Şimdi Ara

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
41
Favori
288.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x360ce açarken failed to load '(0)' şeklinde bir hata alıyorum.

Çözümü nedir bilen var mı?
  • Bnm sorum farklı olacak listedekilerin dısında xbox gamepade tam uyumlu oyunlar nelerdir?
  • bir çok oyunda kullanıyorum, çok işime yarıyor teşekkürler.
  • @venomtrk Konuyu Nisan 2011'de açmışsınız benim bugün işime yaradı, Allah razı olsun valla. 4 saattir the run'da titreşim sorununu aşmaya çalışıyordum. Sayenizde aştım. Diğer emülatörlerde tuşlar çalışıyor fakat titreşim olmuyordu. Bunda hallettim. Şimdi NFS The Run'ı titreşimle beraber oynayabiliyorum. ;) (Gamepad kontorland)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 7 Mart 2012; 22:42:12 >
  • Elinize sağlık
  • x360ce açarken failed to load '(0)' şeklinde bir hata alıyorum.

Çözümü nedir bilen var mı?
  • ben ps3 gamepadimi pcye bağlıyorum motioninjoy ds3 tool açıyorum xbox gamepadi olarak görünüyor titreşim dahil kullanılabiliyor.
  • tuşları doğru br şekilde atadım. xinput programın'da da herşey doğru gözüküyor ancak oyunda sağ analog çalışmıyor. hiçbirşey değişmemiş gibi anlamadım.
  • darksiders de tuşları ayarlayabilen var mı?analogla adam bir yukarı bir aşağı bakıyor oynanmıyor
  • arkadaşlar bende SNOPY SG_401 gamepadad var batman arkham asylum da sorunsuz çalıştı(titreşim dahil) ancak nfs the run da kullanamadım çünkü sağ analog ile ileri gitmesi gerekirkenn geriye çekince ilerlliyor ve arkaya bakarak araba gidyor yani ters ayarlanmış oluyor sacece bu oyunda sorun yaşadım venomtrk verdiği ayarları hiç değiştirmeden kullanıyorum
  • haftasonu deneyecegim tesekkurler. ancak pinacle game profiler diye bir pro var ondan farki ne?
  • yav arkadaslar ben beceremedim asagidaki joystickten aldim ama calismiyor. kendi ayarlariyla oynamaya calistigimdada cogu tusu gormuyor. bu indirdigin 1 gb lik dosyayi oyunlarin dizinine attigimda hicbir etkisi olmuyor biri yardim edebilirmi rica etsem?

TRUST GXT 30 Wireless Gamepad for PC & PS3
    www.trust.com
    Trust.com - Ana Sayfa - Hata 404 - Sayfa bulunamadı!
    http://www.trust.com/products/product.aspx?artnr=17735

XBOX 360 Controller For Windows Emulatörü

• BATMAN ARKHAM ASYLUMDA SORUNSUZ ÇALIŞTI NFS shift te sorunsuz çalıştı ancak BATMAN ARKHAM CİTY DE ÇALIŞMIYOR SNOPY SG-401 VE pc twinshock driveri yüklü
  • kendim yazdım kendim cevaplıyorum maalesef aarkadaşlar BATMAN ARKHAM CİTY de BİNARİES KlaSÖRÜNÜN içine atın kesin çalışıyor
  • benim ps2 den kalma kol var oyunları sorunsuz oynuyorum ama bir türlü titreşim çalışmadı acaba nerde hata yaptık.
  • Kıpraşım için extra olarak driver yüklemek gerekiyor.Bende olucak Depoya inip bakıyım stock'da varsa upload ederim ,Ahanda buldum

PC to PS2 gamepad converter

PC USB gamepad
    MediaFire
    VL807USB Vibration Joystick(4a12k)3.60
    http://www.mediafire.com/?m8xokouyrca67vr

2 dosyada denenmiştir.Upload bana aittir...

x360ce SVN r471 (18.04.12 ) tarihli
    Added option to disable xinput.
    Fixed D-Pad mappings (Issue 206).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 19 Nisan 2012; 7:04:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Kıpraşım için extra olarak driver yüklemek gerekiyor.Bende olucak Depoya inip bakıyım stock'da varsa upload ederim ,Ahanda buldum

PC to PS2 gamepad converter
    http://www.mediafire.com/?h494t3quil4akw7

PC USB gamepad
    mediafire
    VL807USB Vibration Joystick(4a12k)3.60
    http://www.mediafire.com/?m8xokouyrca67vr

2 dosyada denenmiştir.Upload bana aittir...

x360ce SVN r471 (18.04.12 ) tarihli
    Added option to disable xinput.
    Fixed D-Pad mappings (Issue 206).

şefim teşekkür ettim amma olmadı gene şöyle bir durum var benim işletim sistemi windows 7 bunları kurduktan sonra sola kaymada başladı amma genede sağol

• Bnde hiçbir oyunda sağa sola hareket edemiyorum hani farenin gördüğü işi nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Fifa 12, Nba 2k12, Rage, Driver San Francisco, Deus Ex Human Revolution sıkıntısız oynanıyor.

Bndede rage var ama ben kamerayı döndüremiyorum mouse nin yaptığı işi yani lütfen bna yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.