Şimdi Ara

XBOX 360 CAFE KAPANIYOR... (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
12.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam kardeşler canciğer dostlarım kusura bakmayın iş güç anca gelebildim bu arada ben tr de değilim dükkanı kardeşlerime teslim ettim iskenderun lu oyun severleri hem destek hemde salonu görmeleri için davet ediyorum ilerde daha büyük projelerim var allah izin verirse o zaman da burada konu açacağım herkese hayırlı günler.En kısa sürede resimleri eklemeye çalışacağım.

• Resimler çıkmamış sanırım. Buyrun arkadaşın kafesinin resimleri: XBOX 360 CAFE KAPANIYOR...
     XBOX 360 CAFE KAPANIYOR...

• Gayet güzel ve nezih bir ortam olmuş. Yakın zamanda bende uğramak istiyorum. Hayırlı işler.
  • Merhaba arkadaşlar ben sidobey in kardeşiyim şuan Game Master e ben ve kardeşim bakmaktayız.Zamanım olursa bir web sayfasıda hazırlicam.

Buda adresimiz ;)
  • O kadar oyun var, gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunlarından biri olan fifa yok.

Çok güzel bir mekan olmuş. 3k'sız günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 28 Nisan 2009; 17:04:52 >
  • çok konforlu bir mekana benziyor..büyük olmamakla birlikte oldukça titiz ve düzenli hayırlı işler
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Yeri konusunda 3 defa sorulmuş 3 ünde de yer belirtmemişsiniz.

Ayrıntıl olarak yazabilie misiniz yerinizi? Fake kokuları geliyor.Yerinizi tuttuk diyorsunuz fakat hep rağbet war mı diye soru soruyorsunuz.Mesajlarınız çelişiyor

Kafanızdaki projeyi yapmış gibi sunamk hoş değil

Hala cewap yok asparagas yatırım

fotolar bu arkadaşa kapak olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 4 Mayıs 2009; 11:36:11 >

• Çok güzel mekana benziyor hocam.
    Hayırlı işler,bol kazançlar.
  • Mekan ufak ve ruhsata uygun değil gibi gözüküyor. Güzel bir atılım yapmışsınız. İnşallah yatırımınız karşılıksız kalmaz. Hayırlı kazançlar size.
  • Bildiğim 3,5 m tavan ile taban arası yükseklik olacak,2 wc olacak,orijinal medya kullanılacak...herşey bir yana,kullandığı x360 oyunları orijinal ise aferin..bizim burada da (Tokat'ta) var oyun merkezi, 2 yıldır gidiyorum oraya ara sıra;vitrininde 20 orijinal hit x360 oyunu var mekanda.
    İşinin hakkını veren insanları Allah mahcup etmesin,illegal soytarılığa başvuranları da bildiği gibi yapsın
  • Hayırlı uğurlu olsun...Birşey ilgimi çekti neden hdmi ile bağlamadınız xbox'ları ? Yani bir tanesinin ayrıntılı resmi vardı orda bunu görünce sormak istedim :)
  • tr de xbox cafe açmak büyük cesaret. tebrikler. bayada makine almışsın. 3k sız güle güle kullan. baktın tutmadı ps3 e geri dönersin. herşeyi zaman göstericek
  • Herkese teşekkür ederim...

@Simasher
    HDMI kablo kullanmadık çünkü arada okadarda bir fark olacağını sanmıyorum sonuçta tv ler full hddeğil.

@deliyimbiraz
    Bizimde tek arzumuz 3K sız günler umarım öyle bir felaketle karşılaşmayız.Olaki böyle bir sorunla karşılaştık diyelim yinede XBOX 360 'ı PS3 'e değişmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

Mekan ufak ve ruhsata uygun değil gibi gözüküyor.

Bunu bilinçli söylemediğini varsayıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr_myst

quote:

Ben de bu cevabı bilinçli yazdığını varsayıyorum. Resimlerden gördüğüm üzerine yorum yaptım.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de bu cevabı bilinçli yazdığını varsayıyorum. Resimlerden gördüğüm üzerine yorum yaptım.

Kardeşim illa ispatlamakmı gerekiyor kendini zabıt memuru filanmı sandın polemik yapmanın alemi yok...

• hocam işler nasıl. müşteriler alıştımı xbox a, mekan doluyormu?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim illa ispatlamakmı gerekiyor kendini zabıt memuru filanmı sandın polemik yapmanın alemi yok...

hocam kafanı yorma mekan gayet hoş en kısa zamanda tekrar geleceğim. Ben ps3te lost izlerken divx muhabbeti yaptığın gencim
    kolay gelsin

• @koraykasap22

Evet müşteriler alıştı diyebiliriz özellikle hafta sonu yer olmuyor.

@demirçelik

Teşekkür ederim herzaman beklerim mekan sizindir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.