Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrar PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1978

Tekrar PM

quote:

PM

Cevaplandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

ziraat bankası hesabınız var mı?

Yok ama dilerseniz Kadıköy şubesine isme havale yapabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nikos_d

Merhabalar, ben jasper boardlarla ilgili sormak istiyorum,eğer net bir cevap alabilirsem sevinirim. Jasper boardlar yurtdışında satışa sunuldu deniliyor, nekadar doğru bilmiyorum. Siz nezaman getirmeyi düşünüyorsunuz? Jasperlar nezamn gelir? bunu gerçekten merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim. Birde benim Elite makinam neoldu hocam ses çıkmadıda.

Jasper boardlar yurtdışında çıktı deniyor ama gerçekmi bilmiyorum. Çıksa bile sonuçta elimizdeki ürünler bitmeden yeni ürün getirmeyeceğimize göre beklemek zorundayız. Cihaz ile ilgili bilgiyi Mete Bey' e sormak durumundayım ama geç oldu, yarın ilgilenirim ve bilgi veririm.

• 60GB versiyonumun siparişini dün verdim. Şu an kargoda sanırım. Takip sayfasında

1 İstanbul Marmara Trn ***** Gaziantep Gaziantep Trn****** Yüklendi.
    2 İstanbul Kadıköy******* İstanbul Marmara Trn ********* İndirildi.

26.11.2008 zaman dilimi.

Gelir elbet :)

Üzülerek söylüyorum memleketteki tüm kargo firmaları işlerini doğru dürüst yapmamak için ellerinden geleni yapıyorar. Gaziantepte böyle ne yazıkki. inşallah hafta sonu girmeden elime ulaşır. Daha önce çok yaşadım. şehire gelir, bana ulaşmaz. Öyle güzel bir iş anlayışları varki arkadaşların,. Ahh, valla çok çektim. iyi olur inşallah.
    Atik elektronikten,Yazılanlara bakılırsa herkes memnun. çok güzel. insan güven istiyor şu günlerde. Teşekkürler. Görüşmek üzere.
  • PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbigtime

60GB versiyonumun siparişini dün verdim. Şu an kargoda sanırım. Takip sayfasında

26.11.2008 zaman dilimi.

Üzülerek söylüyorum memleketteki tüm kargo firmaları işlerini doğru dürüst yapmamak için ellerinden geleni yapıyorar. Gaziantepte böyle ne yazıkki. inşallah hafta sonu girmeden elime ulaşır. Daha önce çok yaşadım. şehire gelir, bana ulaşmaz. Öyle güzel bir iş anlayışları varki arkadaşların,. Ahh, valla çok çektim. iyi olur inşallah.
    Atik elektronikten,Yazılanlara bakılırsa herkes memnun. çok güzel. insan güven istiyor şu günlerde. Teşekkürler. Görüşmek üzere.

aynı nedenden dolayı kargolarımın çogunu elden gidip ben teslim alıyorum yarın siz arayın büyük ihtimalle ellerinde olur gidin kendiniz alın eger merakla bekliyorsanız yoksa o en az 1 gün sürünür oralarda

• Tekrar PM
  • arcade packler hdmı desteklıyormu ve yanında hafıza kartı kaç mb verılıyor ben lıve kullanmıycam arcade pack almam yeterlı olur sanırım sızce?
  • quote:

60GB versiyonumun siparişini dün verdim. Şu an kargoda sanırım. Takip sayfasında

26.11.2008 zaman dilimi.

Saat 15:31' de Gaziantep'e ulaşmış görünüyor.

quote:

1 İstanbul Marmara Trn 26/11/08 15:28 Gaziantep Gaziantep Trn 27/11/08 15:31 İndirildi.
    2 İstanbul Kadıköy 26/11/08 19:27 İstanbul Marmara Trn 26/11/08 21:32 İndirildi.

İsmini vermek istemediğim kargo şirketi aslında iyidir hoştur ama bazan yerel şubeleri (sizin durumunuzda Karataş şubesi olduğunu görüyorum) tembel davranabiliyorlar. Merak etmeyin yarın şikayet ediyorum, benzer durumlar 1-2 defa şikayet edildiğinde merkezden kulak çekiyorlar, deneyimlerimizden biliyorum...

• quote:

PM

quote:

Tekrar PM

Cevapladım..
  • Selam,

Dreamman arkadaşımızın bahsettiği gibi, zaten ben de hep gidip şubeden alıyorum. Bu sabah 8 gibi internetten baktığımda gece 21 civarı ulaşmış o şubeye. sabah aradım görüştüm. Bana dediği laf çok güzel: Abi iyiki aradınız bugün elinize ulaşmazdı valla..daha ne diyeyim ben bunlara.neyse, şehrin öbür ucuna gidip aldım ürünü. Kontrol ettim, onlarla ilgili bir sıkıntı var gözükmüyor. Şu an ofisteyim, ancak akşam evde ürünü test edebilirim. Kargo yinede elime hızlı geçmiş oldu diyebilirim. Aynı gün kargoladığınız için teşekkür ederim. Ayrıca oyun da göndermişsiniz. Bu hoş jest içinde ayrıca teşekkürler. GG'dan bu gece üzerime düşeni yaparım inşallah.

Bunun yanından, UPS almayı düşünüyorum Xbox360 için. Mantıklı olmaz mı: yani bu voltaj dalgalanmaları mı deniyor, onalrdan korunmak için veya nemelazım elektrik ani gitmeleri için falan. 50-60 YTL'ye teknosada garantili 600'lük ürünler görmüştüm..

Ayrıca kuralları ihlal etmeden şöyle sorayım; xbox360 oyunları DUAL LAYER'mı?gönderdiğiniz oyunun DVDsinin ne tür olduğuna dikkat etmedim. şu an arabamın bagajında :).

Tekrar teşekkür ederim. Akaşama dediğim gibi test ettikten sonra üzerime düşeni derhal yapacağım. Saygılarımla. Hayırlı günler.

• dvd rom u degiştirmeniz gelenegi surdurmeniz cok guzel , ancak bunun geri donusu kacınılmaz BAN dır . bunu belirtmiş olsaydınız keske .
  • Cuma namazında sonra ürünü eve gidip test ettim. Malum cuma, herkese para lazım. sizde ticaret yapıyorsunuz. sizi pazatesine kadar bekletmeye gerek yok. ürün gayet güzel çalışıyor. Bu alışverişten çok memnun kaldığımı belirtmeliyim. GG'da da Üzerimi düşeni yaptım. Yeine görüşeceğiz inşallah. iyi günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysfclk

dvd rom u degiştirmeniz gelenegi surdurmeniz cok guzel , ancak bunun geri donusu kacınılmaz BAN dır . bunu belirtmiş olsaydınız keske .

Fw' yapılan her cihazda bu risk var. Spoof işlemi ise bu riski arttırıyor. Online oyun için orjinal kullanılmasını her zaman öneriyoruz zaten.
  • quote:

Selam,

Dreamman arkadaşımızın bahsettiği gibi, zaten ben de hep gidip şubeden alıyorum. Bu sabah 8 gibi internetten baktığımda gece 21 civarı ulaşmış o şubeye. sabah aradım görüştüm. Bana dediği laf çok güzel: Abi iyiki aradınız bugün elinize ulaşmazdı valla..daha ne diyeyim ben bunlara.neyse, şehrin öbür ucuna gidip aldım ürünü. Kontrol ettim, onlarla ilgili bir sıkıntı var gözükmüyor. Şu an ofisteyim, ancak akşam evde ürünü test edebilirim. Kargo yinede elime hızlı geçmiş oldu diyebilirim. Aynı gün kargoladığınız için teşekkür ederim. Ayrıca oyun da göndermişsiniz. Bu hoş jest içinde ayrıca teşekkürler. GG'dan bu gece üzerime düşeni yaparım inşallah.

Bunun yanından, UPS almayı düşünüyorum Xbox360 için. Mantıklı olmaz mı: yani bu voltaj dalgalanmaları mı deniyor, onalrdan korunmak için veya nemelazım elektrik ani gitmeleri için falan. 50-60 YTL'ye teknosada garantili 600'lük ürünler görmüştüm..

Tekrar teşekkür ederim. Akşama dediğim gibi test ettikten sonra üzerime düşeni derhal yapacağım. Saygılarımla. Hayırlı günler.

Ups kullanmanızın (Kaliteli bir ürün olması şartıyla) hiçbir sakıncası yok.
    Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: Nikos_d

Merhabalar, ben jasper boardlarla ilgili sormak istiyorum,eğer net bir cevap alabilirsem sevinirim. Jasper boardlar yurtdışında satışa sunuldu deniliyor, nekadar doğru bilmiyorum. Siz nezaman getirmeyi düşünüyorsunuz? Jasperlar nezamn gelir? bunu gerçekten merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim. Birde benim Elite makinam neoldu hocam ses çıkmadıda.

Jasper boardlar yurtdışında çıktı deniyor ama gerçekmi bilmiyorum. Çıksa bile sonuçta elimizdeki ürünler bitmeden yeni ürün getirmeyeceğimize göre beklemek zorundayız. Cihaz ile ilgili bilgiyi Mete Bey' e sormak durumundayım ama geç oldu, yarın ilgilenirim ve bilgi veririm.

Cihazınızın gpu'su ve hana' sı reballing işlemi sonrası yerine takılmış. Şu an testte, ayrıca pm göndereceğim.

• quote:

Teşekkür ederim.. O zaman bir soru daha sorayım size. Şöyle olsun soru. NTSC yada PAL, benim cihaz her ikisinide okur değil mi? Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim.. O zaman bir soru daha sorayım size. Şöyle olsun soru. NTSC yada PAL, benim cihaz her ikisinide okur değil mi? Teşekkürler.

Cihazınız Pal, yani Pal ve RF oyunları okur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.