 4GB GEOW 2  399 TL SİYAH VE BEYAZ
  • Hayırlı olsun alan herkese.
    Benim cihazın kutusu açıktı. En üsteki güvenlik bandı daha önce açılmıştı, ama içindekilere baktım hiç açılmamıştı, ambalajlar yepyeni.
    Zaten 399TL gibi bir fiyat harika.
  • Alabilen arkadaslar icin cok sevindim:) birkac resim paylasir ve konsolla ilgili yorum yapabilirlerse cook sevinirim

•  XBOX 360 4GB GEOW 2  399 TL SİYAH VE BEYAZ  XBOX 360 4GB GEOW 2  399 TL SİYAH VE BEYAZ  XBOX 360 4GB GEOW 2  399 TL SİYAH VE BEYAZ

İsteyenler için birkaç fotoğraf da ben paylaştım. Uzun zamandır zaten güzel bir kampanya bekliyordum, şansa ben de
    bir tane buldum. Cihaz 4GB ama HDD ile hafızayı genişletebilirsiniz. CD sürücü beni rahatsız edici bir ses çıkartmıyor.
    İçinden hediye olarak Gears of War 2 oyunu ve 1 aylık Live Gold kodu çıkıyor. Sistem arayüzünde Türkçe dil seçeneği
    mevcut. Kutunun içinden gamepad'i şarj etmek için kablo çıkmıyor. Şarj edilebilir pilleriniz yoksa almakta fayda var.
    Beyaz olan da, siyah olan da gayet şık. Siyah renk mat oluyor. Sanırım 250GB'lık modeller siyah parlak kasalarmış.
    Kutuyu aldığımda, tepedeki güvenlik bandı açıktı fotoğrafta görüldüğü gibi. Sordum "teşhir mi diye?". "Hayır" dediler.
    Kutunun içine görevli ile beraber baktık. Tüm ambalajlar hiç açılmamış sıfırdı. Zaten gayet iyi bir fiyattı ve ben de aldım.
    Dediğim gibi uzun zamandır güzel bir kampanya bekliyordum, bu iyi oldu. Sırada kinect var almak istediğim.

• Arkadaşlar pc den sonra konsol çok garip geliyor gears of warda adama nişan almam 2 dk mı alıyor nasıl oynuyorsunuz şu savaş oyunlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Arkadaşlar pc den sonra konsol çok garip geliyor gears of warda adama nişan almam 2 dk mı alıyor nasıl oynuyorsunuz şu savaş oyunlarını

İlk başlarda zor gelir ama sonra alışıyorsun.
    Bundan sonra bence Xbox forumuna göz at derim: http://forum.donanimhaber.com/forumid_318/tt.htm
  • kısmetse arkadaşımı gönderdim bana alıcak bekliyorum bakalım alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun, grafik ve gears of war oyunu performansı hakkındaki yorumlarıda alabilir miyiz:)?
  • Herkese hayırlı olsun banada :) yanlız oyun oynarken. Alet baya ısınıyor sizdede öylemi merak ediyorum

• Dostlar yarına bulabilirmiyiz acaba ? Konyada alan varmı ?
  • migrosta da 12 gb süüper slim ps3 money card ile 399 TL. Konsol almak isteyenlere duyurulur..
  • Arkadaşlar...Simdi biz 4gb olan modelini alırsak.....2.5'' inc'lik 500gb HDD xbox'mıza takabiliyormuyuz??? HDD boyutu fark ediyor mu? 2.5 inc yada 3.5 inc olması?? 2.5inc olan hdd'lerde problem yasarmıyız??? Kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini esirgemezlerse sevinirim. Vericeğiniz bilgi dogrultusunda gidip 1 tane beyaz almayı dusunuyorum.

Teşekkürler.Selametle.
  • hayırlı olsun, hafızayı nasıl genişletebiliriz
  • Ben 1 tb lık harici hdd bağladım.. ancak 31.9 gb olarak görüyor alet. sanırım bu alete rgh şart olacak.
  • Arkadaşlar birde NTSC ve PAL muhabbetleri var.Sizler hangisini önerirsiniz, teknosa'da satılan hangi bölge formatında?? Birde cihazların üretim tarihleri önemliymis sanırım.Satılan cihazların üretim tarihleri hangi tarihdir?

Teşekkürler.Selametle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinKy

Arkadaşlar birde NTSC ve PAL muhabbetleri var.Sizler hangisini önerirsiniz, teknosa'da satılan hangi bölge formatında?? Birde cihazların üretim tarihleri önemliymis sanırım.Satılan cihazların üretim tarihleri hangi tarihdir?

Teşekkürler.Selametle.

Tüm elektronik marketlerde yasal olarak Microsoft Türkiye garantili satılan tüm cihazlar PAL bölgedir. Çünkü Türkiye'nin karasal yayın sinyali PALdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

hayırlı olsun, hafızayı nasıl genişletebiliriz

Xbox'ın ürettiği HDD'ler var. Türkiye'de de satılıyor. Bu şekilde yükseltebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.