Şimdi Ara

!!!! XBOX 360' DA 2009 KAMPANYA FİYATLARI !!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
1
Favori
75.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Fiyatları sevdim en kısa zamanda dostlara haber salıp gelip birkaç cihaz alalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paranoyak

Bu Fiyatları sevdim en kısa zamanda dostlara haber salıp gelip birkaç cihaz alalım.

Bekleriz.
  • Bana da bi cevap yazsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: eIgHt

Bu arcade ve pro pack arasındaki farklar tam olarak nedir acaba?
    Ben fşyatı daha uygun olduğu için arcade pack i almak istiyorum,ama bu modelin diğerlerine göre bi handikap ı var ise pro olanı da alabilirim sadece single olarak kullanıcam live a falan bağlanmıyacam sadece oyun için istiyorum diğer ekstra özellikler çok önemli değil benim için.

Ayrıca lcd tv de kullanıcam hdmi bağlantısı yapmak mümkün mü arcade pack te?
    Birde dolar olarak fiyatları nedir acaba ödemeyi dolar olarak yapmayı düşünüyorum yazarsanız sevinirim.

Arcade pack içeriği:

# Xbox360 Konsol (PAL)
    # 1 adet Kablosuz Controller
    # Composite AV Kablo
    # Dahili HDMI Çıkış
    # 256 Mb Memory Kart

60 GB PRO PACK İÇERİĞİ:

# Xbox360 Konsol (PAL)
    # 1 adet Kablosuz Controller
    # Component HD AV Kablo
    # Dahili HDMI Çıkış
    # 60 GB Harddisk
    # Xbox Live headset
    # Ethernet Kablosu

O günün kuru üzerinden hesaplarız.

• merhabalar, benim yaklaşık bir buçuk senedir kullandığım 08.2006 üretimli premium pack makinem E74 hatası verdi. ilk hatadan sonra bir daha hiç açmadım makineyi. demek istediğim hiç zorlamadım. size getirmeyi düşünüyorum, merak ettiğim;

1- tamir ücreti olarak ne kadar alıyorsunuz ve makinenin yapıldıktan sonra daha ne kadar ömrü olabilir? Tamirden sonra kısa sürelerde yine 3k verirse tekrar tekrar tamir ücreti vermek zorunda mıyız?
    2- Mainboard değişikliğine gitsek onun ücreti ne kadardır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khazad

merhabalar, benim yaklaşık bir buçuk senedir kullandığım 08.2006 üretimli premium pack makinem E74 hatası verdi. ilk hatadan sonra bir daha hiç açmadım makineyi. demek istediğim hiç zorlamadım. size getirmeyi düşünüyorum, merak ettiğim;

1- tamir ücreti olarak ne kadar alıyorsunuz ve makinenin yapıldıktan sonra daha ne kadar ömrü olabilir? Tamirden sonra kısa sürelerde yine 3k verirse tekrar tekrar tamir ücreti vermek zorunda mıyız?
    2- Mainboard değişikliğine gitsek onun ücreti ne kadardır?

100-120 ytl aralığı masrafı olacaktır. Tamir sonrası 3 ay garantimiz var , aynı arızanın tekrarı durumunda talebiniz doğrultusunda ya ücretsiz servis alırsınız yada ücret iadesi. Mainboard değişikliğine gerek duyacağınızı sanmıyorum ama gerekirse o zaman bakarız.

• Bu salı elite elime geçti, sonsuz teşekkürler Atik'e
  • quote:

Orjinalden alıntı: CanYücel

Bu salı elite elime geçti, sonsuz teşekkürler Atik'e

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
  • Merhaba
    Cihazlariniz icin herhangi bir garanti veriyor musunuz?
    Yani olasi bir ariza durumunda 2 sene ucretsiz tamir gibi bir garantiniz var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: paladin_v

Merhaba
    Yani olasi bir ariza durumunda 2 sene ucretsiz tamir gibi bir garantiniz var mi?

80 ytl karşılığı 1 yıl garanti uygulamamız var. Bunun dışında konsolunu bizden alan arkadaşlara zaten bir arıza durumunda elden geldiğince minumum maliyetle hizmet veriyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atik_Elektronik

quote:

Merhaba

80 ytl karşılığı 1 yıl garanti uygulamamız var. Bunun dışında konsolunu bizden alan arkadaşlara zaten bir arıza durumunda elden geldiğince minumum maliyetle hizmet veriyoruz.

o zaman bir soru daha.1 sene bitiminde bir 80 ytl daha vermek suretiyle garantiyi uzatabiliyor muyuz?

sorularimdan da anlayacaginiz gibi cihazi alip elimde patlamasini istemiyorum,o yuzden garanti konusunun uzerinde cok duruyorum.
    cevaplariniz icin tesekkurler

• Sizden tek istediğim Ocak ayına kadar burda olmanız...Bir Arcade fwli'de ben alıcam.Umarım dvd rom kalır.
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba

o zaman bir soru daha.1 sene bitiminde bir 80 ytl daha vermek suretiyle garantiyi uzatabiliyor muyuz?

sorularimdan da anlayacaginiz gibi cihazi alip elimde patlamasini istemiyorum,o yuzden garanti konusunun uzerinde cok duruyorum.

Evet bunu bende merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 16 Kasım 2008; 1:05:30 >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

Evet , garanti süresini uzatabilirsiniz ama 1+1 şeklinde değilde 2 yıl için 160 ytl olarak.

• Perşembe yolladığım HDD dün elime ulaştı. Profil ve saveler de isteğim doğrultusunda aynen yeni HDD ye aktarılmış.

Bu ne hız diyorum valla.

Çok teşekkür ederim
  • Merhabalar.

Ben hangi xbox'ı alacağıma bir türli karar veremiyorum. Evimde full HD LCD TV var. Arcade pack alsam ve ek olarak da HDMI kablo alsam HD oyun oynayabilirmiyim?

Veya Pro PAck'den çıkan HD AV kablo ile yine HD oynayabilirmiyim? Pro pack alırsam yine HDMI kablo mu almak zorundayım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bir de Ankara'dan nasıl sipariş vereceğim? Peşin olarak banka havalesi yapabilirim. Hem al hem satta kredi kartı komisyonu vermek istemiorum.
  • hdmi çıkış hepsinde var.arcade alırsan dışardan bi hdmi kablo alırsın sorunsuz oynarsın :) kulaklık ve hdd gibi aksesuarlar lazımsa pro veya elite al ama ucuz olsun diyosan arcade.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atieng

Merhabalar.

Ben hangi xbox'ı alacağıma bir türli karar veremiyorum. Evimde full HD LCD TV var. Arcade pack alsam ve ek olarak da HDMI kablo alsam HD oyun oynayabilirmiyim?

Veya Pro PAck'den çıkan HD AV kablo ile yine HD oynayabilirmiyim? Pro pack alırsam yine HDMI kablo mu almak zorundayım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Bir de Ankara'dan nasıl sipariş vereceğim? Peşin olarak banka havalesi yapabilirim. Hem al hem satta kredi kartı komisyonu vermek istemiorum.

Benim size tavsiyem 60 gb pro pack olur. TV' nizde komponent girişleri olup olmadığını kontrol edin eğer varsa (%90 vardır) HDMI kablo şart değil, kutu içeriğinde bulunan HD AV kablo ile HD görüntü alabilirsiniz. Komponent girişleri yoksa HDMI kablo almanız gerekecek ama çok pahalı birşey değil, konsol ile beraber alındığında 20 ytl. Banka havalesi için banka detaylarını kararınızı verdiğinizde pm ile göndeririz.

• quote:

Orjinalden alıntı: OrKo1984

Perşembe yolladığım HDD dün elime ulaştı. Profil ve saveler de isteğim doğrultusunda aynen yeni HDD ye aktarılmış.

Bu ne hız diyorum valla.

Çok teşekkür ederim

Bizi tercih ettiğiniz için asıl bizim teşekkür etmemiz lazım. İyi günlerde kullanın.
  • Banada bi cevap Bir sorum daha var benimde basit bir 56 ekran tüplü tvm var hangisini önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMRe392k. -- 16 Kasım 2008; 13:21:37 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.