Şimdi Ara

XBOX 360 alacağım fakat şu kısımda yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, öncelikle herkeze iyi akşamlar.
    "www.hepsiburada.com" adlı alışveriş sitesinden XBOX360 almak istiyorum.
    Ama sitede şu kısmı anlamadım, karşıma üç tane konsol ya da konsol paketi çıkıyor.
    XBOX360 ürünlerini hiç bilmediğimden bakıp kalıyorum.

XBOX360 4GB Kinect Bundle + Bir Adet Oyun
    XBOX360 250GB Slim Konsol Kinect Ready
    XBOX360 4GB Konsol Kinect Ready

Bunların arasındaki fark nedir,ayrıca Kinect Ready ve Kinect Bundle bunlar hakkında ufak bir bilgi verirseniz çok iyi olur.
    Hangisi almak daha mantıklıdır, ya da önerdiğiniz başka şeyler de varsa hepsini bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanqerManiac -- 11 Nisan 2012; 22:26:16 >

• Kinect cihazi kisaca oyunlar icin hareket algilayici..youtube a xbox kinect yazip fikir sahibi olursunuz..
    Kinect ready olanlar kinect cihazi takilmaya uygundur ama extra almaniz gerekir..
    Kinect bundle olanlar kinect cihazinin icinde fiyata dahil oldugu paket demek..
    Benim tavsiyem 250 gb almaniz..yazdigim gibi kinect videolarini inceleyin..size goreyse onuda alirsiniz..
    Son 2 siradaki 250 ve 4 gb olanlar arasinda hard disk farki var sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 11 Nisan 2012; 22:35:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LED ZEPPELIN

Kinect cihazi kisaca oyunlar icin hareket algilayici..youtube a xbox kinect yazip fikir sahibi olursunuz..
    Kinect ready olanlar kinect cihazi takilmaya uygundur ama extra almaniz gerekir..
    Benim tavsiyem 250 gb almaniz..yazdigim gibi kinect videolarini inceleyin..size goreyse onuda alirsiniz..

Teşekkürler...
    O zaman 250GB Kinect Ready aldığımda sadece Kinect cihazı ve analog kontrolleri alacağım demek oluyor bu da, değil mi?
    Bir de oyun kalıyor tabi geriye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanqerManiac -- 11 Nisan 2012; 22:38:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanqerManiac

quote:

Kinect cihazi kisaca oyunlar icin hareket algilayici..youtube a xbox kinect yazip fikir sahibi olursunuz..

Teşekkürler...
    O zaman 250GB Kinect Ready aldığımda sadece Kinect cihazı ve analog kontrolleri alacağım demek oluyor bu da, değil mi?
    Bir de oyun kalıyor tabi geriye

250 gb lik xbox i kinect ile veya kinectsiz veyada kinect i daha sonra ayri olarak alabilirsiniz..sonucta kinect extra bir aksesuar..seveni var sevmeyeni var..dedigim gibi youtube dan kinect oyunlarinin videolarini izlerseniz karar verebilirsiniz..ne tarz oyunlari seviyorsunuz bilmiyorum tabi burdanda oyun tavsiyesinde bulunabiliriz..
    Analog kontrollerden kastiniz gamepad ise zaten kutu icinde fiyata dahil..
    Oyunlarda piyasada bolca mevcut..

• Teşekkürler, son bir şey daha sormak istiyorum.
    Orjinal oyunlar alıp oynayacağım için bir çok arkadaş 4GB yeter diyorlar.

Bu konuda ne önerebilirsiniz?
    Arasında sadece hard disk farkı var ama bu hard disk bana ne gibi artılar kazandırır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanqerManiac -- 12 Nisan 2012; 19:33:17 >
  • quote:

Teşekkürler, son bir şey daha sormak istiyorum.

Arasında sadece hard disk farkı var ama bu hard disk bana ne gibi artılar kazandırır?

Rica ederim..diger konsollarin aksine xbox ta oyunlari hard disk icine yukleyebilirsiniz..buda cihazin dvd rom u sadece oyun ilk acilirken calisacagindan size daha uzun omurlu bir dvdrom ve sessiz bir ortam sunacaktir..
    Ayni zamanda oyunlari hard disk icine yuklemek bazi oyunlarda oyun icinde gec yuklenme gibi sorunlarin olmamasini saglar. Bir diger faydasida cihaz daha az isinir..
    Sonuc olarak 4gb lik olana oyun yukleyemezsiniz..flash disk veya extra satilan hdd gibi secenekler var ama bunlarla hic ugrasmayin alin 250 gb lik rahat edin..ileride satmak istersenizde daha kolay alici bulursunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Rica ederim..diger konsollarin aksine xbox ta oyunlari hard disk icine yukleyebilirsiniz..buda cihazin dvd rom u sadece oyun ilk acilirken calisacagindan size daha uzun omurlu bir dvdrom ve sessiz bir ortam sunacaktir..
    Ayni zamanda oyunlari hard disk icine yuklemek bazi oyunlarda oyun icinde gec yuklenme gibi sorunlarin olmamasini saglar. Bir diger faydasida cihaz daha az isinir..
    Sonuc olarak 4gb lik olana oyun yukleyemezsiniz..flash disk veya extra satilan hdd gibi secenekler var ama bunlarla hic ugrasmayin alin 250 gb lik rahat edin..ileride satmak istersenizde daha kolay alici bulursunuz...

Yardımınız için teşekkürler, kafamdaki soruların cevabını buldum.
    İyi akşamlar, iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

Yardımınız için teşekkürler, kafamdaki soruların cevabını buldum.
    İyi akşamlar, iyi forumlar.

Rica ederim iyi forumlar sizede tesekkurler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.