Şimdi Ara

XBOX 360 CAFE KAPANIYOR... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
0
Favori
12.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bence sadece xbox yada sadece ps3 kafeler saçma geliyor.
    10 tane xbox yerine 3 ps3 4 xbox 3 ps2 koy yada işte sadece ps3 ve xbox gayet güzel olur bence . Oyun salonu yani direk.
  • İşin çok zor, Samsunda da 3 yıl önce almanyadan gelen birisi xbox 360 kafe açmıştı ama hiç rağbet görmemişti ve kısa bi süre sonra kapanmıştı..
  • Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama. Ben istanbuldayım ps3 ve xbox cafe var. 10 tane ps3 var 1 tane xbox var. Ps3 ler full xbox'uda sadece biz oynuyoruz. Kimse yaklaşmıyor yanına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama. Ben istanbuldayım ps3 ve xbox cafe var. 10 tane ps3 var 1 tane xbox var. Ps3 ler full xbox'uda sadece biz oynuyoruz. Kimse yaklaşmıyor yanına.

neden
  • Allah utandırmasın inşallah
  • CAFEYI ACINCA BANADA HABER ET CUNKU BENDE ACMAYI DUSUNUYPRUM MIILLET PLAYSTATIONU BILIOR XBOXU HIC BILMIOR CUNKU İŞLER NASIL HABER ET OLURMU BENDE ACMAYI DUSUNUYORUM CUNKU KARDES....
  • iskenderunda xbox'ı benımsetmen biraz zor olacaktır.. playstation2 cafelerin ardından insanın canı ps3 cafe görmek ister...

son versiyonu yükletip 20 gb Xboxlara PES attınmı tamamdır olay (her ne kadar FIFA09 bana daha cazip ve cok daha iyi gelsede)

ileriki zamanlarda ps3 falanda koyarsın salona...

not: cafeyi actıktan sonra ufaktan turnuva olayları ile ilgi cekebilrsin..
  • kadiköyde xbox lu cafe nerde var arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Yeri konusunda 3 defa sorulmuş 3 ünde de yer belirtmemişsiniz.

Ayrıntıl olarak yazabilie misiniz yerinizi? Fake kokuları geliyor.Yerinizi tuttuk diyorsunuz fakat hep rağbet war mı diye soru soruyorsunuz.Mesajlarınız çelişiyor

Kafanızdaki projeyi yapmış gibi sunamk hoş değil

senin mesajından önce arkadadaş hatayda açacağım diye söylemiş. bence sen kafanda ki hayali gerçek sanıp yazı yazma
  • Öncelikle kafeniz hayırlı olsun ben iskenderunda oturuyorum ve kafenizin daimi müşterilerinden biri olacağım kesin çünkü burada hep ps3 cafeler var ama ben xboxu ps3 oynamaya tercih ederim cafenizin tam adresini yazabilirseniz sevinirim şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidobey

Arkadaşlar cafe hatay iskenderunda açılacak malesef istanbulda değilim.Ve cafeye giden arkadaşlar bana söyleyebilirmi işler nasıl ps3 cafeler kadar rabet varmı acaba.

ps3 cafeler tıklım tıklım dolu oluyor herkeste pes oynuyor
  • ilk senmi biraz gec kaldın kocaelide yasıyorum hep gittigim yerde xbox cafedir:D
  • Açılış ne zaman sabırsızlıkla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRat.exe

quote:

Orjinalden alıntı: Mikami Teru

Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama. Ben istanbuldayım ps3 ve xbox cafe var. 10 tane ps3 var 1 tane xbox var. Ps3 ler full xbox'uda sadece biz oynuyoruz. Kimse yaklaşmıyor yanına.

neden

Neden'i belli hocam, sonuçta resmi olarak Ülkemizde satılmayan bi cihaz. Satılan yerlerde öyle TEKNOSA - Doğubank gibi yerler değil. Ben xbox 360'ı filmden gördüm anca öğrendim. Sürekli internette gezen biri olmama rağmen yeni öğrendim. Bide diğer insanları düşün

• hangi filmde gördün
  • Bence PS3 kafeler bile gereksizken Xbox360 kafe açmak heleki Hatay da açmak büyük yanlış olacaktır bence. İnsanımızı anlamak gerçekten imkansız. O kadar masraf yapılıyor PS3 + Lcd tv alınıyor herşey tamam bir bakıyorsunuz 20 makinanın 20 sindede Pes oynanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CANOZ

Yeri konusunda 3 defa sorulmuş 3 ünde de yer belirtmemişsiniz.

Ayrıntıl olarak yazabilie misiniz yerinizi? Fake kokuları geliyor.Yerinizi tuttuk diyorsunuz fakat hep rağbet war mı diye soru soruyorsunuz.Mesajlarınız çelişiyor

Kafanızdaki projeyi yapmış gibi sunamk hoş değil

Hala cewap yok asparagas yatırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

hangi filmde gördün

Disturbia / Şüphe

Ghost Recon oynuyodu
  • Evet benim de aklıma o geldi ondan sordum ben ama sonradan öğrendim xboxın ne olduunu o ne lan dediydim ilk gördüümde
  • Xbox ın yer aldığı diziler ve filmler saymakla bitmez.Niptuck,how i met your mother,south park,family guy
    filmler de bi dünya

Bu arlar oyunlara iphone koymaya başaldılar iice reklam olayı abartılmaya başlandı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.