Şimdi Ara

XBOX 360 4GB GEOW 2 399 TL SİYAH VE BEYAZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
7.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ForzaXbox360

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Arkadaşlar bütçenize bağlı ama alacaksanız 250 gb olan modelini almanızı öneririm. 4 gb olan modellerde hardisk küçük olduğu için oyun hdd'ye kaydedilmiyor ve cihazın ömrünü kısaltıyor. Hayırlı alışverişler

Yok canım cihazın ömrü ne alakaymış.Dvdrom'un ömrü dersen doğru sürekli çalışmasındansa sadece oyun açılışlarında çalışması dvdrom ömrünü uzatacaktır ama cihaz ömrü dersen komple makineyi kastedip insanların kafasını karıştırırsın.Xbox 360 arcade alıp(düşün kaç yıllık cihaz bu arcade,slim dediğin daha dün çıktı sayılır kaç yıllık mazisi var sanki) aldığından beri hdd takmamasına rağmen dvdrom da dahil cihazı sapasağlam olan birsürü üye var tek tük dvdrom arızası oluyor abartmaya gerek yok bu durumu.4 gb fırsatı gayet güzelmiş alın ilerde şu makinenin sesi biraz azalsın loading ekranları daha çabuk geçsin derseniz 250 gb hdd alıp ekleme yapabiliriniz.

Ekleme:Acemi arkadaşlar için belirtelim hdd alana kadar idareten usb belleğinize kurabilirsiniz oyunları hddnin işlevini gerçekleştirecektir.(Birkaç istisna var ille de hdd olacak yoksa hd pack yükletmem diyen.)

Sana o zaman gürültülü oyunlar ve kısa zamanlı konsollu günler hocam :)

Arkadaşlarımda da rastladığım için öyle bi yorum yaptım. Siz sadece donanımsal olarak düşüncelerinizi belirtmişsiniz. Kimseye yanlış bilgi verdiğim yok yani, kolay gelsin

Sana da tatlı rüyalar ne diyeyim hala kısa ömürlü konsol diyor bak ne dedim kaç senelik arcade cihazlar bile hayatında hdd görmemesine rağmen taş gibi slim dediğin geliştirilmiş daha dünkü cihaz.Hadi dvdrom arıza versin diyelim (çok çok zor ya neyse) masrafın 100 liraya yeni bir dvdrom almak kadar ucuz.Sesi ise zaten belirttim ve dediğim gibi birkaç istisna hariç usb bu işi görüyor sesten rahatsız olunursa (bak arıza demiyorum o durum çok çok zor hele de slimde).Ha senin arkadaşının dvdrom bozulmuştur doğrudur ama ben sürekli hdd'den kullanıp dvdromu bozulan adam da tanıyorum? Teknoloji şans işi öyle 1-2 örneği alıp genelleyerek insanların kafasını karıştırmaya gerek yok xbox çok sağlam bir cihaz ben fw işlemini evde yaparken(riskli bir işlemdir) kaç kez makineyi çalışmaz hale getirmeme rağmen hemen geri düzelttim bu cihazlar kelimenin tam anlamıyla taş gibi kimse bu arkadaşın yorumu görüp korkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Haziran 2013; 20:47:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar bütçenize bağlı ama alacaksanız 250 gb olan modelini almanızı öneririm. 4 gb olan modellerde hardisk küçük olduğu için oyun hdd'ye kaydedilmiyor ve cihazın ömrünü kısaltıyor. Hayırlı alışverişler

peki harici usb hdd bağlama gibi bir şans var mı?
  • Ben 4 ve 250 gb olan modellerini de kullandım. Arcade ve elite de kullandım 3K hatasını vereni de kullandım. Sadece konsol ile ilgili yorum yaptım ve cihazı kötülediğimi düşündünüz. Sizin de dediğiniz gibi her elektronik cihazın 1-2 sorunu olacaktır. Benim kullandığım 4 gb'lık modelde de sorun olmadı. Arkadaşlarımın ve forumlardaki bazı arkadaşların ortak sorununu yazdım. Hiçbir zaman için kusursuz cihaz yoktur, seninkinde benimkinde sorun çıkmaz bir başkasınınkinden çıkıyor işte. Demek istediğimi anlaşılmıştır inşallah. Hadi iyi akşamlar, bu da son açıklamam olsun, kolay gelsin hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

quote:

peki harici usb hdd bağlama gibi bir şans var mı?

Var hocam. Satın alıp bağlayabilirsiniz. Forumda satan arkadaşlar da vardı bi ara, satıyorlar ise hâlâ ulaşabilirsiniz onlara.

• Benim anlamadığım 4gblıklarda + hdd konmak için yuva var
    250 gb lıklarda hdd koymak için yer varmı yani 250+hdd yapabiliyormuyuz?
    eğer öyleyse 250 gb lık alacağımda bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Benim anlamadığım 4gblıklarda + hdd konmak için yuva var
    250 gb lıklarda hdd koymak için yer varmı yani 250+hdd yapabiliyormuyuz?
    eğer öyleyse 250 gb lık alacağımda bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

250 gb olan kendi hafızası değil 250 gb hdd takılmış hali.4 gb olan hddsiz geliyor 250 gb olan hdd takılmış geliyor yani.

• Peki takılan harici usb hdd nin 2.5 veya 3.5" olması fark eder mi?

• quote:

Peki takılan harici usb hdd nin 2.5 veya 3.5" olması fark eder mi?

farketmez, oyular için sistem en fazla 32 gb ını kendi ayırıp da kullanabilir.

fw ile ilgili not: yanılmıyorsam yeni serilerde 2012 ve sonrasında üretilmiş olanlar yani, fw için rgh yaptırmak gerekiyor dvd keyi için ve

-sadece fw olsun derseniz fw atılıp rgh yazılımı ve çipi işlem sonunda sökülür, yazılım orjinale döner fw + key için rgh 80-100 tl

-rgh da olsun derseniz, rgh+fw 125-130 tl masrafı olur.

fw: dvd rom yazılımının değişimi. kopya dvd içindir. live da ban riski vardır.

rgh: tüm sistem yazılımının imzasız uygulamaları çalıştırmak için değiştirilmesi amacıyla uygulanan yazılımsal ve donanımsal müdahaledir. size konsolun altın anahtarını verir. live dan kesin ban nedenidir. hesap ve konsol banlanır.

live ban: konsol live (internet servislerine) a bir daha bağlanamaz ve sadece offline çalışır. konsolun oyun, film vs. yeteneğini engellemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

quote:

Peki takılan harici usb hdd nin 2.5 veya 3.5" olması fark eder mi?

farketmez, oyular için sistem en fazla 32 gb ını kendi ayırıp da kullanabilir.

fw ile ilgili not: yanılmıyorsam yeni serilerde 2012 ve sonrasında üretilmiş olanlar yani, fw için rgh yaptırmak gerekiyor dvd keyi için ve

-sadece fw olsun derseniz fw atılıp rgh yazılımı ve çipi işlem sonunda sökülür, yazılım orjinale döner fw + key için rgh 80-100 tl

-rgh da olsun derseniz, rgh+fw 125-130 tl masrafı olur.

fw: dvd rom yazılımının değişimi. kopya dvd içindir. live da ban riski vardır.

rgh: tüm sistem yazılımının imzasız uygulamaları çalıştırmak için değiştirilmesi amacıyla uygulanan yazılımsal ve donanımsal müdahaledir. size konsolun altın anahtarını verir. live dan kesin ban nedenidir. hesap ve konsol banlanır.

live ban: konsol live (internet servislerine) a bir daha bağlanamaz ve sadece offline çalışır. konsolun oyun, film vs. yeteneğini engellemez.

çok teşekkürler yarın o zaman teknosadan 399 tl ye bulabilirsem aliyim daha sonra hardisk takarım

• kuzenim forum istanbul teknosada çalışıyo bugün aldı bi tane kendine bilginize..
  • Hangi mağazalarda stok var acaba?
  • Teknosa Asist stok bilgisi vermiyor.
    Mağazalarda da 3-4 tane stok vardır heralde. Bunu da büyük ihtimalle Teknosa çalışanları ve spotçular kapatır.
  • Bu sabah şansa İçerenköy Teknosa'yı arayıp sordum ve ellerinde varmış. Gidip aldım. Bir tane varmış. Şans eseri bu kampanyadan faydalanmış oldum. Haber veren paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.

• 4GB olması çoklu DVD'li oyunlarda sorun yaratmıyormu peki?
  • Gerçekten iyi kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bu sabah şansa İçerenköy Teknosa'yı arayıp sordum ve ellerinde varmış. Gidip aldım. Bir tane varmış. Şans eseri bu kampanyadan faydalanmış oldum. Haber veren paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun . Güle güle kullanın XBOX ONE alıncaya kadar rahat rahat idare eder.
  • Ben aradım sordum 399 tl ye xbox dedim o fiyata bzde xbox yok dedi.Adamlar ne olup olmadığını bile bilmiyor diğer teknosayı aradım oda açmıyor.

Diğer teknosada açtı.Bir dakika beyfendi dedi.3dk boyunca ses çıkarmadan beklettiler sonra sizi şuraya aktarıyorum demeden biryere aktardılar kadına soruyorum "xbox360 399tl ye varmı" diyorum.Kadının xbox dan haberi yok böyle saçma bir müşteri hizmeti görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi just4techno -- 15 Haziran 2013; 15:03:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ignatius

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bu sabah şansa İçerenköy Teknosa'yı arayıp sordum ve ellerinde varmış. Gidip aldım. Bir tane varmış. Şans eseri bu kampanyadan faydalanmış oldum. Haber veren paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun . Güle güle kullanın XBOX ONE alıncaya kadar rahat rahat idare eder.

Tekrar teşekkür ederim kesinlikle idare eder. Bir ton oyun var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Ben aradım sordum 399 tl ye xbox dedim o fiyata bzde xbox yok dedi.Adamlar ne olup olmadığını bile bilmiyor diğer teknosayı aradım oda açmıyor.

Diğer teknosada açtı.Bir dakika beyfendi dedi.3dk boyunca ses çıkarmadan beklettiler sonra sizi şuraya aktarıyorum demeden biryere aktardılar kadına soruyorum "xbox360 399tl ye varmı" diyorum.Kadının xbox dan haberi yok böyle saçma bir müşteri hizmeti görmedim.

Küçük değil de büyük ve yoğun Teknosa mağazalarını aramanı tavsiye ederim. Büyük ihtimalle 1 veya 2 stok göndermişlerdir. O da heralde bazı mağazalaradır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

4GB olması çoklu DVD'li oyunlarda sorun yaratmıyormu peki?

Hafızayı ayrı satılan HDD'lerden alarak arttırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.