Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alibey83

haklısınız,peki fiyatı ne kadar olur elitein hemalhesat üzerinden onu öğrenebilirsem sevinirim

Normalde nakit satış fiyatımızı 1.11 ile çaptığınızda hemalhemsat fiyatı ortaya çıkar...
  • Herkese selamlar,

Forumunuza yeni kayıt oldum.

Atik Elektronik ile GG'da tanıştım. FW li Xbox360 almak istiyorum. Kısmetse alışverişimizi tamamlayacağız. HH'de de dükkanınızın olduğunu bilmiyordum. Keşke hepsiburada.com'da da olsanız. 2003'ten beri online olarak tek alışveriş yaptığım ve yaptığım alışverişin güvenli olduğunu hissettiğim tek yer orası. Oraya da dükkan açmayı düşünmüyor musunuz? GG'dan daha önce hiç alışverişim olmadı. Okadar tereddütteyimki anlatamam. Keşke hepsiburada.com olsanız :(. İyi çalışmalar,
  • Bu karagül iş hanındaki yerinizde de satış var değil mi?
  • Ben cumartesi günü gittim atik'e gittim ve sonunda aldım xbox 360 60 gb'mi, ama sonra pişman oldum. Keşke daha önce alsaymışım konsolu, pc ile geçirdiğim günlere yanarım

mete ve yakup beyler sağolsunlar ilgilendiler, özellikle son güncelleme sonrası konsolun performası çok iyi
  • Bu kur farkı nedeniyle yapılan küçük düzenlemeler kur sadece yükseldiğinde mi yapılıyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eIgHt

Bu kur farkı nedeniyle yapılan küçük düzenlemeler kur sadece yükseldiğinde mi yapılıyor acaba?

aynı soru benim aklıma da geldi...
  • pm attım dun ama cevaplanmamıs sanırım gozden kacmıs bi bakar mısınız
  • quote:

Bu kur farkı nedeniyle yapılan küçük düzenlemeler kur sadece yükseldiğinde mi yapılıyor acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!!

XBOX 360' da BEKLENEN SONBAHAR GÜNCELLEMESİ BOMBA GİBİ...

<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PAL XBOX 360 ARCADE PACK 480 YTL.

PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 590 YTL.

PAL XBOX 360 ELITE 730 YTL.

DVDROM' LAR LITE-ON' DUR VE FW YÜKLENEBİLMESİ
    İÇİN DVD-ROM' LARIN DEĞİŞMESİ GEREKMEKTEDİR...
    BU İŞLEM SIRASINDA SIFIR SAMSUNG DVD-ROM' lar
    KULLANILMAKTADIR. KONSOLUNU FW' Lİ İSTEYEN
    ARKADAŞLAR FİYATLARA 130 YTL EKLEMELİSİNİZ...

FW' Lİ KONSOL FİYATLARI:

FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK 610 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 720 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE 860 YTL.

TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER:

FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 680 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 800 YTL.

FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 960 YTL.

İSTANBUL DIŞINDA OLAN VE KREDİ KARTI İLE
    SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR HEMALHEMSAT
    ÜZERİNDEN ALABİLİRLER. AŞAĞIDA ARCADE PACK
    İÇİN ÖRNEK ÖDEME TABLOSU GÖRÜLMEKTEDİR.

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!!

Yoğunluk nedeniyle PM' ler okunamıyor , bu nedenle
    hızlı iletişim için lütfen 0216 4187455' ten arayınız.

Edit: Kur farkı nedeniyle küçük bir düzenleme.

Küçük bir düzenleme yaptım.

• quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

pm attım dun ama cevaplanmamıs sanırım gozden kacmıs bi bakar mısınız

Cevapladım.
  • quote:

Bu karagül iş hanındaki yerinizde de satış var değil mi?

Var tabii ama yer küçük olduğundan Kadıköy kadar çeşit olmuyor . Gelmeden ne istediğinizi söylerseniz, eksiklik varsa göndeririz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jcdenton

Ben cumartesi günü gittim atik'e gittim ve sonunda aldım xbox 360 60 gb'mi, ama sonra pişman oldum. Keşke daha önce alsaymışım konsolu, pc ile geçirdiğim günlere yanarım

mete ve yakup beyler sağolsunlar ilgilendiler, özellikle son güncelleme sonrası konsolun performası çok iyi

Sizide xbox ailesine kattığımıza sevindim. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrbigtime

Herkese selamlar,

Forumunuza yeni kayıt oldum.

Atik Elektronik ile GG'da tanıştım. FW li Xbox360 almak istiyorum. Kısmetse alışverişimizi tamamlayacağız. HH'de de dükkanınızın olduğunu bilmiyordum. Keşke hepsiburada.com'da da olsanız. 2003'ten beri online olarak tek alışveriş yaptığım ve yaptığım alışverişin güvenli olduğunu hissettiğim tek yer orası. Oraya da dükkan açmayı düşünmüyor musunuz? GG'dan daha önce hiç alışverişim olmadı. Okadar tereddütteyimki anlatamam. Keşke hepsiburada.com olsanız :(. İyi çalışmalar,

GG yada HH sadece taksitle alacaksanız mantıklı. Havale ile almayı düşünürseniz banka detaylarını gönderebilirim.
  • Bu harddisk olan modellerin avantajı nedir arkadaşlar hala tam olarak anlayabilmiş değilim.Demo oyun yüklemek için falan mı?Yada sadece aksesuar farkı mı?

Ben arcade pack alsam işimi görmez mi sadece single olarak kullanıcam,live a falan bağlanmıyacam.
  • Üstad elinde 2. el veya banlı 360 mevcut mudur??
  • quote:

Bu harddisk olan modellerin avantajı nedir arkadaşlar hala tam olarak anlayabilmiş değilim.Demo oyun yüklemek için falan mı?Yada sadece aksesuar farkı mı?

Ben arcade pack alsam işimi görmez mi sadece single olarak kullanıcam,live a falan bağlanmıyacam.

Sadece oyun oynayayım fiyatı da uygun olsun diyorsanız harddisk şart değil ama benim tavsiyem 60 gb pro pack olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Üstad elinde 2. el veya banlı 360 mevcut mudur??

Maalesef hocam.
  • Dün Pm atmıştım ama malesef cevap alamadım.Bir de burdan yazayım.Cihaza pazartesi akşamı ya da salı sabahı bakılacak demiştiniz,hala haber alamadım malesef.Belli oldu mu sonuç acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1978

Dün Pm atmıştım ama malesef cevap alamadım.Bir de burdan yazayım.Cihaza pazartesi akşamı ya da salı sabahı bakılacak demiştiniz,hala haber alamadım malesef.Belli oldu mu sonuç acaba?

Pm gözden kaçmış. Cihazınız yapıldı, şu an testte. Ayrıca pm atıyorum.
  • Merhabalar, ben jasper boardlarla ilgili sormak istiyorum,eğer net bir cevap alabilirsem sevinirim. Jasper boardlar yurtdışında satışa sunuldu deniliyor, nekadar doğru bilmiyorum. Siz nezaman getirmeyi düşünüyorsunuz? Jasperlar nezamn gelir? bunu gerçekten merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim. Birde benim Elite makinam neoldu hocam ses çıkmadıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 26 Kasım 2008; 18:20:56 >
  • PM
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.