Şimdi Ara

--XBOX 360 ARCADE PACK İLE İLGİLİ--

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bundan yaklaşık iki hafta önce bir xbox360 arcade pack aldım.. şimdi şöle bir sorum olacak forumda araştırdım bulamadım sorunum şu: ben prince of persia classic oynamak istiyorum fakat oyun sadece xbox live den indirilebiliyormuş.. Benim xbox ta hdd yok.. araştırdığım kadarı ile hdd olanlarda yan kapaklarında bir çıkıntı oluyor hdd takmak için.. hiç bilgim olmadğı için soruyorum ben xbox ıma hdd takabilir miyim? eğer olmuyorsa memory card 256MB bunun içine oyunu yüklemem söz konusu olabilir mi çünkü oyun 50MB mış.. Tekrar söylüyorum böle bir konu yada benzeri konu bulamadım forumda.. Tek amacım bu oyunu oynayabilmektir yani başka bir yolu varsa söylerseniz çok sevinirim saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcircuss -- 26 Mart 2008; 12:36:27 >

• Bu soru hakkında daha önce kaç tane konu açıldı ve çoğu kilitlendi.Arcade Pack'e hdd takmak ile ilgili.Arcade Pack e tabiki hard disk takabilirsin.Xbox 360 ın üst kısmındaki kapağı çıkartır ve oraya takarsın.Eğer oyun 50mb ise bildiğim kadarıyla memory card a da yükleyebilirsin.Üst başlıklara da bak.
  • Harddisk alıp takabilirsin. 50-60 YTL civarına 2.el satılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.