Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Dostum bende PS2'den yadigar bi gamepad var, PS to PC Converter ile kullanıyorum GTA 4, DiRT 2, Assassin's Creed, Darksiders gibi senin de belirttiğin birçok oyunu oynadım fakat Portal 2'yi bi türlü yapamadım. Sağ analoğu sağa kaydırıyorum yukarı bakıyo, sola kaydırıyorum aşağı bakıyo bi türlü halledemedim 3-4 tuş haricin de de hiçbir tuş çalışmıyo. Var mıdır bi çözümü bunun?

Portal 2'yi hiçbir sorun olmadan gamepad ile bitirdim. Ayarlamalarda yanlışlık olabilir tekrar ayarla bence.

Portal 2 klasöründeki x360ce.exe çalıştır. Ayarlamaları tekrar kontrol et. Bende de ilk attığımda ayarlar karışmıştı yeniden düzeltince sorun halloldu.

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun lazım olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mkoroglu

mesajım bulunsun lazım olur

Alıntıları Göster
    Bunu arıyordum. Gerçi ac bitti

İlerde lazım olur. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Bunu arıyordum. Gerçi ac bitti

İlerde lazım olur. Teşekkürler

Alıntıları Göster
    Program ile The Witcher 2 rahatça oynanabiliyor, oyun gamepadi xbox 360 kontrol cihazı olarak algılayabiliyor.

Oyunu gamepad ile oynamak isteyen arkadaşlar deneyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Mayıs 2011; 17:34:50 >

• quote:

Program ile The Witcher 2 rahatça oynanabiliyor, oyun gamepadi xbox 360 kontrol cihazı olarak algılayabiliyor.

Oyunu gamepad ile oynamak isteyen arkadaşlar deneyebilirler.

Alıntıları Göster
    Fable 3 ve Dirt 3 oyunlarında da sıkıntı olmadan oynanabiliyor.

• quote:

Fable 3 ve Dirt 3 oyunlarında da sıkıntı olmadan oynanabiliyor.

Alıntıları Göster
    İyide buna gerek yokki kendisi XBOX Controller destekleyen her oyunun ana klasörüne attığınız iki dll ile kendi gamepad'inizle oynayabilirsiniz.Bende vardı dll'ler ama sildim.Google'a xbox 360 dll falan yazın bulursunuz.Black Ops'u falan oynamıştım öyle ama sarmadı.Dirt 2 denemiştim klavyeyle zaten oynayamıyodum gamepad'le daha beter olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

İyide buna gerek yokki kendisi XBOX Controller destekleyen her oyunun ana klasörüne attığınız iki dll ile kendi gamepad'inizle oynayabilirsiniz.Bende vardı dll'ler ama sildim.Google'a xbox 360 dll falan yazın bulursunuz.Black Ops'u falan oynamıştım öyle ama sarmadı.Dirt 2 denemiştim klavyeyle zaten oynayamıyodum gamepad'le daha beter olmuştu.

Senin bahsettiğin olayın bir üst kademesi bu. Yani dll ler burada da var ama bu sefer adamlar yazılım olarak düzenlemişler ve rahatça tuş ayarlaması yapabiliyorsun. Eskiden olsa ini dosyaları üzerinde yazman gerekiyordu.

Duke Nukem Forever'da da titreşimle sıkıntısız oynanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 4 Haziran 2011; 19:37:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Senin bahsettiğin olayın bir üst kademesi bu. Yani dll ler burada da var ama bu sefer adamlar yazılım olarak düzenlemişler ve rahatça tuş ayarlaması yapabiliyorsun. Eskiden olsa ini dosyaları üzerinde yazman gerekiyordu.

Duke Nukem Forever'da da titreşimle sıkıntısız oynanabiliyor.

Alıntıları Göster
    Bunun dışında Xpadder diye bi program var bununla aynı işlevi gören bende onu kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim. Bu biraz daha gelişmişi gördüğüm kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Bunun dışında Xpadder diye bi program var bununla aynı işlevi gören bende onu kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim. Bu biraz daha gelişmişi gördüğüm kadarıyla.

Alıntıları Göster
    X360ce ile Hunted: The Demon's Forge sorunsuz çalışıyor.
  • titreşimi nasıl aktif edebilirim?

joystick(snopy sg506) kendi driverını buladım. dirt3 te titreşimi on yapıyorum ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 15 Haziran 2011; 18:43:08 >
  • quote:

titreşimi nasıl aktif edebilirim?

joystick(snopy sg506) kendi driverını buladım. dirt3 te titreşimi on yapıyorum ama olmuyor.

aynen

programda algılamıyor da (presets olanda) d,er bi tane exe var onda alıgılıyor dirt3 e girince de çalışıyor gayet ama bir tek vibration kaldı o program da algılamayınca nerden yapacağımı bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 2 Temmuz 2011; 13:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trizor

quote:

aynen

programda algılamıyor da (presets olanda) d,er bi tane exe var onda alıgılıyor dirt3 e girince de çalışıyor gayet ama bir tek vibration kaldı o program da algılamayınca nerden yapacağımı bilemedim

Alıntıları Göster
    bakalım limbo çalışacak mı

aynen çalıştı çooooook teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_filozofu -- 14 Ağustos 2011; 2:01:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: k_filozofu

bakalım limbo çalışacak mı

aynen çalıştı çooooook teşekkürler

İyi oyunlar
  • quote:

quote:

aynen

Titreşim için kullandığınız gamepade uygun PC vibration driver yüklemeniz gerekiyor.
    Titreşim sürücünün kullandığınız gamepad aynı isimli yaa modele uyumlu olması gerekmiyor.
    Bulduğunuz titreşim sürücülerini deneyin eğer oyun içinde kıpraşım yapmasını sağlıyorsa yeterli olucağı kanaatindeyim...tecrübe ile sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

quote:

quote:

aynen

Titreşim için kullandığınız gamepade uygun PC vibration driver yüklemeniz gerekiyor.
    Titreşim sürücünün kullandığınız gamepad aynı isimli yaa modele uyumlu olması gerekmiyor.
    Bulduğunuz titreşim sürücülerini deneyin eğer oyun içinde kıpraşım yapmasını sağlıyorsa yeterli olucağı kanaatindeyim...tecrübe ile sabittir.

Alıntıları Göster
    Deus Ex Human Revolution sıkıntısız gamepad emulatörü ile çalışıyor. Paketi yeniledim.

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü

http://www.multiupload.com/BXTXYD9VW7

• quote:

Deus Ex Human Revolution sıkıntısız gamepad emulatörü ile çalışıyor. Paketi yeniledim.

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü

http://www.multiupload.com/BXTXYD9VW7

Alıntıları Göster
    DeusEx ve Crysis 2'yi Snoppy GamePad ile sorunsuz şekilde kullanmaktayım titreşimi dahil fakat Dirt 3'te herşey xbox360 gibi çalışsada titreşimi aktif olmuyor diğer oyunlarda tam bir xbox360 gibi titreşim alabilirken Dirt 3'te istediğim sonucu bir türlü alamadım bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 1 Eylül 2011; 23:31:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

DeusEx ve Crysis 2'yi Snoppy GamePad ile sorunsuz şekilde kullanmaktayım titreşimi dahil fakat Dirt 3'te herşey xbox360 gibi çalışsada titreşimi aktif olmuyor diğer oyunlarda tam bir xbox360 gibi titreşim alabilirken Dirt 3'te istediğim sonucu bir türlü alamadım bu konuda bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    Bu resmen bir amme hizmetidir. Takdir ediyorum. Snopy kol ile titreşimler dahil gayet rahat oynuyorum tüm oyunları. @losthell dirt3 de bende de titreşim yok aynı kol mu bilmiyorum ama twin shock benimki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercury91

Bu resmen bir amme hizmetidir. Takdir ediyorum. Snopy kol ile titreşimler dahil gayet rahat oynuyorum tüm oyunları. @losthell dirt3 de bende de titreşim yok aynı kol mu bilmiyorum ama twin shock benimki.

Alıntıları Göster

Benim kol bu ve sorun kolda veya yazılımda değil sorun oyunda çünkü crysis2,deusex,fifa11,shift2 hepsinde denedim çalışıyor fakat dirt3'te sorun var ve maalesef dirt3'te bu aralar gözde oyunum

Ayrıca gerçekten çok faydalı bir konu herşey tanımlı geliyor, titreşim kafasına göre değilde programlandığı gibi ve gereken şiddette titriyor f710 alacaktım bu bu konudan sonra vazgeçtim parayı ssd için saklayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: losthell

Benim kol bu ve sorun kolda veya yazılımda değil sorun oyunda çünkü crysis2,deusex,fifa11,shift2 hepsinde denedim çalışıyor fakat dirt3'te sorun var ve maalesef dirt3'te bu aralar gözde oyunum

Ayrıca gerçekten çok faydalı bir konu herşey tanımlı geliyor, titreşim kafasına göre değilde programlandığı gibi ve gereken şiddette titriyor f710 alacaktım bu bu konudan sonra vazgeçtim parayı ssd için saklayacağım.

Alıntıları Göster
    Ben , bu kolu hiçbir oyun tanımıyor bu ne böyle diye xbox kolu araştırırken buldum burayı ve süper oldu gerçekten. 100 liram boşa gidebilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: mercury91

Ben , bu kolu hiçbir oyun tanımıyor bu ne böyle diye xbox kolu araştırırken buldum burayı ve süper oldu gerçekten. 100 liram boşa gidebilirdi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende wireless xbox360 kolu var lakin herhangi bir apara olmaksızın bunu pc'de kullanma imkanı varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüheyir

arkadaşlar bende wireless xbox360 kolu var lakin herhangi bir apara olmaksızın bunu pc'de kullanma imkanı varmı?

Alıntıları Göster
    @yekepe maalesef doğrudan bağlama şansın yok. ona özel alıcılar satılıyor , onlardan bulup alman gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.