fiyatlar ne ara artmış son baktığımda elite 750 arcade 500dü
ARKADAŞLAR FİF 09 ONLİENDEN NASIL LİGLERE GİRİLİYOR YOKMU BİLEN BEYLER ŞUNU ALLAH RIZASI İÇİN ANLATSIN BANA NASIL OYNIYOR ŞU GRUPLARA NASIL GİRİLİYOR BEN OYNUYORUM AMA SADECE TEK MAÇ OYNAYABİLİYORUM YANİ HIZLI MAÇ BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM BEYLER
yakup kardeş (Polat alemdarmı desem) yenı fıyatlar super gercı ben onceden gordum yedekte samsung dvd rom bulundursam ne dersın
herkese selam soyle benden (HAKAN)
bıde bu lıve kartları alabılecegım ades varmı bıldıgın
biri jasper geldiğinde haberdar etsin de sonra peynir ekmek gibi kapışılır
forumda her gün mesajı olan atik nerede çok merak ediyoruz hepimiz.haksızmıyım. umarım başlarında kötü bir iş yoktur.herkezce dürüstlükleri ile iyi tanınan bir firmanın ortada olmaması insanı endişelendiriyor.atiiik nerdesin ben kardeş. neoldu jasperlerden bir haber varmı
Merhabalar. Böyle kısmete ne denir bilmiyorum :) 5 aydır yurtdışındaydım, 2-3 aydır Xbox sevdasına tutuştum. Burdan Jasper alırım diyordum hep, son 2 günüm kaldı, aleti alamadan cüzdanı kaybettik. :) Neyse dönüyorum ve sizden alacağım, böyle referanslar kolay kazanılmaz. Bir sorum olacak ama. Kredi kartı kullanmıyorum, senet gibi bir şeyle 3-4 aylık nakit olarak taksit yapmanız mümkün mü? İstanbul'da oturuyorum bu arada. İyi satışlar.
slm atik elektronikben su anda xbox almayi dusunuorum ve sizdeki fiyatlara baktım gayet uygun gerci yeni kampanyalar falan oldumu bilmiorum ama benim bi sorunum var benim su anda kredi kartım olmadıgından ödemeyi nasıl yapacagımı bilmiorum bana yardımcı olursanız sevinirim.Kargo ücreti ayriyeten fw li xbox arcade pro ve elit in fiyatları ne kadar söylerseniz sevinirim.
sevgili atik ne oldu size kardeş cevap gelmiyor artık neden xbox jasper modeli alcaz geldimi gelmedimi ne zaman gelcek bi cevap verin allah aşkına lütfen.
Jasperiler gelmedi mi daha
merhaba arkadaşlar benmde bir rrod 20gb pal 360m var.sıkıntıdan patlamak uzereyim kaç aydır ve bu konuyu okuyana kadar falcon arcade dusunuyordum..jasper'ın ne farkı var acaba biraz bilgilendirir misiniz beni? ve beklememe deger mi?.. tskklurler
arkadaşlar atik'ten ses seda çıkmıyor, pm'de atamıyoruz, posta kutuları dolu, çok mu yoğunlar acaba?
umarım jasper getirtmekle mesguldurler herkes jasper beklior ...
acaba turkiye pazarına ne zaman girecek xbox bilgisi olan var mı?
Ben bugun aradım hala 2 ay var diyorlar Hiç azalmıyor bu 2 ay daha ocak ayından beri ne zaman arasak 2 ayda 2ay anlamadım gitti
quote:
Orjinalden alıntı: emretasman30
Ben bugun aradım hala 2 ay var diyorlar Hiç azalmıyor bu 2 ay daha ocak ayından beri ne zaman arasak 2 ayda 2ay anlamadım gitti
türkiye pazarı için mi emre?yoksa jasper mı?
ben bekleyemeyecem gidip falcon alıyom 2-3 derece ısı için jasper beklemye değmez
quote:
2 ay mı daha 2 ay kim bekleyebilir gidip falcon mu almalı acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: ensturk13
quote:
türkiye pazarı için mi emre?yoksa jasper mı?
Ne yazıkki jasperların gelmesine 2 ay kalmış
gecen hafta xbox 360 arcade siparis ettim aynı gun herseyini halledip kargoya verildi:)mete kardesime cok tesekkur ederim gercekten cok iyi iyi satıslar mete cim...