Şimdi Ara

Xbox 360'a Özel Korku Oyunu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
6.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun çıksın, gece gündüz oynarım. Bu tür oyunlara hasret kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

remake resident evil 3 nemesis nex gen version hayallerim yine suya düştü.

Dostum ben remake RE3'ü beklemekten ömrüm köreldi Yok yapmıyorlar arkadaş. Zaten yapsalar hayatımın günü ilan edeceğim o günü...
  • Next Gen döneminde Survival Horror türü gerçektende geride kalmıştır ama bu oyunla "yıkılma" dönemi başlar.
  • Görüntüler bence tek kelimeyle mutteşem grafiklerede bakacak olursak neden xbox 360 exc olduğu çok açık Ps3 bu kaliteyi kaldıramaz poligon poligon aa dan eser olmayan uncharted a 5 takla attırır bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: stormoffdarkness

remake resident evil 3 nemesis nex gen version hayallerim yine suya düştü.

Dostum ben remake RE3'ü beklemekten ömrüm köreldi Yok yapmıyorlar arkadaş. Zaten yapsalar hayatımın günü ilan edeceğim o günü...

Yemin ediyorum o günü her sene kutlarım hayatımın oyunu diye .çıksa çıksa wii ye çıkar.asıl aynı tadı verecek oyunları beklemek lazım,

• quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

Görüntüler bence tek kelimeyle mutteşem grafiklerede bakacak olursak neden xbox 360 exc olduğu çok açık Ps3 bu kaliteyi kaldıramaz poligon poligon aa dan eser olmayan uncharted a 5 takla attırır bu oyun

ps3 bu oyunu xbox dan calmak icin gow3 u vericekmis diye duydun mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 12 Kasım 2009; 15:49:22 >
  • alan wake gibi bir saheser varken bunu kimse alamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil92

alan wake gibi bir saheser varken bunu kimse alamaz

Almaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Zaten artık ben oyuncuyum grafiğe laf eder olmuş.
    Hiç kimse zaten korku oyunundan aşmış bir grafik beklemiyor ama PS2 için bile rezalet grafik bu...
    Madem bu kadar grafik düşmanısınız neden PS forumunu basıp Xbox'ta daha iyi grafik var bilmem ne v.s saçmalıyorsunuz ?
    Alan Wake,Uncharted 2,Killzone 2 veya Geow 2 gibi her konuda üstün olmuş oyunları yapan firmalar enayi mi oluyor bu durumda ?

Sırf Xbox360 Exc oyunu öveceksin diye kendini rezil etmişsin @GenceyA

Ben Haloyu oynamadım bile. Sadece başarısını söylüyorum. Saçma sapan konuşma git o laflarını Ps3 forumunda Xbox'ta daha iyi grafik var diyenlere söyle. Xbox fanı değilim ki ex oyununu övmek isteyeyim, şu an her harcamamdan kısarak Ps3 için para biriktiriyorum bu da sana kapak olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: anil92

alan wake gibi bir saheser varken bunu kimse alamaz

Alan Wake olmasa bile bu oyunu kimse almaz. Bu oyuna harcanacak Dvd, kutu ve kapak resimlerine falan yazıktır.
  • arkadaşlar yazmış ama bende yazayım tamamen bir silent hill çakması.
  • Hahahaha yarıldım ya oyuna bak only on ps2 tamam herşey grafik degil ama bu oyun nedir ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 13 Kasım 2009; 12:43:27 >
  • oyun gerçekten korkunç...
  • oyunun tek korkunc tarafi oyunun piyasaya cikmasidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 13 Kasım 2009; 13:15:39 >
  • Oyuna ait yeni resimler var, görüntüler içler acısı..

Xbox 360'a Özel Korku Oyunu

• ps3 ede çıkacak sanırım. gamespotta başlığı var.

http://www.gamespot.com/ps3/adventure/rainywoods/index.html?tag=result;title;1
  • allah korusun
  • bu ne yaaa bunlar teknolojıyı ya gerıden takip edıyor yada şaka yapıyorlar böyle garfikler !!!!
  • Ey yapımcılar buradan size sesleniyorum,gecenin bi vakti (giriş).Grafiğin çok önemli olduğu bu tarz oyunlarda en azından unreal 3 motoru + dinamik ışık effekti kullansan şirketin mi batar?Benim gibi bir çok survivor-horror oyun hasreti çekenleri düşün (gelişme).Belki krizi bahane edersin o yüzden acıdığımı varsayarsam;be adam!En azından silent hill homecoming motorunu kullan.(sonuç) +1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdogan -- 21 Ocak 2010; 0:54:23 >

•  Xbox 360'a Özel Korku Oyunu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.