Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende alacağımda Antalyada oturuyorum ödeme işlemi nasıl yapılacak? gg baktımda atik elektronik yoktu?
  • Dostlar, şu an yeni bir yapılanma içerisinde olduğumuz için, bırakın burada yazılanlara ya da pm' lere cevap vermeyi, telefonlara dahi cevap vermekte zorlanıyoruz. Bu nedenle buradan cevap beklemek yerine doğrudan telefon ile ulaşmanız aradığınız cevapların yanıtına daha çabuk kavuşmanızı sağlayacaktır.

Geçici olan bu durum en kısa zamanda eski haline dönecektir.

Saygılarımızla

Atik Elektronik
  • bu başlığı 2 aydır takip ediyorum.
    ilginçtir bundan bir kaç gün önce bu başlıkta atik elektroniğin son yapılandırma
    ile ilgili yazısından sonra bir arkadaş atik elektroniği eleştirir bir yorum yazmıştı o yorum silinmiş.
    aceba neden atik elektroniği eleştiren bu yorum silindi merak etmeye başladım.yorumunda vatandaş,
    ürün satın almak için sizden hesap numaranızı isteyen kullanıcılara hemen cevap veriyorsunuz da
    buraya cevap yazacak zamanınız yokmu diyerek eleştiride bulunmuştu.ilginçtir bu yorum neden silinmiş anlamadım.
    YORUMSUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornaga -- 11 Mart 2009; 16:28:20 >
  • JASPER bekleyen arkadaşlara kötü haber geçen ay elime xbox 360arcade 08/10/2008 üretimli 150 w adaptörlü jasper geldi firmware yapı sattım.Ama şunu gördüm ki herhangi bir değişiklik yok cihaz hala yüksek ısılarda çalışmaya devam ediyor.Yani kısacası jasper boardlarında sonu 3k .Kurtuluş yok .
  • Ya bence ne olursa olsun isterse falconlardan daha kötü olsun ben genede jasperları beklerim Hem millet çok az ısınıyor dior sen nerden cıkardın cok ısındıgını
  • -yukarda bi yorum okudumda lite on ları bize vermiyorlar diyor bu lite on nedir ?
    -bizim aldıgımız makınanın orjinal sürücüsünü kendilermi alıyor alıyorlarsa bunu napıyoralr .,?
    -degiştirip taktıkarlı sürücü sıfırmı 2. elmi onu nasıl anlıyacagız ?
    -bide ilk mesaja kutu içeriklerini detaylı yazarlarmı mesaj aralarında armaktan bir oldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revix -- 23 Mart 2009; 18:00:05 >
  • Merhaba,
    XBOX 360 Arcade'ler için 540 tl lik fiyat biçilmiş ve kredi kartlarına peşin fiyatına taksit imkanı olduğu tablo ile belirtilmiş. Fakat nedense telefonla konuştuğumuzda ( tahtakale şubesi ) kredi kartı ile taksit yapılmadığını söylüyor, hangisi doğrudur, atik elektronik bir yetkili arkadaş çıkığ şu konuyu aydınlatabilirmi.

Birde şuan elinizde xbox 360 arcade varmı ?
  • ne jaspermış helak olduk beklemekten.inşallah değer.
  • Selam Arkadaşlar ;

Jasper larla ilgili çpk önemli bir gelişmeyi size ulaştırmaktan mutluluk duyarım.

Beklenilen ürünlerin gelmesine 2 ay kaldı. Birazcık daha sabır....
  • nisan geldi sonuç yok daha.
  • Jesper lar geldi diyelim. PAL Xbox 360 Elite ı kaça satarsınız? (Tahmini fiyat söyleyin. Jesper olacak)
  • ii günler ben xbox almayı düşünüyorum ama fwli olmasını istemiyorum şuan ki fiyatı ve vade farkıyla taksit varmı onu sorucaktım galiba kampanyası bitmiş.
  • arkadaşlar guitar hero oynamak için xbox almak istiyorum ve bursadayım sizce hangisini alayım?bonus kartla kaça gelio 8-10 taksitle kaça gelir
  • Merhaba,
    NTSC-U Falcon XBOX 360 i tr de kullanmak için adaptör elinizde var mı? ve fiyatı ne kadar.
  • Arkadaşlar içiniz rahat olsun.ben dün şahsen kadıköye gidip görüştüm Atik'le.Ve en geç 20 gün sonra jasper lar geliyormuş.kesin söz aldım.Bekleyenlerin gözü aydın!!!!
  • Super haber. 5 aydir bekliyordum
  • umarım daha da ertelenmez
  • Son mesajlardan sonra baya zaman geçmiş. Xbox360 güncel fiyatları hala ilk sayfadakiler mi?

Birde diğer aksesuarlar(Gamepad, Hdd, Soğutucu vs.) hakkında da fiyat bilgileri verirseniz daha güzel olur diye düşünüyorum(aslında hep diyorum bir internet sitesine ihtiyacınız var diye ama :) )
  • takas oluomu ornegin pal pro verip pal ustune para koyup elite alabiliormuyum
  • 20 gün oldu nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.