Şimdi Ara

Xbox 360'a Özel Korku Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affliction

Yaw tırt oluşunu geçte resmen içim karardı videoyu izleyince intiharı bile düşündüm. Bu ne biçim oyun la ? Silent Hill'de bile bu kadar içim kararmamıştı.

Oyun zaten buram buram Silent Hill kokuyor. Yalnız firma 7-8 yıl falan geriden geliyor orası kötü
  • Bu ne lan
    Korkuttuğu aşikar. Ama Xbox 360' a exc. olup, konsolun adını kötüleyeceği için
  • rakibi uncharted gibi grafik şarhoşu yapan bir exclusive çıkarıyor xbox tarafının yaptığına bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

rakibi uncharted gibi grafik şarhoşu yapan bir exclusive çıkarıyor xbox tarafının yaptığına bak...

Bu oyundan Ms'in haberi olduğuna inanmak dahi istemiyorum. Ms bana odaklanmısken bir fırsat bulup yapmıslardır olmustur birseyler yoksa böyle bir oyunu yerim ben Ex'liğini mexliğini.
  • Arcade olarak geliyor diyeceğim ama yok arkadaş oda kurtarmaz bu oyunu.
  • arcade olarak shadow complex bile bundan daha iyi grafiklidir...
  • remake resident evil 3 nemesis nex gen version hayallerim yine suya düştü.
  • sadece yazık diyorum gerçekten berbat bi oyun olacak
  • Sadece müziği güzel oyunun bu ne ya
    Aslında grafikleri böyle olmasa güzel bir oyun olabilirmiş
    Alan Wake varken gerçi ne kadar grafik verse az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLiNe MaNaGeR -- 11 Kasım 2009; 20:34:37 >
  • çok amatörce yapımış bir oyuna benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 11 Kasım 2009; 21:17:11 >
  • bence grafikleri böyle olmucaktır yada nostalji hafasındamı yapmak istiyorlar anlamış değilim ama bu grafiklerle cıkarsa 1 tane bile satamaz...
  • Grafikler korkunç
  • quote:

bence grafikleri böyle olmucaktır yada nostalji hafasındamı yapmak istiyorlar anlamış değilim ama bu grafiklerle cıkarsa 1 tane bile satamaz...

Oldu herkes de grafiğe bakıyordu zaten bir tane bile satmazmış. O zaman Wii neden satıyorsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 11 Kasım 2009; 21:46:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

bence grafikleri böyle olmucaktır yada nostalji hafasındamı yapmak istiyorlar anlamış değilim ama bu grafiklerle cıkarsa 1 tane bile satamaz...

Oldu herkes de grafiğe bakıyordu zaten bir tane bile satmazmış. O zaman Wii neden satıyorsa...

Wii Next-Gen konsolu mu pardon ?
    Madem grafik bu kadar önemsiz neden Xbox360 aldınız ?
  • Xbox'a özel olursa yazık olur. PS3 sahipleride bu oyunu tatmalı.
  • Bence microsoft un haberi bile yoktur bu oyundan.Her ne kadar yapim asamasinda olsada bu kadar kötü görünen(sadece grafik anlamindan degil) exc. diye gurur duyacaginida sanmiyorum MS nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Wii Next-Gen konsolu mu pardon ?
    Madem grafik bu kadar önemsiz neden Xbox360 aldınız ?

FIFA oynamak için bilmiş beyfendi Nextgen olayı sadece grafikle mi kıyaslanıyor? Bence çıkış tarihine bakmalıyız sonuçta Wii Nintendo'nun nextgen zamanında piyasaya sürdüğü bir konsoldur. Grafiğin herşey olmadığını Halo satış rakamlarından anlamak mümkün

• Zaten artık ben oyuncuyum grafiğe laf eder olmuş.
    Hiç kimse zaten korku oyunundan aşmış bir grafik beklemiyor ama PS2 için bile rezalet grafik bu...
    Madem bu kadar grafik düşmanısınız neden PS forumunu basıp Xbox'ta daha iyi grafik var bilmem ne v.s saçmalıyorsunuz ?
    Alan Wake,Uncharted 2,Killzone 2 veya Geow 2 gibi her konuda üstün olmuş oyunları yapan firmalar enayi mi oluyor bu durumda ?

Sırf Xbox360 Exc oyunu öveceksin diye kendini rezil etmişsin @GenceyA
  • Oyunda herşey grafik değildir doğru ve birçok örneğide vardır ama bu oyunun grafikleri hakaten çok kötü ve bağıra bağıra "Silent Hill" serisi çakmasıyım diyor.. Ms'in yerinde olsam bu oyunun yapımını durdurur yada git diğer firmalarada yap bana "Ex" falan yapma derim.

Xbox 360 ile yanyana getirmem bu oyunu birde bu oyunu tutup 40 yada 40 dolar gibi bir fiyattan satacaklar yeminle bu oyuna bırak bluray yada dvd'yi disket bile harcamam.
  • bu oyun daha çıkmadan batar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.