Şimdi Ara

XBOX 360 CAFE KAPANIYOR... (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
12.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makinalarınıza fw yaptırın daha iyi iş yapın int. de koymassanız !
  • Yarın bir gün zabıta denetlese ne yapacak peki?
  • makineler hiç hava almıyor gibi duruyor bi soğutucu sistemi bağlamanı şiddetle öneririm. bir de makineleri dik değilde yatay koysan daha az ısınır
  • Biraz geç olsa da kafeniz hayırlı olsun
    Ben de Demirçelik'te oturuyorum. Bir Xbox 360 Elite satın aldım. Makine geldiğinde malesef LiteOn 93450C DVD sürücüsü vardı. BenQ falan olsaydı iş kolaydı şimdi lehim kesim işi beni tedirgin ediyor. Acaba buralarda Xbox 360 kıran biri var mı yoksa Ankara'da yaptıracağım.

Bu arada PS3 mü Xbox 360 kafe mi konusuna gelince soğutma problemi çözülürse Xbox 360 kafeyi tercih ederim ama malesef millet PS3'ü Xbox'tan daha iyi sanıyor ya da Xbox nedir bilmiyor (Ah Acun keşke Xbox 360 kullansaydın ). Xbox kolu hem daha ergonomik hem de Xbox grafikleri daha canlı. Eğer kafede HDMI kullanmıyorsanız büyük hata ben kendi TV'mde denedim arada aşırı fark var. En basiti makine geldiğinde varsayılan olarak herhalde Fifa Street 3 demosu vardı. HDMI'ı takınca adamların 10-15 fps ile hareket ettiğini gördüm (Oyunla alakalı yoksa duvarlarda takılma olmuyor). O kadar fark var yani... Şimdilik diyeceklerim bu kadar eğer İskenderun'a yolum düşerse gelmeye çalışırım. (Yolum düşerse derken artık eskisi kadar şehre inmiyorum da )

• quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

Yarın bir gün zabıta denetlese ne yapacak peki?

Şaka Gibi Yaw..
    Ne Zabıtası Dostum Neyi Denetliyorlar???
    Türkiye'de Yasal Olarak Satılmayan Bir Konsolda "Korsan" Kullanım Var Mı Yok Mu Kim Bilecek?
    Ayrıca İçinde "Ticari Amaçlı Bilgisayar Kullanımı" Olmayan Yerler "Oyun ve Eğlence Merkezi" Sıfatıyla Geçiyor.
    İster Langırt Koyarsın İster X360 Kimse Karışmaz...
  • Selam arkadaşlar aşağı yukarı iki seneden sonra konuyu hortlatayım dedim eğer benden tavsiye istiyorsanız kesinlikle xbox cafe işine girmeyin kimseyi cesaretlendirip bu işi yapmasını istemem milletimiz koyun gibi aynen. playstation dan başka bişey den anlamazlar beyinlerine tutkal ile yapıştırmış adamlar oynadıkları oyun da neymiş efendim PES hay pes kadar taş düşsün başınıza :D.
    anlıyacağınız sonuç hüzün ve hüsran ben bu mesleği bırakmayı düşünüyorum hatta bir ara ps3 ile değiştireyim makinaları dedim sonradan tekrar vazgeçtim allah yardımcım olsun başka iş kollarında kısmetimi aramak istiyorum.
    oyun salonu çok zahmetli ve çok zaman harcıyorsunuz ama nafile.
    herşeyin hayırlısı diyorum allah gönlünüze göre versin s.a

son olarak bir dipnot : cihazlarımda dvd okumama hatası hariç herhangi bir 3k veya başka bir arıza oluşmamıştır cihazlar taş gibi maşallah ve çoğu falcon board'dur ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidobey -- 12 Aralık 2010; 15:41:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sidobey

Selam arkadaşlar aşağı yukarı iki seneden sonra konuyu hortlatayım dedim eğer benden tavsiye istiyorsanız kesinlikle xbox cafe işine girmeyin kimseyi cesaretlendirip bu işi yapmasını istemem milletimiz koyun gibi aynen. playstation dan başka bişey den anlamazlar beyinlerine tutkal ile yapıştırmış adamlar oynadıkları oyun da neymiş efendim PES hay pes kadar taş düşsün başınıza :D.
    anlıyacağınız sonuç hüzün ve hüsran ben bu mesleği bırakmayı düşünüyorum hatta bir ara ps3 ile değiştireyim makinaları dedim sonradan tekrar vazgeçtim allah yardımcım olsun başka iş kollarında kısmetimi aramak istiyorum.
    oyun salonu çok zahmetli ve çok zaman harcıyorsunuz ama nafile.
    herşeyin hayırlısı diyorum allah gönlünüze göre versin s.a

son olarak bir dipnot : cihazlarımda dvd okumama hatası hariç herhangi bir 3k veya başka bir arıza oluşmamıştır cihazlar taş gibi maşallah ve çoğu falcon board'dur ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.
    hocam üzüldüm valla. allah gönlüne göre versin. herşey dilediğin gibi güzel olur inşallah

• Allah razı olsun kardeşim herşeyin hayırlısı esnaf olmak kolay değil yapacağın işi bin kere düşünüp ölçüp tartmak lazım bu devirde ben ilk defa dükkan sahibi oldum belkide ilk işimin olma heyecanı ile kendi kendimi kandırdım ama kötümü oldu? Tabikide hayır hayat bir sınavdır bundan sonraki adımlarımı dikkatli atabilirim bundan sonra allah hiçbir müslüman kardeşimi zarara ve hüsrana uğratmasın inşallah.
    allaha emanet olun saygılarımla.
  • Hayırlı olsun demek için girmiştim konuya, tüm mesajları da okudum. Sonu hüsran olmuş, geçmiş olsun. Tecrübelerinizi burada paylaşırsanız bu işe girecek olanlar için bir deneyim paylaşımı olur. Umarım başka işlerde yolunuz açık olur. Sonu dilediğiniz gibi olmasa da cesaretinizden dolayı tebrik ederim.
  • Hayırlı olsun konuyu daha yeni görüyorum.
  • Arkadaşlar deneyimlerimi öğrenmek istemişsiniz lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Ben 4 seneye yakın MEDİNE'de çalıştım ilk 2 yıl hiç izin kullanmadım ve izne geldiğimde aklımdaki planı uyguladım 40 güne yakın dükkan arama ve hazırlıklarla geçti daha tam bitirmeden dükkanı tekrar gitmek zorunda kaldım kardeşime teslim ettim bütün işlerle kardeşim ilgilendi sağolsun gittikten 13 ay sonra temelli dönüş yaptım ama iş umduğum gibi olmadı müşterilere tanıtmayı başardık xbox 360 ı ama herkesin bildiği gibi şu anda ve daha önce olduğu gibi oyun salonlarının hepsi pes denen oyun ile geçimini sağlıyor inanın başka oyun oynamıyorlar birde dükkanım 2. katta idi yol üstü olsa idi durum farklı olurdu tabiki .aslında dükkan da buldum ve taşınmayı düşünüyordumki nasıl olduysa işten soğudum ve başka bir iş ile devam etmek istedim yani anlıyacağınız şu anda düşünüyorum allahtan hayırlısını dilerim.

NOT : Arkadaşlar şunu belirtmek isterim size ben bu mesleği bırakıyorum ama işimin iyi olmamasından değil.Genellikle müşterilerin çoğu öğrencilerdir hiç düşündünüz mü acaba? Bir anne baba evladının okul masraflarını nasıl kazanıyor o çocuğu nelere katlanarak okutuyor o insanlar evlatları için hayırlı bir gelecek hazırlayabilmek için okula gönderiyor.Eğer o öğrenci derslerini aksatıp benim mekanımda oyun oynamaya gelirse o anne baba arkamdan hayır duasımı eder sanıyorsunuz işte ben bu durumdan rahatsız olduğum için bu mesleği bırakıyorum allah'tan hayırlı bir iş dilerim.

İstesem şu anda çok lüks sayılabilecek bir mekan açabilirim işlerim de iyi olur benim burdaki amacım hayır duası alamamk onun için yaptığım işten ne bu dünyada nede ahirette mutlu olurum.Allaha emanet olun herşey gönlünüzce olsun selamlar.

• Bu işlerde arkan yoksa hiç açmayacaksın bu tarz biryer çünkü yeri gelir gelen kişi parayı ödemez iş kavgaya dönüşür sonra karakolluk bile olursun. Dertsiz başa dert alırsın.

Bizim burada zamanında net cafe işleten biri; çocuk 10 kuruş eksik verdi diye çocuğu pataklamıştı. Ulan 10 kuruşta alma işte dünyanın parasını kırıyordu çünkü. Haaa çocuk bilerek vermediyse onu bilemem.

Gerçi nasıl bir devirde yaşadığımız aşikar. 1 milyonu geç 10 kuruş için adam öldürüyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu işlerde arkan yoksa hiç açmayacaksın bu tarz biryer çünkü yeri gelir gelen kişi parayı ödemez iş kavgaya dönüşür sonra karakolluk bile olursun. Dertsiz başa dert alırsın.

Bizim burada zamanında net cafe işleten biri; çocuk 10 kuruş eksik verdi diye çocuğu pataklamıştı. Ulan 10 kuruşta alma işte dünyanın parasını kırıyordu çünkü. Haaa çocuk bilerek vermediyse onu bilemem.

Gerçi nasıl bir devirde yaşadığımız aşikar. 1 milyonu geç 10 kuruş için adam öldürüyorlar...

Genç kardeşim 10 kuruş için kimse kimsenin çocuğuna tokat atmaz yeri geliyor bazen kendimiz yol paralarını veriyoruz o dediğin binde bir kendini bilmez bir işletmecidir.anlıyacağınız bu işlerde hayır yok.

• @sidobey

çok yanlış düşünmüşsün. hayır işi ile ticaret bi arada yürümez. ticaret ayrıdır, hayır işi ayrıdır. hayır işi için dersane açıp bedava eğitim vermen gerekir, bi vakıf kurup hiçbi maddi gelirin olmadan bağış toplayıp dağıtman gerekir. adı üstünde hayır işi olduğu için ya hiç maddiyat beklemeden yada zararına satış yapman gerekir ki hiçbiri ticaret ve iş mantığına uygun değil.

öğrenci demek 7/24 ders çalışan robot topluluğu demek değildir. öğrencilerinde eğlenmeye güzel vakit geçirmeye ihtiyacı vardır. konsol alacak gücü olamayan internetten oyunlara bakıp özenen insan gelir kafeye oynar merakını giderir güzel vakit geçirir. çok gelmesi, okuldan kaçması, kaçmaması, öğrencinin kendi bileceği iştir. oraya nası geldiği ne kadar para harcadığı bitek kişinin kendisini ilgilendirir. misal kafeyi kapatıp öğrenciler yemek yesin karınları doysun daha hayırlı iş diye lokanta bile açsan öğrencilerin velileri evde yemiyor dışarda para verip yiyor biz kolaymı para kazanıyoruz diyebilir. okuldan kaçıp oyun oynamaya gelen öğrenciler sanıyomusun sen dükkanı kapatınca full kendini derslere vericek? yine kaçıcak bu sefer ya dışarda boş boş gezicek ya kahvehaneye gidip batak oynıcak vs. tüm ticaret sektörü böyledir.

kısaca hayır işi ile ticaret birbirine ters düşmektedir. ticaretin çok hayırlısı, az hayırlısı olmaz. ticarette hayır olmaz. ticaret para kazanmak kar etmek için yapılır, hayır işi olmaz. hayır işi maddiyat beklemeden yapılır ticaret olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

@sidobey

çok yanlış düşünmüşsün. hayır işi ile ticaret bi arada yürümez. ticaret ayrıdır, hayır işi ayrıdır. hayır işi için dersane açıp bedava eğitim vermen gerekir, bi vakıf kurup hiçbi maddi gelirin olmadan bağış toplayıp dağıtman gerekir. adı üstünde hayır işi olduğu için ya hiç maddiyat beklemeden yada zararına satış yapman gerekir ki hiçbiri ticaret ve iş mantığına uygun değil.

öğrenci demek 7/24 ders çalışan robot topluluğu demek değildir. öğrencilerinde eğlenmeye güzel vakit geçirmeye ihtiyacı vardır. konsol alacak gücü olamayan internetten oyunlara bakıp özenen insan gelir kafeye oynar merakını giderir güzel vakit geçirir. çok gelmesi, okuldan kaçması, kaçmaması, öğrencinin kendi bileceği iştir. oraya nası geldiği ne kadar para harcadığı bitek kişinin kendisini ilgilendirir. misal kafeyi kapatıp öğrenciler yemek yesin karınları doysun daha hayırlı iş diye lokanta bile açsan öğrencilerin velileri evde yemiyor dışarda para verip yiyor biz kolaymı para kazanıyoruz diyebilir. okuldan kaçıp oyun oynamaya gelen öğrenciler sanıyomusun sen dükkanı kapatınca full kendini derslere vericek? yine kaçıcak bu sefer ya dışarda boş boş gezicek ya kahvehaneye gidip batak oynıcak vs. tüm ticaret sektörü böyledir.

kısaca hayır işi ile ticaret birbirine ters düşmektedir. ticaretin çok hayırlısı, az hayırlısı olmaz. ticarette hayır olmaz. ticaret para kazanmak kar etmek için yapılır, hayır işi olmaz. hayır işi maddiyat beklemeden yapılır ticaret olmaz...

Sevgili güzel kardeşim neden kızdığını anlamıyorum yoksa senin oyun salonun mu var üstüne alınıyorsun? Ayrıyeten ben bu işin hiçbiryerinde ticarete rastlamadım sen ticaret ile hizmet'i birbirinden ayıramıyorsun kusura bakma.Benim böyle düşünmem bu işi yapan esnafları küçük düşürmek değil sadece kendi şahsi fikrimi açıkladım yanlış anlamanızı istemem.Ayrıca kim kimin babasının oğluki ben hayrına milleti oturtup saatlerce oynatacağım millet meteliğe kurşun atıyor şu zamanda.Varsa çıksın bir delikanlı ben bedavaya oturtuyorum müşterileri desin.Kızmaya hakkın yok benim derdim bana yeter seninlede uğraşmayım şimdi.

• kızmıyorum fikrimi söyledim. yorum kabul etmek istemiyorsan senle uğraşmıyım bonunla bununla uğraşmıyım diyosan burayada veya yoruma açık biyerede yazmaman gerekirdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 13 Aralık 2010; 18:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

kızmıyorum fikrimi söyledim. yorum kabul etmek istemiyorsan senle uğraşmıyım bonunla bununla uğraşmıyım diyosan burayada veya yoruma açık biyerede yazmaman gerekirdi...

Güzel kardeşim yorum yapmıyoruz burda fikir paylaşımı bilgi alışverişi yapıyoruz sadece başımdan geçen bir olayı dile getirmek istedim yoksa isteyen istediği işi yapabilir yorum yapmak istiyorsanız eğer? karşı tarafın nasıl değerlendireceğini hesab edip öyle yorum yazın. Hayırlı akşamlar.
  • sidobey - kardesim rizki veren Allahtir ama oyun salonlari bos isler insallah daha hayirli guzel islerde bol helal riziklar kazanman dilegi ile
  • Hayırlısı neyse o olsun hocam. afedersiniz unuttum sizin dükkan kangi şehrin neresindeydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliMemo3.5

sidobey - kardesim rizki veren Allahtir ama oyun salonlari bos isler insallah daha hayirli guzel islerde bol helal riziklar kazanman dilegi ile

Güzel kardeşim bende bu yüzden bırakıyorum bu mesleği daha iyi hakkımda daha hayırlı bir iş kurmayı düşünüyorum herşeyin hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.