Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wederson

atilla bey galiba pm lerde sorun var benim $u iade i$ini nasıl yapıcaz bir anlatırmısınız?

Pm gitmedi herhalde .Konsol ile işyerimize geldiğinizde gereken arkadaşlar tarafından yapılacaktır. Ayrıca tekrar pm atıyorum.
  • Dolar 1,65 oldu.Fiyatlar artacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: esg222

Arkadaşlar bu yeni model Falcon Anakartlılarda 3 kırmızı ışık görme riskinde bir fark var mı. Galiba artık 3 ışık yerine 1 kırmızı ışık hatası veriyor.

Falconlarda 3k riski Xenon ve Zephyr boardlara göre çok daha düşük. e74 ve ender olarak e73 görülebiliyor. 3k ise çok daha ender.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Orjinalden alıntı: wederson

atilla bey galiba pm lerde sorun var benim $u iade i$ini nasıl yapıcaz bir anlatırmısınız?

Pm gitmedi herhalde .Konsol ile işyerimize geldiğinizde gereken arkadaşlar tarafından yapılacaktır. Ayrıca tekrar pm atıyorum.

te$ekürler.
  • Teşekkürler yanıt için.
  • Dünde mesaj atmıştım.Falcon işlemcili arcade e74 gördü.İzmir'den göndericem size aleti.Adresinizi alabilir miyim?Bir de ne kadar zamanda geri gönderirsiniz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1978

Dünde mesaj atmıştım.Falcon işlemcili arcade e74 gördü.İzmir'den göndericem size aleti.Adresinizi alabilir miyim?Bir de ne kadar zamanda geri gönderirsiniz acaba?

Pm gelmedi. Genellikle 1 hafta 10 gün ortalama bekleme süresi. Elden geldiğince hızlı olmaya çalışacağız.

Rıhtım cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No:210 Kadıköy / İstanbul

adresine gönderebilirsiniz.

Donanımhaber "nick"' inizi not olarak yazarsanız faydası olur.

( İtiraf etmek gerekirse, donanimhaber kullanıcıları biraz daha az bekliyor. )

Saygılar
  • evet arkadaşlar bende kendilerinden geçen ay almış olduğum 20 gb hdd'yi 120 gb ile değiştirttim, çok memnunum, çok ilgilendiler sağolsunlar, burdan kendilerine teşekkür ediyorum...
  • Dolar 1,65 ama fiyatlar biraz artmış, neden acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: digi_boy2006

evet arkadaşlar bende kendilerinden geçen ay almış olduğum 20 gb hdd'yi 120 gb ile değiştirttim, çok memnunum, çok ilgilendiler sağolsunlar, burdan kendilerine teşekkür ediyorum...

Biz teşekkür ederiz, saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Dolar 1,65 ama fiyatlar biraz artmış, neden acaba?

Kur nedeniyle minik bir ayarlama , çoğu arkadaş farkına bile varmıyor, o kadar küçük yani....
  • Farkına varanlara eski kurdan veriyor musunuz peki =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Farkına varanlara eski kurdan veriyor musunuz peki =)

Keşke yapabilsek.
  • dolar 1.68 oldu süper fiyatlar fakat bu dolar hiç yerinde durmuyor dolara
  • Artsın artsın dolar çok iyi oldu valla (:

Hayırlı satışlar hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Artsın artsın dolar çok iyi oldu valla (:

Hayırlı satışlar hocam

Teşekkürler.
  • Tamam yarın gönderiyorum ben cihazı.Bi sorum daha olacak.E74 hatası giderildikten sonra tekrar aynı hatayı verme olasılığı yüksek midir?Bir de belli bir süre garanti vericek misiniz?
  • 620 olmuş neyse dolar düşünce eski haline döner...

değilmi?
  • Dün sipariş verdim verdim bugün elime geçti cihaz.
    İlginiz için teşekkürler Atik Elektronik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1978

Tamam yarın gönderiyorum ben cihazı.Bi sorum daha olacak.E74 hatası giderildikten sonra tekrar aynı hatayı verme olasılığı yüksek midir?Bir de belli bir süre garanti vericek misiniz?

3 Ay garantimiz var. Tamir sonrasında tekrar hata verme oranı eskiye oranla çok iyi ve gittikçe de azalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.