ben birşey daha sormak istiyorum müsadenizle.xbox arcade pack alsak FW siz+samsung dvd rom ile birlikte.ne kadara malolur.FW yi kendim yapsam.bir fiyat vrebilirmisiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: kenturk1750
ben birşey daha sormak istiyorum müsadenizle.xbox arcade pack alsak FW siz+samsung dvd rom ile birlikte.ne kadara malolur.FW yi kendim yapsam.bir fiyat vrebilirmisiniz...
Sadece Dvd-Rom satışımız yok maalesef. Amacımız zaten FW işleminden para kazanmak o yüzden riske girip dvd-rom getirdik, bu riskin bir karşılığı olmalı.
Antalya'dan gönderdiğim Elite cihaza uygulanan DVD Rom değişikliğindeki süratinizden ve kaliteli işçiliğinizden dolayı sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
quote:
Orjinalden alıntı: themehmetoner
Antalya'dan gönderdiğim Elite cihaza uygulanan DVD Rom değişikliğindeki süratinizden ve kaliteli işçiliğinizden dolayı sizlere teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Bizi tercih ettiğiniz için bizim teşekkür etmemiz lazım, güle güle kullanın.
XBOX 360' da BEKLENEN SONBAHAR GÜNCELLEMESİ BOMBA GİBİ...
<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
PAL XBOX 360 ARCADE PACK 490 YTL.
PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 600 YTL.
PAL XBOX 360 ELITE 730 YTL.
DVDROM' LAR LITE-ON' DUR VE FW YÜKLENEBİLMESİ İÇİN DVD-ROM' LARIN DEĞİŞMESİ GEREKMEKTEDİR... BU İŞLEM SIRASINDA SIFIR SAMSUNG DVD-ROM' lar KULLANILMAKTADIR. KONSOLUNU FW' Lİ İSTEYEN ARKADAŞLAR FİYATLARA 130 YTL EKLEMELİSİNİZ...
FW' Lİ KONSOL FİYATLARI:
FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK 620 YTL.
FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK 730 YTL.
FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE 860 YTL.
TAKSİTLE ALMAK İSTEYENLER:
FW' Lİ PAL XBOX 360 ARCADE PACK BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 690 YTL.
FW' Lİ PAL XBOX 360 60 GB PRO PACK BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 810 YTL.
FW' Lİ PAL XBOX 360 ELITE BONUS 'A 10 AY ,AXESS' E 8 TAKSİT 960 YTL.
İSTANBUL DIŞINDA OLAN VE KREDİ KARTI İLE SATIN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR HEMALHEMSAT ÜZERİNDEN ALABİLİRLER. AŞAĞIDA ARCADE PACK İÇİN ÖRNEK ÖDEME TABLOSU GÖRÜLMEKTEDİR.
Yoğunluk nedeniyle PM' ler okunamıyor , bu nedenle hızlı iletişim için lütfen 0216 4187455' ten arayınız.
Edit: Kur farkı nedeniyle küçük bir düzenleme.
Bu arada taksitli satışlarımıza 8 Taksit ile Axess' te katıldı. Aksesuarlarda da benzer komisyon oranları ile hizmetinizdeyiz
Bir baktım dolar 1,74 olmuş .. Fiyatlar allak bullak olacak.
artan kura rağmen fiyatlarınız çok iyi
oh be dolar sonunda 1.70in altına indi şu anda 1.6764
atik elektroniğe güvenebilirsiniz 4-5 ay önce elite aldım kndilerinden vede cok iyi insanlar
peki diğer ürünlerinizi inceleyebileceğimiz bir site adresiniz yokmu.birşey daha sormak istiyorum.arcade versiyonlarında hdd bulunmuyor.daha sonra alacağımız bir xbox360 hdd si takabiliyormuyuz sonrasında bir sorun oluşturabiliyormu.
quote:
peki diğer ürünlerinizi inceleyebileceğimiz bir site adresiniz yokmu.birşey daha sormak istiyorum.arcade versiyonlarında hdd bulunmuyor.daha sonra alacağımız bir xbox360 hdd si takabiliyormuyuz sonrasında bir sorun oluşturabiliyormu.
Xbox360 harddiski externaldir, daha sonra alarak kolayca takabilirsiniz. Site hazırlanıyor. Oyun konsollararına ait hemen her hizmeti veriyoruz.
biraz önce elite olan bir arkadaşım aradı 3 kırmızı ışık vermiş alet.olay şöyle olmuş. arkadaşın afacan bir çocuğu var.arkadaş oyun oynarken 2-3 defa konsolu kapatmış.haliyle arkadaşda tekrar açmış.sonra oyun oynarken elektrikler gitmiş ve gelmiş.sonra arkadaş makineyi açtığında 3 kırmızı ışık yanıyormuş ve ekranda hiçbirşey görünmüyormuş. durum bu bu olayı tabi bakmadan birşey söylemeniz zor.alet yapılabilirmi?eğer yapılırsa maksimum ne kadara mal olur.ilginiz için şimdiden sağolun...
quote:
biraz önce elite olan bir arkadaşım aradı 3 kırmızı ışık vermiş alet.olay şöyle olmuş. arkadaşın afacan bir çocuğu var.arkadaş oyun oynarken 2-3 defa konsolu kapatmış.haliyle arkadaşda tekrar açmış.sonra oyun oynarken elektrikler gitmiş ve gelmiş.sonra arkadaş makineyi açtığında 3 kırmızı ışık yanıyormuş ve ekranda hiçbirşey görünmüyormuş. durum bu bu olayı tabi bakmadan birşey söylemeniz zor.alet yapılabilirmi?eğer yapılırsa maksimum ne kadara mal olur.ilginiz için şimdiden sağolun...
Voltaj değişikliğinden kaynaklanan bir 3K olabilir. Kabloları söküp 2 dakika beklesin ve tekrar taktıktan sonra konsolu açsın.