Şimdi Ara

xbox 360 bölgeleri tablosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar gecen gun nette xbox 360 ın bolgelerini yani işte gpu su cpu ram işlemci vs olan bolgeleri konsolun ustunde harflendirerek gosteren bir tablo gormustum.ama hangi sitede gordugumu unuttum.cok yardımcı oldu bana bu tablo.sizler nette denk gelmişsse hangi site oldugunu yazarsanız cok ii olur...tesekkurler.....

• IGN sitesine gir
    www.ign.com
    nyko diye arat
    yada dur sana linki veriym
    http://gear.ign.com/articles/703/703791p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 26 Şubat 2007; 19:20:35 >
  • abi supersin cok saol bende nerde gordum diyodum.unutmustum cok saol..bu arada nyko iyi diyende var kotu diyende.sence nasıl iyimi.şu anda bana lazım degil ama yinede fikrini almak istedim....
  • Orjinal konsol kullananların garantileri Nyko ile devre dışı kalıyor.
    Gücünü direk adaptörden aldığı için sağlıklı değil yani.
  • yani konsolun ekstra guc harcamasına mı sebep oluyor?
  • Konsolun ekstra güç harcamasına sebep olmuyor, adaptörün ekstra güç harcamasına sebep oluyor, ve belki de konsola yetersiz güç gidebiliyor.
    Ayrıca alttan desteklenmezse bağlantılarda eğilmeye sebep oluyor.
    Yurtdışında garantili makinalarda kullanıldığında garanti devre dışı kalıyor.
  • tamam arkadasım saol bu nkykoyu makine yatık halde kulansakta altina destek vermekki gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yatık kullanmak daha mantıklıymıs
  • O tablonun yalan olduğunu bilimsel olarak da açıkladım.Oda sıcaklığından daha soğuk olmuş bir bölge yani olmaz.
  • resident bir daha acıklarmsısın mesajını bulamadım.teknik olarak beni bilgilendirirsen cok ii olur.

yardımlarını bekliyorum......
  • Neyse bir açıklayayım şimdi konvansiyonel yolla enerji değişimi olmadan mekanik hava iletimi(fanın hava üflemesi) ile oda sıcaklığından daha soğuk bir hava oluşturamazsınız.Çünkü enerji vermeden alınmaz,yoktan var edilmez .Hava yer değiştirdiği için sıcaklığı normalin altına inemez.O resimde oda sıcaklığından 1-2 derece düşük xbox 360 daki bölgeler yeralmak idi .Bu da yalan oldupunun kanıtı.Ayrıca başka bir topic açmıştım nyko nun verdiği zamararlar hakkında onu da buraya yazacak zamanım yok.Arayınca çıkıyor zaten.Nykonun elektriği aldığı yerdeki akım düşümü xbox ın 12V railinde mosfetlerin gate lerini doyuramıyor bu da anahtarlamanın sorunlu olmasına neden oluyor...vb gibi birşeyler .YAni sakın Nyko almayın.
  • hımm cok tesekkurler resident bende var nyko ama kullanmak nasip olmadı.tabikide olmasın cok onceden almıstım.insallah kullanmak nasip olmaz

dediklerine katılıyorum

zaten forumda yuzde 70 kişi nyko yu kotuledi

ama ii diyenlerde var .

bence haklısın ......
  • Nyko'nun tek dezavantajı güç problemi ve fanların bir süre sonra yalama olması.
    ben 7-8 aydır İntercooler kullanıyorum. Ortadaki fan yalama oldu ileri geri oynuyo bu yüzden ilk 10-15dk felaket ses çıkartıyo çalışırken.
    Power konnektörün birisi ise kararmış ve bence bu da elektrik atlamasından ileri gelen birşey.
    Fişin altına pil koydum düz dursun fiş diye. Böylece elektrik temazssızlığından kaynaklanın kararma olayını da çözdüm.
    Intercooler hakikatten müthiş soğuk tutuyor öyle böyle değil. Onsuz Xbox360'ımı çalıştırmak istemiyorum.
    Arkadaşlar nyko'yu imkanınız varsa mutlaka deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 28 Şubat 2007; 16:32:16 >
  • Yabancı forumlarda Nykonun tehlikeli olduğunu, hatta çektiği güçten dolayı bağlantı kısmındaki yanıklıkları gösteren bazı fotolar vardı. Artık bilmiyorum İstenen güç dışardan sağlanırsa etkilide olur.

• kumanda dostum bu fotodan sonra içim cızzzzzzzzzzzzz etti. aman aman aman ....007ybse04 adlı arkadasımın da dedigi gibi guc bolume asırı etki yapıyor.

sanırım elektriği baska yerden almak cok daha saglıklı olacak.....

fotolar için cok tesekkurler...........

birde ben de bu NYKO 3 ay dan beri var .hiç kullanmadım gerekte duymadım su an için.yani konsolumda sorun yok

denemek için kullansam konsola zarar vermiş olurmuyum sadece 1 kereliğine ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.