Şimdi Ara

XBOX 360 4GB GEOW 2 399 TL SİYAH VE BEYAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
7.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosada geçerli olan kampanya ay sonuna kadar geçerli olacaktır. Siyah ve beyaz cihazlar kampanya dahilinde olup 399 tlye 12 taksitle almanız mümkündür. Ben 1 adet beyaz aldım kutu içeriğine ek olarak içinde orijinal 1 aylık live ve GEOW 2 oyunu çıkıyor bilgilerinize.

quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Stokta gözükmüyor mağazalara sormak lazım
    http://www.teknosa.com/urunler/125084010/xbox-x360-4gb-gears-of-war-2-konsol
    http://www.teknosa.com/urunler/125084011/xbox-x360-4g-beyaz-gears-of-war-2-konsol
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşım merhaba
    Şu an teknosa web sitesini kontrol ettim 399 tl ye herhangi bir fiyata rastlamadım ?
  • Link?

@ignatius
  • Stokta gözükmüyor mağazalara sormak lazım
    http://www.teknosa.com/urunler/125084011/xbox-x360-4g-beyaz-gears-of-war-2-konsol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 14 Haziran 2013; 11:40:49 >

• Link için çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Stokta gözükmüyor mağazalara sormak lazım

Arkadaş linkleri vermiş benim dalgınlığıma geldi kusura bakmayın. Ben bir adet beyaz aldım. Bence XBOX360' da en sıcak fırsat budur.

• 250 gb ne kadar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

250 gb ne kadar?

250gb modelinde indirim var fakat fırsat dememiz yanlış olur.
  • optimumdaki teknosa da varsa almaya gidicem gerçekten güzel fiyat...
  • Peki arkadaşlar bu satış internete mi özel yoksa mağazalardada geçerli mi ?
  • Internette kalmamış, ürün sayfasındaki haritadan hangi mağazalarda olduğunu görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Peki arkadaşlar bu satış internete mi özel yoksa mağazalardada geçerli mi ?

Stok olan mağazalardan alabilirsiniz.
  • Ankara'da olanlar boşa heveslenmesinler sadece 1 adet ürün var onu da ben aldım

diyeydim iyi olurdu ancak kalan teşhir ürünüymüş
  • tavsiye eder misiniz? Yeni çıkacak xbox one arefesinde bu fiyat kaçar mı? Hafızası 4 gb mış, yeterli midir?
  • Bende aldım siyahini dikkat edin teşhir olmasın
  • aynen bende xbox düşünüyorum ilk defa oyun konsolu alıcam (atariden sonra) bir fikir verin
  • arkadaşlar bu 4gb yeter mi sadece cd li oyun alıp kullandığımızda? güncelleştirme falan yapınca hemen dolacaksa kıymeti yok
  • Arkadaşlar bütçenize bağlı ama alacaksanız 250 gb olan modelini almanızı öneririm. 4 gb olan modellerde hardisk küçük olduğu için oyun hdd'ye kaydedilmiyor ve cihazın ömrünü kısaltıyor. Hayırlı alışverişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaXbox360

Arkadaşlar bütçenize bağlı ama alacaksanız 250 gb olan modelini almanızı öneririm. 4 gb olan modellerde hardisk küçük olduğu için oyun hdd'ye kaydedilmiyor ve cihazın ömrünü kısaltıyor. Hayırlı alışverişler

Yok canım cihazın ömrü ne alakaymış.Dvdrom'un ömrü dersen doğru sürekli çalışmasındansa sadece oyun açılışlarında çalışması dvdrom ömrünü uzatacaktır ama cihaz ömrü dersen komple makineyi kastedip insanların kafasını karıştırırsın.Xbox 360 arcade alıp(düşün kaç yıllık cihaz bu arcade,slim dediğin daha dün çıktı sayılır kaç yıllık mazisi var sanki) aldığından beri hdd takmamasına rağmen dvdrom da dahil cihazı sapasağlam olan birsürü üye var tek tük dvdrom arızası oluyor abartmaya gerek yok bu durumu.4 gb fırsatı gayet güzelmiş alın ilerde şu makinenin sesi biraz azalsın loading ekranları daha çabuk geçsin derseniz 250 gb hdd alıp ekleme yapabiliriniz.

Ekleme:Acemi arkadaşlar için belirtelim hdd alana kadar idareten usb belleğinize kurabilirsiniz oyunları hddnin işlevini gerçekleştirecektir.(Birkaç istisna var ille de hdd olacak yoksa hd pack yükletmem diyen.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Haziran 2013; 20:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaXbox360

Arkadaşlar bütçenize bağlı ama alacaksanız 250 gb olan modelini almanızı öneririm. 4 gb olan modellerde hardisk küçük olduğu için oyun hdd'ye kaydedilmiyor ve cihazın ömrünü kısaltıyor. Hayırlı alışverişler

Yok canım cihazın ömrü ne alakaymış.Dvdrom'un ömrü dersen doğru sürekli çalışmasındansa sadece oyun açılışlarında çalışması dvdrom ömrünü uzatacaktır ama cihaz ömrü dersen komple makineyi kastedip insanların kafasını karıştırırsın.Xbox 360 arcade alıp(düşün kaç yıllık cihaz bu arcade,slim dediğin daha dün çıktı sayılır kaç yıllık mazisi var sanki) aldığından beri hdd takmamasına rağmen dvdrom da dahil cihazı sapasağlam olan birsürü üye var tek tük dvdrom arızası oluyor abartmaya gerek yok bu durumu.4 gb fırsatı gayet güzelmiş alın ilerde şu makinenin sesi biraz azalsın loading ekranları daha çabuk geçsin derseniz 250 gb hdd alıp ekleme yapabiliriniz.

Ekleme:Acemi arkadaşlar için belirtelim hdd alana kadar idareten usb belleğinize kurabilirsiniz oyunları hddnin işlevini gerçekleştirecektir.(Birkaç istisna var ille de hdd olacak yoksa hd pack yükletmem diyen.)

Sana o zaman gürültülü oyunlar ve kısa zamanlı konsollu günler hocam :)

Arkadaşlarımda da rastladığım için öyle bi yorum yaptım. Siz sadece donanımsal olarak düşüncelerinizi belirtmişsiniz. Kimseye yanlış bilgi verdiğim yok yani, kolay gelsin

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.