Arkadaşlar bu yeni model Falcon Anakartlılarda 3 kırmızı ışık görme riskinde bir fark var mı. Galiba artık 3 ışık yerine 1 kırmızı ışık hatası veriyor.
Falconlarda 3k riski Xenon ve Zephyr boardlara göre çok daha düşük. e74 ve ender olarak e73 görülebiliyor. 3k ise çok daha ender.
atilla bey galiba pm lerde sorun var benim $u iade i$ini nasıl yapıcaz bir anlatırmısınız?
Pm gitmedi herhalde .Konsol ile işyerimize geldiğinizde gereken arkadaşlar tarafından yapılacaktır. Ayrıca tekrar pm atıyorum.
te$ekürler.
Teşekkürler yanıt için.
Dünde mesaj atmıştım.Falcon işlemcili arcade e74 gördü.İzmir'den göndericem size aleti.Adresinizi alabilir miyim?Bir de ne kadar zamanda geri gönderirsiniz acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1978
Dünde mesaj atmıştım.Falcon işlemcili arcade e74 gördü.İzmir'den göndericem size aleti.Adresinizi alabilir miyim?Bir de ne kadar zamanda geri gönderirsiniz acaba?
Pm gelmedi. Genellikle 1 hafta 10 gün ortalama bekleme süresi. Elden geldiğince hızlı olmaya çalışacağız.
Rıhtım cad. Başçavuş Sk. Emintaş İşhanı No:210 Kadıköy / İstanbul
adresine gönderebilirsiniz.
Donanımhaber "nick"' inizi not olarak yazarsanız faydası olur.
( İtiraf etmek gerekirse, donanimhaber kullanıcıları biraz daha az bekliyor. )
evet arkadaşlar bende kendilerinden geçen ay almış olduğum 20 gb hdd'yi 120 gb ile değiştirttim, çok memnunum, çok ilgilendiler sağolsunlar, burdan kendilerine teşekkür ediyorum...
Dolar 1,65 ama fiyatlar biraz artmış, neden acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: digi_boy2006
evet arkadaşlar bende kendilerinden geçen ay almış olduğum 20 gb hdd'yi 120 gb ile değiştirttim, çok memnunum, çok ilgilendiler sağolsunlar, burdan kendilerine teşekkür ediyorum...
Tamam yarın gönderiyorum ben cihazı.Bi sorum daha olacak.E74 hatası giderildikten sonra tekrar aynı hatayı verme olasılığı yüksek midir?Bir de belli bir süre garanti vericek misiniz?
620 olmuş neyse dolar düşünce eski haline döner...
değilmi?
Dün sipariş verdim verdim bugün elime geçti cihaz. İlginiz için teşekkürler Atik Elektronik.
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1978
Tamam yarın gönderiyorum ben cihazı.Bi sorum daha olacak.E74 hatası giderildikten sonra tekrar aynı hatayı verme olasılığı yüksek midir?Bir de belli bir süre garanti vericek misiniz?
3 Ay garantimiz var. Tamir sonrasında tekrar hata verme oranı eskiye oranla çok iyi ve gittikçe de azalıyor.