Şimdi Ara

XBOX 360 Alıcam Yardım Edin!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Öncelikle Konu Kirliliği Yaptığım İçin Özür Dilerim. Sizlere 2 Tane Sorum Olucaktı:

1) Xbox 360 İle PC Monitöründen Oyun Oynayabilirmiyim?

2) (En Önemli Soru Benim İçin) Beyler Bu Soruya Xbox'da Assassin's Creed Brotherhood ve Revelations Oynayan Kişiler Cevab Verirse Sevirim.

Çok Uzatmadan Sorumu Sorayım.

Beyler Biliyorsunuz ki Assassin's Creed Yapımı Üstlenen Alex Hutchinson Bile ''Gamepad İle Oynayın, Sizin İçin Daha Kolay Olucaktır. Klavye-Mouse ikilisine Pek Önem Vermiyoruz'' Demiş. Benim Merak Ettiğim Şey Şu:Mouse;

Daha Açık Bir Şekilde Oyundaki Mouse İhtiyacımı(Özellikle Multiplayerde) Rahatlıkla Karşılayabilirmiyim ? Daha Önce Gameped İle Oynasamda Klavye-Mouse Kadar Aram Yoktur. Sizden Bunun Cevabını İstiyorum ve Son Olarak Konu Kirliliği Yaptığım İçin Tekrar Özür Diliyorum.

• Assassin's Creed gibi oyunları klavye-mouse ile oynayanlara madalya falan verilmeli bence. Cidden helal olsun diyorum. Gamepad e alıştığın zaman ne demek istediğimi anlarsın
  • klavye-mouse ustume tanımam ama dediğine göre al bende dıosun olemı :D
  • Eğer VGA çıkışı var ise bu ürünü satın alıp oynayabilirsin monitöründe ama HDMI çıkışı varsa HDMI bağlantısı ile daha keskin görüntü alırsın.

XBOX 360 Alıcam Yardım Edin!!
  • Arkadaslar cevap vermis zaten de AC serisi icin kendi yorumumu soyleyeyim, belkie FPSler icin PC sahibi arkadaslar kalvye/mouse'u degismeyiz diyebilirler ama ben hangi oyun olursa olsun joystick ile daha rahat oynandigi kanisindayim (strateji oyunlari haric, onlarda menu cok karmasik oldugundan zor oluyor).

AC icin de, bilemiyorum bir insan nasil oynar k/m ile, joystick bana cok cok kolay geliyor, tum tuslar yan yana, tek bir yerde ve eline gore ergonomik bir sekilde dizilmis, klavyede tus aramakla mouse'u kontrol etmek esnasinda bir de ekrana bakmak cekilmez zulum gibi geliyor bana (ki 10 parmak bakmadan 3 dilde yazarim klavyede, oyun oynarken bi garip oluyor o kadar).
  • peki sağolun da ScRyedd kardes xbox'da en yuksek efekte hıc kasma donma vb. sorun olmadan hangı monötörü önerirsin bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: undererk

peki sağolun da ScRyedd kardes xbox'da en yuksek efekte hıc kasma donma vb. sorun olmadan hangı monötörü önerirsin bana ?

Xbox'da hiç bir şekilde kasma donma sorunu ile karşılaşmassın hele hele bunun monitör ile ilgisi olmaz zaten ama sen net görüntü istiyorum diyorsan HDMI çıkışlı başta olmak üzere bütçene göre bakacaksın LCD modellerine ben Samsung T260 kullanıyorum yıllardan beri ve çok memnunum ama dediğim gibi bütçen önemli ona göre bakmalısın.
  • bir eklemede benden olsun monitörde hafif mat ama daha hoş bir görüntü çıkabilir ortaya, şahsen ben Lcd tv mden daha çok severdim Samsung Bw206 da ki mat görüntüyü ayrıca monitörde input lag 0 mis gibi
  • bilgiler için teşekkürlet butcem 750'e kadar cıkabılır. birde assassins creed revelationsu xbos 3d monitörle 3d oynayabılırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Assassin's Creed gibi oyunları klavye-mouse ile oynayanlara madalya falan verilmeli bence. Cidden helal olsun diyorum. Gamepad e alıştığın zaman ne demek istediğimi anlarsın

Daha zor konsol bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedealer -- 29 Mart 2012; 19:54:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Assassin's Creed gibi oyunları klavye-mouse ile oynayanlara madalya falan verilmeli bence. Cidden helal olsun diyorum. Gamepad e alıştığın zaman ne demek istediğimi anlarsın

Daha zor konsol bence

walla hıc kolla oynamadım ama kolla banada daha zor gıbıme gelıo ama bakıcaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.