Şimdi Ara

XBOX 360 CAFE KAPANIYOR... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
12.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mekan harbıden guzel sınoptada ps3 salonu olan bı arkadas x box 360 almıs 1 adet deneme amaclı..gayet memnun ozellıkle oyun olayından memnun kalır dıye dusunuyorum....grafıkte zaten ıkısıde aynı ama ıs oyuna gelınce tabıkı x box..yasasın oyunlar...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:35:46 >
  • Forumda illegal içerikli bilgilerin paylaşımı yasaktır, iş yerinin illegal oyun kullanıp kullanmadığı da bizzat sahibini ilgilendiren bir durumdur, konuyu farklı platformlara çekmeden paylaşımlarınıza devam edin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Forumda illegal içerikli bilgilerin paylaşımı yasaktır, iş yerinin illegal oyun kullanıp kullanmadığı da bizzat sahibini ilgilendiren bir durumdur, konuyu farklı platformlara çekmeden paylaşımlarınıza devam edin lütfen.

sevgili admin arkadaşım konu ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidobey -- 4 Eylül 2009; 6:54:51 >
  • öncelikle memleketimize vede sahibine hayırlı olsun. Bol kazançlı günler diliyorum. Fakat şurda merak ettiğim bir şey var; XBOX360 sıcaklık konusunda okadar hassas bir makine iken kafelerdeki oynama süresinide düşünürsek nasıl oluryorda 3K problemi sizin için bir sorun olmaktan çıkıyor, varsa bir ayrıntısı veya sırrı bizede açıklanırsa sevinirim.
  • tokatta varmı çok ilginç bende tokatlıyım istanbulda bile beylık düzünde vardı insanlar tanımıyordu makinayı
  • vay be iyi para harcamışsındır ah herkes böyle bi tane açsa hiç yaygın değil
  • Arkadaşım kafede işler nasıl gidiyor . Bende açmak istiyorum bir kafe .kendim öğretmenim babamla ortak açacağız . dükkan sorunumuz yok.seninle ayrıntılı görüşmek isterim...
  • Şimdiden Hayırlı Olsun Hocam Xbox 360"ın Gücünü Göster Tüm Dünyaya Tekrardan kolay gelsin Xbox 360 Almak İsteyenlere Tavsiye Kesinlikle Jasper Board 1.7 Fw Ve J-taglı bir makina alın ve Bütün Nimetlerden Yararlanın Ki ben Yararlanıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 25 Nisan 2010; 13:24:53 >
  • merhaba hocam benden tavsiye istemişsin bence durduğun kabahat dükkan sorunu da yok diyorsun açmak istiyorsan sana birkaç konuda yardımcı olurum.
    mesela kesinlikle ps3 ü 1 taneden fazla koyma wii at birtane gerisini xbox 360 yap bak gör o zaman iş oluyormu olmuyormu allah yolunu açık etsin kendine iyi bak hocam.
  • İslerin nasıl gidiyor hocam?
  • x360 istiyorumdum ps3 e dönüyorumm x360 a pek ısınamıyorum su fw olayı yüzünden x360 alırsam fwli oynarım ben .
  • çokşükür işler normal 1 sene oldu milleti alıştırdık zorla da olsa ama 1 seneden sonra meyvesini yersin dükkanın.
  • Aman nazar değmesin. Sagol hocam.
  • hocam cesaretinden dolayı tebrik etmek istiyorum, kaçırmış olabilirim bu arada anakartlar jasper mi hiç 3k gördünmü malum sabah açınca akşam kapatıyosun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

Vaay Hatay iskenderun he mi...O zaman bu da bi ilk sayılır yav..Ufo zannedebilirler abi aletleri dikkat et

Hocam Ayıp Oluyor Ama...Bak Ben Adana'lıyım...
    Burada Bu İşin Toptancılığını Yapan Tanıdıklarım Var...
    +Adana'da X360 Cafe Var Zaten Hem De En İşlek Yerlerden Birinde Barajyolu'nda...
    Arkadaş Biraz Araştırsa Öğrenebilirdi... (Adana - Hatay Arası 30-45 dk Falan...)
    "Sen de Biraz Araştırsan Öğrenebilirdin"

Sanırım Yurt Dışından (Özellikle Doğu Ülkelerinden) Gelen Malların Hatay/Adana/G.Antep Şeytan Üçgeninden Geçtiğini Atladın
    Ayrıca Burası Güney, Bir Kıyımız Ticarethane, Hakkari Dağlarında Yaşamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_myst

Herkese teşekkür ederim...

@Simasher
    HDMI kablo kullanmadık çünkü arada okadarda bir fark olacağını sanmıyorum sonuçta tv ler full hddeğil.

Konu açılalı baya olmuş benim dikkatimi şu çekti, hdmi veya yuv kablosu ile bağlantı yapılmadıysa tabiri caizse çamur gibi görüntü olur.Çünkü scartdan alcağı görüntü 640x480p'den öteye gidemez.Tv'lerin fullh hd olup olmamasının hiç bir önemi yok sonuçta bu tv'ler 1366x768 çözünürlükde olur.Scart vb. bağlantılarla görüntüyü 3 kat daha düşük çözünürlükde alırsınız.İnşallah arkadaş bu sorunu bi yollan halletmiştir diye düşünüyorum yoksa millete çamur gibi görüntüler ile oyun oynatıyor diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sidobey

merhaba hocam benden tavsiye istemişsin bence durduğun kabahat dükkan sorunu da yok diyorsun açmak istiyorsan sana birkaç konuda yardımcı olurum.
    mesela kesinlikle ps3 ü 1 taneden fazla koyma wii at birtane gerisini xbox 360 yap bak gör o zaman iş oluyormu olmuyormu allah yolunu açık etsin kendine iyi bak hocam.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Ben doğuda çalışıyorum internete herzaman girme ihtimalim yok.O nedenle hemen dönemedim.özür dilerim.
    kafeyi manisanın turgutlu ilçesinde açacağım.Turgutluda birkaç tane ps3 kafe var ama xbox hiç görmedim daha.Zaten beni cesaretlendiren de bu.Düşündüren olay ise kopya oyun.Xbox da oyun çeşitliliğinin bol olduğunu biliyorum ama oyun fiyatları nasıl?Mesela dükkana her oyunun orjinalinden bir tane alıp diğerlerini kopya yapsam yasal açıdan bir sorun olur mu?
    Açtığım zaman tutacağını düşünüyorum.Zira hemen yanımıza yeni üniversite yapılıyor ve hemen onun yanında gayet büyükce bir ilköğretim okulu var.Açacağım dükkan geniş ,yaklaşık 150metrekare bu büyüklükte bir mekana kaç adet xbox almalıyım ? ps3 ve wii 1 adet düşünüyorum dediğiniz gibi.
    Son olarak da vergiler ve masraflar düşüldüğünde size maddi nasıl bir getirisi oluyor dükkanın.Ben arabamı satıp açmayı düşünüyorum.Arabamı çok seviyorum sizce sattığıma değer mi ?
    İlgin ve alakan için şimdiden teşekkür ederim.hayırı işler ve bol kazançlar dilerim.

• Kardes Yurtdışından İntercooler TS sipariş et bence tanesi 20 Dolar.
    Yani sabahtan akşama kadar açıktır heralde Xbox'lar fazla bir süre soğutmaya ihtiyacı olur konsolların.
    Birde işler iyiyse 3-4 tanede Guitar Hero seti almanı öneririm öğrettikten sonra gerçekten çok tutar.
  • Bende merak ettim tarihe bakarsan jasper olmaya bilir fakat anakart ne acaba jasper değilse 3k durumlarını merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.