jack_sparrow_82 dostum ımzan kopardı benı bugune kadar cok sey yazan gordum ama dıgıturk plus yazan ılk senı gordum
resmen oyun videosyla korkutuyor
Adamlar Heavy Rain ile sarhoş oldu, şimdi de Gow 3 bekliyorlar. Xbox 360 içinse exc. diye lanse edilen şu oyuna bak Bu bölümün hali hiç iç açıcı değil, Xbox bölümüne giresim gelmiyor artık. Hareketlendirmek lazım biraz
Kapakta only on xbox 360 ibaresi yok?
Düşüş tarihini bilen var mı arkadaşlar????
sincap mı maymun mu çözemedim
Ntscu düştü.youtube linkinde ismi olan elemanın oyun videolarına bakınca film tadı var , arka arkaya tüm partları soluksuz izledim vallahi.grafik olarak bir beklentim yoktu zaten.korkutsun yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: Arkas
Ntscu düştü.youtube linkinde ismi olan elemanın oyun videolarına bakınca film tadı var , arka arkaya tüm partları soluksuz izledim vallahi.grafik olarak bir beklentim yoktu zaten.korkutsun yeter.
Kesinlikle katılıyorum,gerilim ve atmosfer iyi olduktan sonra grafik beklemiyorum bu oyundan.Pal ya da rf ne zaman düşer acaba?
oyun çıktı. grafikler çöp.
Oyun sadece NTSC-U olarak çıktı. Bilginize.
PAL bölge falan zaten beklemiyorum şahsen bu oyunda.
grafikler komik:)
Hem Exc. Hem Pal yok. Süper hocam ne diyim Süper bir oyun olduğu her halinden belli
Bu oyun Heavy Rain'i katlar
Mart ayını düşününce ister istemez pas geçeceğim anlaşılan,grafikler takmam diyordum ama ''idare eder'' diyen bile yok şimdilik.Ayrıca pal çıkmaz tahminim,ilgi ve kaliteye bakılırsa
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Çoğu yerde Fatal Frame'e benziyor diyorlar laa ne iş ?
quote:
Orijinalden alıntı: SolidEye007
quote:
Çoğu yerde Fatal Frame'e benziyor diyorlar laa ne iş ?
Fatal Frame bu oyunu katlar be. Ne aynı işi.
Fatal Frame'de en azından grafik var. Bu oyunda o da yok. Ya bırak yaaaaaaa moduna sokturma beni...
quote:
Fatal Frame bu oyunu katlar be. Ne aynı işi.
Fatal Frame'de en azından grafik var. Bu oyunda o da yok. Ya bırak yaaaaaaa moduna sokturma beni...
Bende onu diyorum; Heavy Rain'i tokatladı, sıra Fatal Frame serisinde mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: SolidEye007
Oyuna ait yeni resimler var, görüntüler içler acısı..
Abi yapmayın konuyu hortlatmayın her gördüğümde gülüyorum ya