Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ilk kez gamepadım olan logitech rumblepad2 cordless satın aldım. Gamepadlarla ilgili araştırma yapmadan ve kuzenimin gamepadlarla daha iyi oynandıgını söyledi ve aldım. eve gelip kurduktan sonra sorunlu oldugunu gordum. beni sıkıntıya soktu. kuzenim gampadi need for speed hotpursuit 2 de sorunsuz çalıştıgını ve diger oyunlarda denemediğini söyledi.

Oynadıgım oyunlar mirrors edge , bulletstorm ve test drive. bu oyunlar xbox360 kol olaarak gordugunden geri gitme gibi abuk subuk durum var. her türlü emulator denedim çalıştıramadım. Venomtrk arkadaşımızın verdiğin linktekini denedim hata veriyor. The program can't start because MSVCR100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Çözümü nedir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtecpower

Dün ilk kez gamepadım olan logitech rumblepad2 cordless satın aldım. Gamepadlarla ilgili araştırma yapmadan ve kuzenimin gamepadlarla daha iyi oynandıgını söyledi ve aldım. eve gelip kurduktan sonra sorunlu oldugunu gordum. beni sıkıntıya soktu. kuzenim gampadi need for speed hotpursuit 2 de sorunsuz çalıştıgını ve diger oyunlarda denemediğini söyledi.

Oynadıgım oyunlar mirrors edge , bulletstorm ve test drive. bu oyunlar xbox360 kol olaarak gordugunden geri gitme gibi abuk subuk durum var. her türlü emulator denedim çalıştıramadım. Venomtrk arkadaşımızın verdiğin linktekini denedim hata veriyor. The program can't start because MSVCR100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. Çözümü nedir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) ve 64bit işletim sistemi kullanıyorsanız Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) yükleyin google'da aratıp MS kendi sitesinden indirebilirsiniz

• teşekkürler bi ara deneyeceğim
  • Süper bir şey bu Kontorland gamepadımla sorunsuz oynanmakta.
  • mesajım bulunsun güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

quote:

Dün ilk kez gamepadım olan logitech rumblepad2 cordless satın aldım. Gamepadlarla ilgili araştırma yapmadan ve kuzenimin gamepadlarla daha iyi oynandıgını söyledi ve aldım. eve gelip kurduktan sonra sorunlu oldugunu gordum. beni sıkıntıya soktu. kuzenim gampadi need for speed hotpursuit 2 de sorunsuz çalıştıgını ve diger oyunlarda denemediğini söyledi.

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) ve 64bit işletim sistemi kullanıyorsanız Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x64) yükleyin google'da aratıp MS kendi sitesinden indirebilirsiniz

aynı hatayı bende de veriyordu programı yükleyince çalıştı teşekkürler
    ama;
    bu sefer de " xinput1_3.dll" hatası veriyor . Çıldırıcam yaa

• İlgin için teşekkürler. Yakın zamanda dediklerini yapacagım. Durumunu belirticeğim..
  • FIFA 12 için çok işime yaradı. Teşekkürler.
  • Fifa 12, Nba 2k12, Rage, Driver San Francisco, Deus Ex Human Revolution sıkıntısız oynanıyor.
  • Dostum bende gamepad olarak Logitech f710 var.Gta 4ü xbox 360ta oynadıgımda gaz tetiklerine ne kadar basarsan araca o kadar gaz verıyordu.Bu gamepadde ise hafıf bassan bile tam gaz verıyor.Bu yazılımı yukledım belkı bu konuda ıse yarar dıye ama yaramadı.Tetiklerin gaz hassasiyeti için yapabılecegım bır ayar var mı ?
  • Exe dosyasına tıkladığım anda çalışmayı durdurdu uyarısı alıyorum. Daha önceleri çok güzel kullanıyordum. Neden olabilir bu acaba ? nba2k12 yükledim oynarım diye bu mevzu beni şok etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urzais100

quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

quote:

aynı hatayı bende de veriyordu programı yükleyince çalıştı teşekkürler
    ama;
    bu sefer de " xinput1_3.dll" hatası veriyor . Çıldırıcam yaa

aynen 1.3dll hatası

• Hata mesajı alanlar şu sayfaya da bi' baksınlar.
  • Directx güncellemelerini de yaptıuğınızdan emin olun. Paketin içinde tüm gereken dosyalarda eklidir hatayla karşılaşmadım.

Battlefield 3 de de çalışmaktadır.
  • orijinal kablosuz xbox kolunu çalıştırabilen var mı oyunda.. gece denemedim çalışıyor mu acaba
  • 2. Controlls seçenegini seçmek istiyorum ben 2 kişilik oynayabilmek için ama seçemiyorum nasıl yapıcagım hakkında bir bilgisi olan varmı ??
  • Bu emulator The Adventures of Tintin adlı oyunda işe yaramıyor
  • Bu olay harika oldu ya
  • Mükemmel
  • Dostum bende Piranha Razor X Type kol var. Programda her şey doğru ama right stick'i oynattığımda x - y - b - a butonları da çalışıyor. Nasıl düzelteceğiz bunu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.