Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • atik 4-5 gün önce 25 gün sonra demişti bana.
  • valla ben atiki bekleyemedim ve gittim onun olduğu caddennin karşısındaki DN3 adlı dükkandan sıfır bir arcade pack (falcon 08.2008 üretim) aldım.fiyatıda atikten daha uygun 10 taksitle böldüm 545 TL.artı birde oyun hediye etti. 1 haftadır oynuyorum.ohh be.
  • atik bana bugün "mayısın ilk haftasında jasperlar geliyor. fiyatlar aynı olacak" dedi
  • ne adamlarız.bozulacağı belli bi makine için bekliyoz.
  • Arkadaşlar xbox 360 ım 3k gördü ve tamir ettirmek istiyorum ancak bunun için re-balling denilen yöntemi kullanan firmayı istiyorum bu işlemi atik elektronik mi yoksa özkan elektornik mi yapıyor .Birde bu re-balling sistemiyle tamir ettiren arkadaşlarımız var mı forumumuzda verim aldılar mı acaba?
  • Atik Elektronik Selamlar

Sizden bir elite makina almıştım şu an yeni oyunlarda malum yeni fw istiyor bu işi geldiğimizde hemen yapabiliyormusunuz ve ücreti ne kadar teşekkürler
  • Günaydın arkadaşlar,

Galiba Atik elektronik artık bu iş ile ilgilenmiyor. Lite-on dvd sürücüye sahip xbox 360 ıma başta Bursa olmazsa İstanbul olmak üzere nerede fw yaptırabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İyi haftasonları,
    king0007
  • atik elektronik telefonlara neden cevap vermiyo ki ??
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_dangerous -- 13 Temmuz 2011; 19:58:34 >
  • Devam ediyor mu kampanya?3K görsek kime tamir ettirecez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NK_Ultra -- 2 Temmuz 2012; 10:59:26 >
  • Atik_Elektronik kullanıcısına yanıt
    hocam hala xbox varmı arcade güzel bal makina
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.