Bilgisayar için Xbox 360 kolu aldım ama bazı sorunlarım var. Kolumun desteklediği oyunları (Batman, Fifa, vb) sorunsuz bir şekilde oynuyorum. Ama Battlefield Bad Company 2, Rainbow Six Vegas 2 gibi oyunlarda kolun ayarlamaları zor oluyor ve sağ analogu hiçbir yere atayamıyorum. Yani sağ analog çalışmıyor. Xpadder ile sağ analogu mause görevine koydum. Ama bu sefer de analogun hassaslığı gidiyor. Ben istiyorum ki sol analog gibi sağ analog da desteklemediği oyunlarda sorunsuz çalışsın. Ne yapmalıyım ?
up
Ben X360 da BF BC 2 oynuyorum. Sağ analog zaten mouse görevi görüyor. Sol ise hareket görevi.
Kardeş XboX 360 kolu çok güzel ama kendisi için uygunluğu olan oyunlar için geçerli. Diğerlerinde ise sorun çıkartabiliyor ama programını sıkıntısız kurduysan bu işler sana sıkıntı yaratmıyor olması lazım.
Rainbow Six Vegas 2 oyununu sorunsuz şekilde oynamayı başardım. Fakat Battlefield oyununda sağ analog mause görevini görmüyor. Bu arada programının linki veya adı var mı acaba? Ben bu kolla ilgili bir program yükledim ama bir faydasını göremedim.
Arkadaşlar peki normal usb li pc kolunu xbox a takabilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: who6556
Arkadaşlar peki normal usb li pc kolunu xbox a takabilirmiyiz?
Rainbow Six Vegas 2 oyununu sorunsuz şekilde oynamayı başardım. Fakat Battlefield oyununda sağ analog mause görevini görmüyor. Bu arada programının linki veya adı var mı acaba? Ben bu kolla ilgili bir program yükledim ama bir faydasını göremedim.
Bugun bende wireless xbox 360 kontrolleri aldim butun driverlerini kurdum hepsi calisiyor gozukuyor ama oyunlarda gamepad'i aktiv edemiyorum. Alan wake'de deniyorum ama bir turlu pad ile oynuyamiyorum. Sizce sorun ne olabilir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme