Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wederson

attila bey size verdiğim makina için pm attım ama geri dönü$ yapmadınız,bi kontrol edermisiniz gelen kutunuzu.

Cevapladım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertheworld

elinizde halo pack varmı veya gelicekmi

Elimizde şu an yok, gelirmi bilemiyorum.
  • Selamlar.Şubat sonu sizden arcade pack almıştım.Malesef bu sabah system error verdi.Hata kodu E74.Sanırım GPU hatası.Tamiri mümkün mü ve ne kadara malolur acaba?Teşekkürler.
  • x360 wireles koll için pm attım fiyatını ve eft adresinizi yazarsanız hatta msn yazarsanız ço0k iyi olur x360 için hayla ps3 parası beklemekteyim fakat wireles kolu şimdiden almak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1978

Selamlar.Şubat sonu sizden arcade pack almıştım.Malesef bu sabah system error verdi.Hata kodu E74.Sanırım GPU hatası.Tamiri mümkün mü ve ne kadara malolur acaba?Teşekkürler.

Geçmiş olsun, Maksimum 120 ytl ama konsolu bizden aldığınıza göre size daha uygun olacaktır.
    Gönderin duruma göre en uygun masrafı neyse ona göre yaparız.
  • atik elektronik pm attım xbox 360 wireles kol fiyatı ve hesap numarınızı yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbgrkm

x360 wireles koll için pm attım fiyatını ve eft adresinizi yazarsanız hatta msn yazarsanız ço0k iyi olur x360 için hayla ps3 parası beklemekteyim fakat wireles kolu şimdiden almak istiyorum

80 Ytl, banka bilgileri için pm attım.
  • 120 gb hdd için pm attım..
  • Bir pm daha geçtim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sambaras

Bir pm daha geçtim..

quote:

Orjinalden alıntı: sambaras

120 gb hdd için pm attım..

Bulunduğum bölgeden belkide ama site çok yavaşladı. Gelen kutusu açılabilirse okuyup cevaplıyacağım.

Edit: Yanlış anlaşılma olmasın . Yukarıdaki ban! size değil Telekom' a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atik_Elektronik -- 17 Kasım 2008; 23:06:17 >
  • PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: OrKo1984

PM

Mesaj kutunuz dolu olabilir, pm atılamıyor.
  • Sevgili Atik Elektronik,

Pazartesi sipariş verdim Ankara'ya bugün öğlen elime geçti. Hızlı gönderiniz için çok teşekkür ederim.
  • ilk önce bu verdiğiniz fiyatlar için tebrikler.ben şunu sormak istiyorum.alacağım x360 ın fiyatının belli bir kısmını peşin diğer kısmını kart ile ödemek mümkünmü acaba.diyelim x360 arcade FW li versiyonu için 350tl nakit diğer kalanı kart ile.böyle bir imkan sunabilirmisiniz
  • Merhabalar,
    geçen hafta Cumartesi günü Atilla ve Mete Beyler'in düzgün ve akılcı yaklaşımları sayesinde çok uygun fiyatlarla xbox 360 Pro Pack aldım.Kendilerine buradan teşekkürlerimi gönderiyorum.

İyi satışlar ve sağlıklı günler diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atieng

Sevgili Atik Elektronik,

Pazartesi sipariş verdim Ankara'ya bugün öğlen elime geçti. Hızlı gönderiniz için çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenturk1750

ilk önce bu verdiğiniz fiyatlar için tebrikler.ben şunu sormak istiyorum.alacağım x360 ın fiyatının belli bir kısmını peşin diğer kısmını kart ile ödemek mümkünmü acaba.diyelim x360 arcade FW li versiyonu için 350tl nakit diğer kalanı kart ile.böyle bir imkan sunabilirmisiniz

Elbette bu tür bir ödeme seçeneğinizde var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buggy99

Merhabalar,
    geçen hafta Cumartesi günü Atilla ve Mete Beyler'in düzgün ve akılcı yaklaşımları sayesinde çok uygun fiyatlarla xbox 360 Pro Pack aldım.Kendilerine buradan teşekkürlerimi gönderiyorum.

İyi satışlar ve sağlıklı günler diliyorum.

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • Arkadaşlar bu yeni model Falcon Anakartlılarda 3 kırmızı ışık görme riskinde bir fark var mı. Galiba artık 3 ışık yerine 1 kırmızı ışık hatası veriyor.
  • atilla bey galiba pm lerde sorun var benim $u iade i$ini nasıl yapıcaz bir anlatırmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.