Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shepard

Arkadaşlar ben orjinal SONY PS2 gamepad ini converter ile oynuyorum, bu emulator benim kolu tanımadı.. Ekstradan bir problem bazı oyunlarda (FIFA 12 ve TDU2) sağ analogu yukarı kaldırdığımda aşağıyı algılıyor aşağı kaldırdığımda yukarı, sağ sol, sol sağ oldu.. Nasıl düzeltebilirim?

Bu tarz yön değişkenleri için çoğu oyunda kontrolleri ters düz eden "inverted" olarak belirtilen bir seçenek var. Bu seçeneği aktif veya pasif olarak değiştirdiğimizde kontroller normale döner. Bu bilgi belki işinize yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 28 Ocak 2012; 14:05:41 >
  • Yeni Test edilenler.

Call of Duty: Black Ops TAM UYUMLU
    Wolfenstein TAM UYUMLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawssg

Arkadaşlar bir de pc de xbox un kinect'ini kullanma konusunda bir konu açsak? Bunu yapan birkaç arkadaş var ama nasıl bağlayabiliriz bilgisayara nasıl işlemler yapılıyor bilgi alamadım.Belki güzel bir paylaşım olur bilen arkadaşlar yazarsa...

Valla iyi olur bencede. Bilgisi olan varsa konu açarsa güzel olur. Bende de kinect var belki denemeler yapabilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: bytlhkrnl

arkadaşlar ben 2 kol bağlayamadım, 2.kolu görüyor ama not connected diyor. ne yapmam gerektiği konusunda yardım edebilcek olan varmı?

2 kolda aynı marka ise görmesi gerekir. Farklı marka ise diğer kolun sürücülerinde sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 30 Ocak 2012; 18:49:42 >

• arkadaşlar ben fifa 12 için ayarları yaptım dediğiniz gibi oyuna attım hiçbir sorun yoktu sağ analog vs gayet güzel çalıştı ama 2 dk sonra hiçbir hata vermeden oyun kapandı.Sorun bu programdan çünkü program olmayınca oyundan atma yok.İşin kötüsü programdan önce sağ analoğu çalışan gamepadiminde sağ analoğu artık oyunda çalışmıyor.Programla çalışıyor ama bu seferde oyundan atıyor.Ne yapabilirim lütfen yardım edin sabahtan beri bununla uğraşıyorum
  • "MSVCR100.dll" bu hatayı alanlar için sorunu çözdüm sadece bunu yüklemek gerekiyormuş bunun 64 bit olanını yüklemeyiniz işe yaramıyor denedim bizzat "32bit"yükleyin!!
  • walla yenı ıhtıyacım oldugu ıcın bu konuyuda yenı fark etttım fıfa 12 ve super street fıghter da denedım sonuc mukemmel.Fifa 12 ıcın baya ugrasmıstım ama bu program ıle anında cozuldu.kı oyun kolum bı kac yıllık bılınmedık bı marka..cok tesekkurler.crysıs 2 denıcem sımdı.
  • arkadaşlar şimdi benm gamepadim var ama hiç kullanamıyorm yazık oldu o kadar para verdim nba 2k12 de online oynuyorum adamlar bütün harekeri yapıyorlar innılmaz oynuyorlar ama benm hareket konusunda çok eksiğim var klavyede oynadıgım için gamed de algılamıyor bu oyunu bunu kurcam şimdi bu tuş ayarları falan nasıl olcak bu rardan çıkanları napcam bi yardım edin lütfen
  • şimdi yaptım denilenleri x360 algılıyor tuşları falan ama not connect yazıyor ?
  • sadece bene calısmadı galiba bu herşey tamam tuşları doğru görüyo ama nba 2k12 nin içine atıyom oyunu acıyom düzgün çalışmıyo yine gamepad (snopy sg506)
  • Benim bir sorunum var.Bu konuda ve başka konularda sormuştum fakat cevap alamadım.O yuzden tekrar soruyorum.

Gamepad olarak Logitech f710 kullanıyorum.Ilk baslarda xinput ozellıgı cok guzel sekılde calısıyordu.Son zamanlarda calısmamaya basladı.Xinput moduna getırdıgım zama pc gamepadı gormuyor ve oyunlarda yoksayıyordu.Bu yuzden bu yazılımı kullanmaya basladım.Tusları duzgun ayarlayınca gayet de guzel oldu fakat triggerlar yani tetik tuşları hassas değil.Normalde bu tetik tuşlarının hassas olması gerekmiyor mu? Az dokununca az çok dokununca çok algılaması gerekmıyor mu ? Çunku bu tetık tuşları xbox360 controllerda basınca duyarlı olarak yapılmıs.f710da aynı sekılde basınca duyarlıdır dıye dusundum fakat hıcbır oyunda basınca tepkı vermedı.Araba yarıslarında az da bassam cok da bassam tam gaz verıyor.

Bunun bu yazılımla ayarlanması mumkun mu acaba?
  • dirt 3 için denedim çalışıyor.teşekkürler.
  • Aynı model 2 gamepad ile kullanmaya çalışınca sorun oluyor bende. Birçok oyunda denedim yalnızca 1 gamepad takılı iken sorun yok fakat 2 gamepad takılı olduğunda bütün her şeyi ayarlamama rağmen 2. gamepad de yön tuşları ve sol analog yapması gereken şeyleri yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 9 Şubat 2012; 22:15:09 >
  • crysis 2 ,batman arkham asylum , sorunsuz oynanıyor dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 9 Şubat 2012; 23:31:14 >
  • hocam programı başka bir siteye yüklemen mümkün mü indiremiyorum burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Merhaba arkadaşlar bu yazıda elinizdeki gamepadleri nasıl Xbox 360 Controller for windows gamepadine dönüştüreceğinizi anlatacağım. Malum konsollarla birlikte PC ye de oyunlar çıkıyor ve bazı oyunlar PC de gamepadle çok daha iyi oynanabiliyor. Pc kullanıcıları için Xbox 360 controller for windows gamepadi ergonomik yapısı ve kullanışlı özelliği ile dikkat çekiyor fakat her yerde bulmak mümkün değil ve fiyat açısından da biraz tuzlu. Günümüzde birçok oyun bu kontrol cihazına özel olarak destek vermekte. Elinizdeki gamepadler ne kadar kaliteli olursa olsun tuş yapılandırması açısından her oyun için kendi tuş takımınızı kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Ayrıca bazı oyunların gamepad desteği de (force feedback gibi) istenilen özellikte olmayabiliyor.

Bu noktada elinizdeki 10 tl lik gamepadleri dahi nasıl xbox 360 controller for windows gamepadine dönüştüreceğinizi göstereceğim. Öncelikle sizler için tuş takımını özel olarak ayarladığım programı çekin. İçindekileri boş bir klasöre atın. Daha sonra x360ce.exe programını çalıştırın aşağıdaki görüntü gelecek;

Bu noktada kendi gamepadinizde ayarlar farklı olabilir , record ile tüm tuş yapılanmasını ayarlayın ve gamepadinizdeki tuşlara basarak doğru şekilde ayarladığınızdan emin olun. Gamepadinizde force feedback özelliği varsa buradan da en uygun ayarı yapabilirsiniz. Presets sekmesinde bazı gamepadler de eklenmiş eğer bu gamepadlerden birine sahipseniz profili kullanabilirsiniz.

Bu ayarlamayı yaptığınızdan emin olduktan sonra sıra geldi istediğiniz oyuna bunu atmakta. Programın en güzel özelliği gamepad sürücünüzü değiştirmek zorunda kalmamanız ve yapmanız gereken sadece linkte vermiş olduğum dosyaları oyunun exe sinin olduğu klasöre atmak.

Klasöre attıktan sonra ilk yapmanız gereken şey XInputTest programını çalıştırarak gamepadinizin "connected" olarak çalıştığının görülmesi. Ardından tuşların doğru atandığına bakın. Daha sonra oyuna girebilirsiniz.

Test ettiğim oyunlar:

GTA 4
    DIRT 2
    F1 2010
    PORTAL 2
    BULLETSTORM
    RESIDENT EVIL 5
    WINGS OF PREY
    DARKSIDERS
    DRAGON AGE 2
    NEED FOR SPEED SHIFT SERİSİ
    HOT PURSUIT
    FIFA 11
    MAFIA 2
    CRYSIS 2
    NBA 2K11
    DEAD SPACE 2
    THE WITCHER 2
    FABLE 3
    DIRT 3
    DUKE NUKEM FOREVER
    HUNTED: THE DEMON'S FORGE
    FIFA 12
    NBA 2K12
    DEUS EX HUMAN REVOLUTION
    RAGE
    L.A. NOIRE
    THE ELDER SCROLLS SKYRIM
    Call of Duty: Black Ops
    Wolfenstein
    Burnout Paradise
    Alice Madness Return
    Mafia 2

Gördüğünüz üzere birçok oyunda sorun yaşamadan oynayabildim ve her oyun için tuş ayarlaması yapmak zorunda kalmadan sadece dosyaları oyun dizinine atarak Xbox 360 controller for windows emulatörünü kullanabiliyorum. Program halen geliştirilme sürecinde ama şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Gamepad ile oynayan herkese tavsiye ediyorum.

Link:
    http://www.multiupload.com/BXTXYD9VW7

hocam link ölü rica etsem başka bi günceller misin

• indiren varsa update edebilir mi ?

• yeni link.

• quote:

http://www.mediafire.com/?j6vv0qjxxpsrbb7

yeni link.

eyw.
  • Yeni TEST:

The Darkness II: Tam Uyumlu

MSVCR100.dll hatası arkadaşlar, "MSVCR100.dll" google yazarak dosyaya ulaşabilirsiniz. zip dosyası olarak gelecektir. içinden cıkacak olan msvcr100.dll dosyasını C:\Windows\System32 klasörünün içine Yapıştırın.
    Programı yeniden calıştırın sorun düzelecektir.

Hatta buraya yükledim indirebilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 16 Şubat 2012; 0:36:26 >

• quote:

http://www.mediafire.com/?j6vv0qjxxpsrbb7

yeni link.

Teşekkürler. Bende bir Kontorland PS2/PC analog gamepad var. Programla gamepadi xbox 360 controller gibi gösteriyorum sorun yok yani. Ama sağ analog'u bir türlü ayarlayamadım. Oyundayken kamera görevi gören sağ analog'u sağa itiyorum yukarı bakıyor, sola itiyorum aşağı bakıyor vs. Diğer tuş ayarlarını yaptım ama bunu yapamadım. xbox360ce dosyasında Right Analaog X-, Y+ vs bir çok seçenek var. Bunların hangisi sağ, sol, yukarı, aşağı bilmiyorum :) Nasıl halledebilirim bunu.

Edit. Çözümü buldum. Aynı sorunu yaşayan olursa xbox360ce.ini dosyasını açıp right analog Y ve X değerlerini

Right Analog Y=-3
    Right Analog X=6

ayarlayınca düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 16 Şubat 2012; 14:01:56 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.